Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

AEW All Out 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Antenelles gdzie Mox terminatorzy? Przegrał np Blood & Guts z Elite nie tak dawno temu... 

Run z pasem International trzeba było i tak zakończyć, a Cassidy po tym wszystkim raczej bardziej zyskuje niż traci. Wygląda na to, że czeka go push z uppercardu do main eventów...

Sport Omg GIF by ALL ELITE WRESTLING

ch.png.7c876b79d0bf5c4c7ded2ead1b695a31.png

• Odpowiedzi 31
  • Wyświetleń 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Mam kurde dylemat dla mnie ta gala jest jedną z najlepszych w tym roku od razu po Forbidden Door (tą akurat dalej utrzymuje na pierwszym miejscu) Kurde dobrze się bawiłem, mimo że większość walk była

• ROH World Tag Team Titles: Adam Cole & MJF (c) -vs- Adam Raynolds & John Silver - Fajna komedia i walka wyszła nawet, nawet. MJF dalej brnie w Kangaroo Kicka. Double clothesline dalej w formie

• 1. Better Than You Bay Bay (Adam Cole and MJF) (c) vs. The Dark Order (Alex Reynolds and John Silver) - trochę dobrej rozrywki (Silver także dawał tu radę w tej materii), ale walkę pogrzebał ch***y bo

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Dokładnie. Cassidy przegrywający w mega wyrównanej, ambitnej i krwawej walce zyskał więcej niż wygrywający co tydzień z randomowymi wrestlerami na Dynamite.
Dla mnie facet to co najmniej stały uppercarder, a nie pogniewałbym się jakby liznął w przyszłym roku worlda.
Orange nadał temu pasowi prestiż taki, że dla mnie jest więcej warty niż pas TNT. 
W tym przypadku nie pas tworzy wrestlera, a wrestler pas. 
Moxowi będzie pasować do gimmicku jak będzie wychodzić co tydzień na Dynamite i spuszczać wpierdziel randomowym zawodnikom w open challenge'ach tworząc przy tym jakieś feudy z BCC. Orange powinien teraz celować w półkę wyżej.