Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

AEW All Out 2023

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   283
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Kopia Jasny

@Antenelles gdzie Mox terminatorzy? Przegrał np Blood & Guts z Elite nie tak dawno temu... 

Run z pasem International trzeba było i tak zakończyć, a Cassidy po tym wszystkim raczej bardziej zyskuje niż traci. Wygląda na to, że czeka go push z uppercardu do main eventów...

Sport Omg GIF by ALL ELITE WRESTLING

• Lubię to 1

ch.png.7c876b79d0bf5c4c7ded2ead1b695a31.png

• Reputacja:   126
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Dokładnie. Cassidy przegrywający w mega wyrównanej, ambitnej i krwawej walce zyskał więcej niż wygrywający co tydzień z randomowymi wrestlerami na Dynamite.
Dla mnie facet to co najmniej stały uppercarder, a nie pogniewałbym się jakby liznął w przyszłym roku worlda.
Orange nadał temu pasowi prestiż taki, że dla mnie jest więcej warty niż pas TNT. 
W tym przypadku nie pas tworzy wrestlera, a wrestler pas. 
Moxowi będzie pasować do gimmicku jak będzie wychodzić co tydzień na Dynamite i spuszczać wpierdziel randomowym zawodnikom w open challenge'ach tworząc przy tym jakieś feudy z BCC. Orange powinien teraz celować w półkę wyżej.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Bastian
      OTC otworzył RAW o OKC. Dołączyli Rhodes i Punk. W San Diego to w połączeniu z Lesnarem i Loganem może sprawić, że ego nie wytrzyma w tak ciasnym pomieszczeniu i rozerwie klatkę na strzępy.  Nie sądziłem, że najwięcej komedii w ostatnich miesiącach w WWE dostarczą mi Kairi Sane i Flop Lesnar ze swoimi pękającymi spodniami i wywrotkami na rampie.   Segment z Mysterio juniorem i mini Ceną to jedna z najbardziej żenujących rzeczy, jaką widziałem w tym roku w WWE. WWE chyba chciało tym pok
    • MattDevitto
      Aż przypomniał mi się klasyk
    • Grins
      Znowu booking nie powala, wiedziałem że RAW sprzed tygodnia będzie chwilowym epizodem ale tutaj to na prawdę dzisiaj była chujnia, prócz końcówki i openera nie było tu nic szczególnego...  To jest w końcu walka 6 na 6 czy 5 na 5? Bo już nie kumam, na chwilę obecną w The Vision jest 6 zawodników a po przeciwnej stronie 5 zawodników? O co tutaj chodzi bo się już pogubiłem... Face'owi triumfują więc może to być potencjalny spoiler że jednak Heelowie to ugrają... Ogólnie to pierwszy debiut Broc
    • Grins
      Claudio się mocno wyróżnia na tle całej stajni to samo Garcia więc ktoś z nich przejmie pałeczkę po Moxie   Bez kitu pamiętam te informacje na początku roku ze mają mu dać duży program itd. a tu dalej chłop przegrywa wszystko co leci...  No niestety tak jak pisałem w poprzednich postach nie liczę na to co że coś się zmieni, a nie sprawdzałem Takera w podcastach więc zbytnio się nie orientuje co tam u niego, wiem że bookował galę Evolve nie wiem czy dobrze wyszła ta gala, ktoś ogląd
    • Grins
      Chyba nie są tak wystarczająco dobrzy jakby nam się wydawało, chyba tam w CT jest Jason Jordan, Abyss? Przy takim Abyssie to produkt powinien śmigać jak ta lala pod względem ostrych walk. 
  • Dodaj nową pozycję...