Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

MWE - Matiq Wrestling Entertainment (3 - MWE Frizzle #2)

Carmelo

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Styles: Witamy wszystkich na drugim MWE Frizzle !

JBL: Dzisiaj zobaczymy obrony tytułów pasów MWE Dooooown, MWE BigMan i MWE ! John Cena będzie bronił pas przeciwko Edge'owi, Samoa Joe przeciwko The Great Khaliemu a CM Punk stoczy walkę o pas MWE Dooooown przeciwko Shelton Benjaminowi, a także zobaczymy walkę Eight Man Tag Team Match o pas MWE Tag Team !

Ross: Właśnie dostałem wiadomość że tag teamy które wezmą udział w walce o pas MWE Tag Team to: DX, Hardy Boyz, Rated RKO oraz Brothers of Destruction !

Lawler: Musimy się już przenosić na ring !

W stronę ringu kieruje się The Great Khali wraz z tłumaczem ! Kiedy wchodzą na ring Khali podnosi mikrofon i zaczyna coś mówić po indyjsku, a kiedy kończy tłumacz bierze drugi mikrofon z ringu.

Tłumacz: The Great Khali powiedział: Dzisiaj zostanę nowym mistrzem MWE BigMan ! Samoa Joe dostanie jednego z moich potężnych Big Chopów i jeśli zacznie uciekać co jest bardzo prawdopodobne to zaczne go gonić i ...

Wchodzi William Regal - nowy GM MWE Frizzle !

Regal: Khali nie bój się Samoa Joe nie ucieknie z ringu bo ja mówie: Mecz o pas MWE BigMan będzie miał stypulację 'Steel Cage Match' !

Wchodzi Samoa Joe i chce uderzyć Regala !

Regal: jeśli mnie dotkniesz to twój pas MWE BigMan natychmiast trafi do Khaliego !

Joe odwraca się w stronę ringu i chce do niego iść ale Khali jest już za nim i łapie go za szyje i ciągnie w stronę ringu ! Khali przeciąga siebie i Joe przez otwór wejścia do klatki i rzuca go na ring oraz sam na niego wchodzi. William Regal każe bić w gong.

STEEL CAGE MATCH FOR MWE BIGMAN TITLE

Samoa Joe © vs. The Great Khali

końcówka: Khali robi Big Chopa ale Samoa Joe wali go z łokcia i robi ... Suplex na Khalim ! Pin 1, 2, 3. Samoa Joe obronił pas MWE BigMan !

Zwyciężca: Samoa Joe i nadal MWE BigMan champion !

backstage:

CM Punk rozmawia z Toddem Grishamem !

Todd: Czy uważasz że dziś stracisz pas ?

CM Punk: O nie ! To nie możliwe ! Shelton to najłatwiejszy przeciwnik jakiego mogłem dostać ! Pas MWE Dooooown jest mój i tylko mój i ...

Shelton Benjamin podbiega do CM Punka i uderza go pięścią w twarz. Punk kopie go między nogi a Shelton odchodzi kuląc się z bólu !

PRZERWA NA REKLAMY

PO PRZERWIE NA REKLAMY

Na ringu są już CM Punk i Shelton Benjamin ale pojedynek jeszcze się nie zaczął. Sędzia sprawdza każdego zawodnika czy nie ma gdzieś ukrytych ,,brutalnych'' rzeczy i karze bić w gong !

SINGLE MATCH FOR MWE DOOOOOWN TITLE

CM Punk © vs. Shelton Benjamin

końcówka: CM Punk podnosi lewą nogę a Shelton ją łapie. Punk obkręca się i uderza prawą nogą w twarz Benjamina a ten leży na ringu. Punk schodzi z ringu i zagląda pod niego i wyciąga krzesło. Wchodzi z nim na ring i wkłada go płasko między stopy Sheltona. Kiedy Shelton staje bierze krzesło i mocno go ciągnie do góry. Shelton upada do tyłu i wije się na macie ! Sędzia kończy pojedynek !

Zwyciężca: Shelton Benjamin ale pas MWE Dooooown zatrzymuje CM Punk ponieważ walka skończyła się DQ !

Ross: Teraz czeka nas pojedynek o pas MWE Tag Team ! Na kogo stawiacie ? Ja osobiście na Rated RKO ! Edge jest w formie i na pewno napedzo go dodatkowo fakt że może być pierwszym zawodnikiem w MWE który bedzie miał 2 pasy ! Przypominam że czeka go dzisiaj także walka w Main Evencie o pas MWE z Johnem Cenom !

JBL: Ja stawiam że Brothers of Destruction wygrają tą walkę ! Nikt nie zdoła kick outować po Tombstonie Undertakera !

Lawler: Zgadzam się z JBLem ! Tombstone to według mnie najlepszy finisher w MWE !

Styles: Ja stawiam na Hardy Boyz i na wysokie loty Jeffa !

Lawler: Przekonamy się już po przerwie !

PRZERWA NA REKLAMY

PO PRZERWIE NA REKLAMY

Na ringu już są Hardy Boyz, DX oraz Rated RKO a teraz na ring wchodzą Brothers of Destruction czyli Undertaker i Kane !!!

Na ringu zostają Triple H z DX, Undertaker z BoD, Matt Hardy z Hardy Boyz oraz Randy Orton z Rated RKO !

EIGHT MAN TAG TEAM MATCH FOR MWE TAG TEAM TITLE

Degeneration X vs. Brothers of Destruction vs. Hardy Boyz vs. Rated RKO

końcówka: Jeff Hardy staje na narożniku i skacze w strone Kane'a i wbija nogi w jego twarz i ślizgiem razem wjeżdżają w narożnik Hardy Boyz i Jeff klepie Matta i łączą ręce ! Na nich biegnie Randy Orton i Triple H a bracia Hardy robią Double Closeline ! Triple H zmienia się z Shawnem Michaelsem, ktory robi Sweet Chin Music na Undertakerze który przed chwilą zmienił się z Kanem ! Pin 1, 2, 3 !!! Degeneration X są nowymi mistrzami pasa MWE Tag Team !

Zwyciężcy: Degeneration X czyli Triple H i Shawn Michaels zostali nowymi mistrzami pasa MWE Tag Team !

backstage:

Grisham rozmawia z Williamem Regalem.

Todd: Czy możesz nam coś zdradzić co do następnego programy MWE Frizzle ?

Regal: Niestety nie, ale poczekajcie na Main Event ! Po nim wszystko się wyjaśni !

Todd: A właśnie apropo Main Eventu. Czy Edge według ciebie ma szansę z Johnem Cenom ?

Regal: Wszystko pokaże walka ale wiem że i Cena i Edge są w znakomitej formie więc możemy się spodziewać wspaniałego pojedynku.

Todd: Dziekuję ci bardzo za udzielony wywiad !

Regal: Nie ma za co ! Do widzenia !

Na ring wchodzi John Cena w rytm swojego entrance ,,My time is now'' !

Zaraz po nim na ring wchodzi już z dużo mniejszą reakcją publiczności Edge !

SPECIAL GUEST REFEREE MATCH FOR MWE TITLE

John Cena © vs. Edge Referee: Chris Jericho

końcówka: Cena robi FU na Edge'u ! Pin 1, 2 ... KICK OUT. Cena robi You can't see me i zakłada STFU po czym Edge się poddaje !

Zwyciężca: John Cena i nadal MWE champion !

PRZERWA NA REKLAMY

PO PRZERWIE NA REKLAMY

Regal: A więc już wiadomo ! Każdy zawodnik który został wczoraj wylosowany do pasa obronił go w walce a nowymi mistrzami pasa MWE Tag Team zostli DX ! Za tydzień będą walki o tytuły: Król HighFly, Król Hardcore oraz Gauntlet Match z 4 przeciwnikami w wykonaniu Matta Hardego który będzie musial stawić czoło 4 submission 4 najlepszych zawodników ! A także w Main Evencie nastepnej gali MWE Frizzle zobaczymy walkę 4 komentatorów o to których 2 pozostanie w programie. Walka bedzie na zasadach Battle Royal i będzie miała stypulację 'Over the Top Rope' ! Zapraszamy na następną galę i do zobaczenia !

https://forum.wrestling.pl/topic/7520-mwe-matiq-wrestling-entertainment-3-mwe-frizzle-2/

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Najnowsze posty

• Grins
      Dziwne to bo na ostatniej gali pokazali Otisa bez gaci? Ja ogólnie ma dość gołych lasek w sieci jest aż ponad to tik tok, twitter czy instagram, gwiazdki wrestlingu również świecą swoimi dupskami gdzie się tylko da, Nikkita Nylons to się dziwie że jeszcze żadnego bana nie wyłapała za świecenie swoją dupą na instagramie  (klepałby) ogólnie wrestling to wrestling, nie jest od tego aby gołe baby oglądać, mam nadzieje że po prostu wrócą brutalniejsze akcje, pierwsze przesłanki już był na Bad Blood i tego właśnie oczekuje, nic poza tym  nie wiem czemu era Attitude właśnie kojarzy się z gołymi babami, nie było tam tak wielkie seksualności jak na przykład w Erze Ruthless Aggression gdzie dostaliśmy sprośny segment z Edge'm i Lita która do tej pory pluje sobie w gębę że zgodziła się na ten segment, czy inne akcje tego typu gdzie laski były prawie bez niczego na wizji  Jakieś zmiany będę, ostrzejszy język pewnie i trochę więcej brutalności ogólnie też nie ma co przesadzać, poza tym i tak ostry język jest już dostępny od dłuższego czasu słyszymy od zawodników " bitch " ostatnio we War Gamesie Jey powiedział " oh shit " więc ten język i tak jest bardziej ostrzejszy niż na przykład kilka lat temu gdzie trzeba było pikować wszystko za każdym razem XD
    • KyRenLo
    • PpW
      ROZKŁAD JAZDY NA DZISIAJSZE HARDCORE FRIDAY BARSZCZ Z KRZESŁAMI 🎅🔥 2Koła czekają na was już od 19, a show tradycyjnie rozpoczynamy o 20 (plus świąteczna obsuwa, wiadomo) 🍻 DO ZOBACZENIA 🫡 Przeczytaj na fanpage.
    • RomanRZYMEK
      Oczywiście że Punk również zachował się słabo i nieprofesjonalnie, ale na backstage’u. Odróżnijmy te 2 kwestie, bo to jest podstawa by dalej prowadzić dyskusję. Punk jako Phill za kulisami - tu ciężko mi go nazywać profesjonalistą bo nie wiem co się działo za kulisami. CM PUNK jako postać, wrestler, storyteller to profesjonalista pełną gębą. W moim poście nigdzie nie napisałem, że Punk był w tym święty. Zarówno Punk jak i AEW, a raczej Tony mają swoje za uszami, tylko że z reguły jest tak, że ludzie staną zawsze po którejś ze stron i tutaj „znowu” Punk prześlizgnie się i raczej nie będzie miał z tego żadnych konsekwencji, bo to nie Punk, a AEW wyszło z ideą NDA w stronę Nemetha. Zresztą i tak najbardziej zagorzali fani AEW dalej będą myśleć, że wszystkiemu winny jest Punk. A skoro mowa o nieprofesjonalizmie, to zobacz sobie jak nieprofesjonalizm może być katalizatorem do całego gowna i zamieszania.    Świetny segment, który uruchomił efekt domina. Page, który w porównaniu do Punka na polu osiągnięć, doświadczeń czy po prostu znajomości biznesu mógłby Philowi buty czyścić, wychodzi do telewizji krajowej i gra w swoje karty. Daje shootowe promo które nie było uwzględnione w zarysie skryptu (tak, Tony tak bardzo wierzył w swoje „gwiazdy”, że dał im wolna rękę , jeśli chodzi o speeche. Niestety na przykładzie Page, czy kilku innych speechów dochodzimy do wniosku, że jednak lepiej gdyby ten skrypt był, bo nie każdy jest tak świadomy i doświadczony, by wykorzystać ten przywilej na poczet pracy dla firmy czytaj dla AEW). To dopiero jest nieprofesjonalizm pełną gębą. Hardkorowce AEW plują na Punka, ale zapominają, że odstawiając charakter Phila na bok, Punk był w chuj wartością dodatnia w AEW. Czy to pod kontem postaci -dalej uważam że był największą gwiazdą jaka była w AEW, czy to pod kontem po prostu znajomości biznesu - Punk wie jak zaciekawić widza i w tym wszystkim już pomijając kwestie backstage’owe patrząc pod kontem czysto postaci jest to profesjonalista pełną gębą który generuje swoja postacią przychody. A to powinno być dla AEW w tej chwili najważniejsze. 
    • MattDevitto
      Nie stoję po żadnej ze stron (ba, obie strony mam gdzieś), ale w całej tej sytuacji każdy wypadł słabo - w tym też Punk. AEW i Khan dużo na tym wszystkim stracili, ale pamiętajmy, że Punk ponownie pokazał swoje gorsze oblicze. Odnalazł się w WWE, ale to nie zmienia faktu, że dalej mimo upływu lat nie wie co to profesjonalizm i ,,dał ciała'' podczas swojej przygody w AEW, gdzie przecież mocno na niego liczono. W tej historii obie strony mają swoje za uszami.
  • Dodaj nową pozycję...