Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. Attitude
    Attitude opublikował(a) temat w Rezultaty
    Nazwa gali:WWE Main Event #720 Data:13.07.2026 Typ:Online Stream Lokalizacja:Dallas, Texas, USA Arena:American Airlines Arena Format:Taped Data emisji:16.07.2026 Platforma:YouTube.com Komentarz:Blake Howard & Vic Joseph Official video: Karta: Wyniki: Spoiler Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
  2. Attitude
    Attitude opublikował(a) temat w Rezultaty
    Nazwa gali:CMLL Mercoiles Arena Mexico Data:15.07.2026 Typ:Event Lokalizacja:Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena:Arena Mexico Karta: Wyniki: Spoiler Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
  3. LionTamer
    Tylko czym on ma tu skontrować, to że na ALL OUT będą mecze w pytę to wiadomo ale wiemy o tym że na dablju przyjdzie więcej ludzi niezależnie jak potężną kartę AEW na ALL OUT da, zwłaszcza jak zapowiedzą na ten event takiego Jasia Cenę czy o zgrozo Rocka lub Romualda (bo CM Punk na pewno się tam pojawi) a to już niestety da boosta do sprzedaży biletów i WWE jak pokazało zeszłoroczne Elimination Chamber jest do tak taniego chwytu zdolne.
  4. LionTamer
    Widać WWE już całkiem odpaliło tryb ULTRA FAMILY FRIENDLY CONTENT

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rey Mysterio 619

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Recenzja Rey Mysterio 619

Autor : SixKiller

http://www.attitude.pl/gfx/felietony/619.jpg

Rey Mysterio 619 (2003)

Nikt podobno nie skacze pod niebo tak, jak Rey Mysterio. Pierwszy dokument o nim wyprodukowany przez WWE nie jest jednak najwyższych lotów. Ściślej pisząc, jest taki sobie. Nie chcę obrzydzić nikomu oglądania już na początku niniejszej recenzji, bo z Rey Mysterio 619 można miło spędzić kilkadziesiąt minut, ale nie jest to coś, po czym się czuje, że chce się to obejrzeć jeszcze raz, a potem jeszcze raz.

Home video rozpoczynają wypowiedzi pracowników WWE, którzy w kilku zdaniach wyrażają swój podziw dla umiejętności meksykańskiego wrestlera. Chwilę później możemy zobaczyć najciekawsze fragmenty z meczu Reya z A-Trainem (sic!). W pierwszej chwili może to dziwić, bo nie był on ani dobry, ani z historią, lecz to właśnie po nim Mysterio zaczął pauzować z powodu kontuzji, którą niby spowodował jeg...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/rey-mysterio-619.html

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 6,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Bardzo przyjemnie i lekko czyta się Twoje recenzje. Dobra robota, oby tak dalej ;)

4143166924a5dc43430e70.jpg

Opublikowano
  • Autor
Dzięki, majonez ;). Jesteś pierwszym, który pofatygował się napisać dwa zdania, więc Hellmann's z najwyższej półki dla Ciebie :spoko: .

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
Fajnie sie czyta bardzo fajny artykuł ale jezeli tak mowisz to ty masz to na plycie???? jak mozesz to sprzedaj mi wiadomosc napisz mi na tej stronie
Opublikowano
Gosia619 - opisane Home Video jest dostępne na naszym forum. Zapraszamy do rejestracji.
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
rey mysterio to mój fan widziałem jego wszystkie walki, ale ta recenzja zawiera bardzo mało szczegółowych dokumentó jak np: waga,wzrost,ile lat miał rozpoczynając kariere itp.
Opublikowano
rey mysterio to mój fan

a ja myślałem że to ty jesteś jego fanem

ale ta recenzja zawiera bardzo mało szczegółowych dokumentó jak np: waga,wzrost,ile lat miał rozpoczynając kariere itp.

bo w recenzji takich rzeczy nie będzie

Opublikowano

Mam ten filmik i wszystko co napisał SixKiller jest prawdą.

Recenzja bardzo fajna i dodam , że luki1997 to inteligent jakich mało :twisted:

595235870486c8ffa6ecb3.gif

Opublikowano
rey mysterio to mój fan widziałem jego wszystkie walki, ale ta recenzja zawiera bardzo mało szczegółowych dokumentó jak np: waga,wzrost,ile lat miał rozpoczynając kariere itp.

To jest recenzja filmu,a nie opis Reya.Takie rzeczy możesz znaleźć na tej stronie ;) Tylko wpiszesz Rey Mysterio i ci wyskoczy :) Naprawde

Jedyne ciekawe rzeczy w filmie,to dzieciństwo Reya i początki w ringu.Reszta na średim poziomie,ciekawe czy kogokolwiek obchodzi jak Rey robi sobie kolejny tatuaż :roll:

Opublikowano

Mam ten film i dzięki niemu dowiedziałem się wielu ciekawych rzeczy na temat mojego ulubionego wrestlera :)

SixKiller, recenzję czytało mi się bardzo dobrze, oby więcej takich opisów ;)

luki1997, najpierw zajrzyj na wikipedię i zobacz co znaczy jakże trudne słowo "fan", a potem się udzielaj na forum...

8-)

Opublikowano
Nikuś, a ty sie nie wymądrzaj bo też głupote potrafisz walnąc :roll:
Opublikowano
Potrafię, potrafię, ale chłopak ma 11 lat i chyba powinien wiedzieć co znaczy "fan" ^^
Opublikowano
  • Autor
Zaraz obaj dostaniecie po warnie. Przekrzykiwać się na PW.