Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWC SHOW #17

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Styles: Witamy na gali WWC numer 17. Dzisiaj czeka nas... no właśnie, co?

JBL: Nie wiem! ty mi powiedz...

Styles: Heh nic nie ogłoszono, ale dostaje właśnie wiadomość, że Monty Brown zmierzy się z MVP.

JBL: Poza tym, moim zdaniem, powinna wyjaśnić się sprawa pretendenta do pasa Attitude.

Na ring wchodzą Hero i Rave. Witają się z publicznością słowami: You suck!, a kibice odpowiadają im tym samym. Hero dodaje, że i tak nie ma nikogo gorszego jak London i Kendrick, którzy wywalczyli prawo do walki o pasy Tag Team. Rave mówi, że ta dwójka nie ma szans na odebranie im tytułu i żeby sobie darowali. Hero powiedział, że obecnie w rosterze WWC nie ma takiego tag teamu, który może pokonać Hero i Rave'a. London i Kendrick wpadają na ring, a Hero i Rave uciekają z niego i odchodzą na backstage, wykrzykując jeszcze wulgarne słowa w stronę swych przyszłych rywali.

Homicide i Carlito przyszli do biura Rhodes'a, który mówi, że ta dwójka wrestlerów nieprzepada za sobą już od wielu tygodni, a jak na razie mieli jedną walkę, która zakończyła się dyskwalifikacją. Dlatego Rhodes dziś organizuje walkę Carlito vs Homicide o prawo walki o WWC Attitude Title. Będzie to Hardcore Match.

Match: Alex Shelley vs El Generico

Końcówka: Alex Shelley wykonuje Piledrivera i wchodzi na narożnik. Gdy ma zamiar skoczyć El Generico niespodziewanie wstaje, a Shelley skacze. Przewraca El Genrico, ale ten szybko wykorzystał to i obrucił całą sytuację i teraz to El Genmerico pinował Shelleya. 1, 2, 3 i koniec walki! El Generico zwycięża.

Winner: El Generico

Wywiad z Vampiro, który mówi o Killingsie, Sabianie oraz Ruckusie, którzy go ciągle atakują. Vampiro nazywa tą trójkę tchórzami, ale dużo nie zdążył powiedzieć, bo kolejny raz trio go zaatakowało i skopało.

Tag Team Match: Kendrick & London vs Jigsaw & Excalibur

Końcówka: W ringu walczą Kendrick i Jigsaw, który ma zdecydowaną przewagę. Jigsaw wykonał Super Frankensteinera, ale Kendrick nie dał się policzyć. Kendrick wykonał Swinging DDT i szybko zmienił się z Londonem, który szybko ruszył do ataku. Najpierw dropkickem potraktował Jigsawa, a na ring wpadł Excalibur, ale London szybko go z niego wyrzucił. Potem wykonał London Star Press i policzył Jigsawa.

Winner: Kendrick & London

Kamera WWC w odwiedzinach w szpitalu, gdzie Sonjay Dutt i Gregory Helms dochodzili do siebie po walce tables match z zeszłego tygodnia. Obaj wrestlerzy przez jakiś czas nie będą obecni na galach z powodu urazów.

Dusty Rhodes informuje wszystkich, że walka Homicide vs Carlito nie będzie tylko Hardcore Matchem, ale będzie w niej również Special Guest Referee, a będzie nim Attitude Champion - Delirious.

Wywiad z Johnny Jeterem, który nie potrafi przeboleć przegranej z Deliriousem. Jeter powiedział, że nic go nie denerwuje tak jak wrestlerzy w maskach i zamierza je im odebrać. Dlatego założył sobie plan... wraz z Dusty Rhodesem ustalił, że jeśli pokona trzech z czterech wrestlerów w maskach to ci je stracą. A więc za tydzień zmierzy się z Jigsawem, na 19 gali powalczy z Excaliburem, na 20 z El Generico. Jeśli przegrałby z jednym z tej trójki to na 21 gali zrewanżuje się Deliriousowi i pozbawi całą czwórkę mask.

Match: Monty Brown vs MVP

Końcówka: Brown miał znaczną przewagę w tej walce i był bliski zwycięstwa. Wykonał Pouuuuuuunce i zaczął liczyć rywala, który jednak zdołał się jeszcze wyratować. Brown zaczął kłócić się z sędzią, że ten za wolno liczy. W tym momencie MVP zrobił roll-up... 1, 2 i kick out. Wkurzony Brown wstanął i odrazu wykonał The Alpha Bomb po czym odniósł zwycięstwo.

Winner: Monty Brown

Po walce na rampie pojawia się WWC Heavyweight Champion - Roderick Strong. Mówi on o tym, że pozbył się CM Punka i teraz może skupić się tylko na walce z Brownem, który zapewne wykorzysta swój zapis w kontrakcie o rewanżu. Strong mówi, że nie ważne kiedy The Alpha Male to wykorzysta, bo i tak przegra. Monty pokazuje w odpowiedzi środkowy palec Strongowi, który się uśmiecha i wychodzi.

Styles: Ciekawe kiedy Monty wykorzysta szansę rewanżu.

JBL: Myślę, że już wkrótce!

Styles: Teraz main event, czyli no. 1 contender do pasa Attitude ciąg dalszy...

JBL: Dziwi mnie, że Shelton Benjamin nie startuje o ten pas. Wygrał by go bez kłopotu.

Special Guest Referee No. 1 contender for Attitude Title Hardcore Match:

Homicide vs Carlito (Referee: Delirious)

Końcówka: Delirious nie sprawdzał się w roli sędziego. Zamiast sędziować, podpuszczał wrestlerów by ci zużyli jak najwięcej sił i wyrządzili sobie jak nawięcej urazów. W pewnym momencie zdenerwowani Homicide i Carlito uznali, że trzeba pozbyć się Deliriousa. Carlito wziął krzesło, zamachnął się i zaatakował, ale mistrz Attitude wykonał unik i krzesłem dostał Homicide. Delirious pokazał Calrito, żeby ten pinował, a ten tak uczynił i zwyciężył w walce.

Winner: Carlito

Po meczu Delirious podnosi rękę Carlito ogłaszając go zwycięzcą, a ten chciał to wykorzystać wykonując Clothesline na Deliriousie. Mistrz Attitude wykonał unik i odrazu wykonał Chemical Imbalance, poczym wyszedł z ringu zostawiając nieprzytomnego Carlito na ringu.

Zapraszam do komentowania! :)

THE CHAMP IS HERE!!!

1275531655466bdfa0e2345.jpg

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vaclav

2

• Elliott

1

• estevez

1

• Presley

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Nie nie nie! Składam oficjalny protest - dość tego pomiatania Vampiro! Mam nadzieje, że odezwie się w nim jego mroczna, sadystyczna natura i cała trójka będzie trzęść się ze śmiechu. Czekam na ten moment.

Ciekawy motyw z John'em Jeterem i jego krucjatą przeciwko zamaskowanym wrestlerom. Coś mi się zdaje, że o wszystim rozstrzygnie walka z Deliriousem.

• Reputacja:   0

Mam nadzieje, że odezwie się w nim jego mroczna, sadystyczna natura i cała trójka będzie trzęść się ze śmiechu.

Ze smiechu :?: Vampiro to dobry wrestler mi zdaje sie ze to on bedzie chamionem .

Elliott zapraszam zebys skomentowal moja gale ;-)

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Aj... pomyliłem się. Z strachu rzecz jasna!

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

ciężko znaleźć Twoje gale pośród napływu innych słabych diary:) się tego troszke namnożyło
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: DDT Banetsu East Line Train Pro Wrestling Data: 29.11.2025 Federacja: DDT Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Iwaki, Fukushima, Japan Arena: Banetsu East Line Train Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: NOAH Team NOAH Judgment Data: 29.11.2025 Federacja: Pro Wrestling NOAH Typ: Online Stream Lokalizacja: Yokohama, Kanagawa, Japan Arena: Yokohama Radiant Hall Publiczność: 234 Format: Live Official video: Link Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: Stardom Goddesses Of Stardom Tag League 2025 - Dzień 12 Data: 29.11.2025 Federacja: World Wonder Ring Stardom Typ: Online Stream Lokalizacja: Osaka, Japan Arena: EDION Arena Osaka #2 Publiczność: 959 Format: Live Platforma: Stardom World Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
    • Grins
      1. CM Punk, Cody Rhodes, The Usos (Jey Uso and Jimmy Uso), and Roman Reigns vs. The Vision (Bron Breakker and Bronson Reed), Logan Paul, Drew McIntyre, and Brock Lesnar (with Paul Heyman) - Men's WarGames match 2. Rhea Ripley, Iyo Sky, Alexa Bliss, Charlotte Flair, and AJ Lee vs. Nia Jax, Lash Legend, The Kabuki Warriors (Asuka and Kairi Sane), and Becky LynchWomen's -  WarGames match 3. John Cena (c) vs. Dominik Mysterio - Singles match for the WWE Intercontinental Championship 4
    • vieiraa55
      Lubiłem od czasu do czasu obejrzeć Merkyda ale teraz oglądam każdy odcinek z JCW xd
  • Dodaj nową pozycję...