Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

RAW 06 08 2007

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

RAW 06 08 2007

Widzimi Vinca publiczność cieszy się. Wszystkie gwiazdy RAW będą na ringu.

Na ringu pojawiają się wszystkie gwiazdy RAW. Wchodzi Vince Kennedy McMahon

Vince - Mam wiele do powiedzenia wiele tematów. Vince pokazuje swoją niedoszłą taśmę ze swoją śmiercią. Mówi, że w ten sposób chciał odejść w sławie, chciałem się przekonać czy troszczycie się o mnie. Dobrze wiedzieć, że jestem kochany przez wszystkich tutaj, wszystkich na ringu i wszystkich na świecie. Vince zaczyna coś biadolić i pojawia się Coach. Vince mówi, że zobaczymy dzisiaj Battle Royal o stawkę większą niż zwykle kto wygra będzie nowym GM brandu RAW bić w gong.

Battle Royal

Przebieg: Dziewczyny uciekają, a na ringu panuje haos.

1.Super Crazy

2.Paul london

3.JTG

4.King Booker

5.Shad

6. Divari

7.Roy mcaliste

8.Robbie McAlister

9.Lance Cade

10.Val Venis

11. Brian Kenderick

12.Umaga

13.Mr.Kennedy

14.Jim Duggan

15.Cody Rhodes

16.Carlito

17.Shelton Benjamin

18.sandman

Zwycięzca: William Regal New GM on RAW

Backstage:

coachman - Regal teraz jest GM RAW?

vince - Coach Regal będzie dobrym GM. Choach wiem czemu się martwisz, że straciłeś pracę nie bój się nadal ją masz jesteś asystentem regala.

Vince dostał nową pracę w kongresie amerykańskim i dużo o tym wspomina w rozmowach.

Promo Triple H

Wywiad z kingiem Bookerem

King - Triple H nie jest królem ja jestem jedynym królem dzisiaj pokonam jerrego i będę na tronie. Potem pokonam Triple H i będę jedynym królem w WWE.

Snitsky vs Roy McAlister

Przebieg: Snitsky robi Clothesline, Pump Handle slam pin 1....2...3

Zwycięzca: Snitsky

Backstage: Vince gada z jakimś dźwiękowcem. Przychodzi Coachman i mówi, że Regal jest pod prysznicem i pomyślał aby to on odebrał dzwoni jakiś George chodziło o jakąś inwestycję.

Jillian Hall vs Mickie James

Przebieg: Jillian wściekła się, że nie pozwolono jej dokończyć piosenki i dobrze radzi sobie z Mickie. Jednak Mickie robi Hurracanrane, Lou Tesz press i neckbreake wchodzi na narożnik ale Hall ucieka i zakłada Full Nelson po czym w uchwycie robi Facebuster pin 1..2...3

Zwycięzca: Jillian Hall

backstage: Regal przyjmuje gratulację od Coacha.

Regal - Zawsze chciałem dowodzić show, regal mówi aby Coach przygotował Datin Game. Chyba codzi o coś z randką?

Carlito Cabana

Carlito - niektórzy ludzie myślą, że carlito nic nie umie. Carlito nie boi się nikogo i udowodnił to tydzień temu pokonując mojego dzisiejszego gościa WWE Chama johna Cene

Wchodzi John i mierzy spojrzeniem Carlito

John - Witam w Carlito Cabana tydzień temu byłem gościem, a dzisiaj to ja poprowadzę Cena Cabana, Cena mówi sam do siebie jest prowadzącm i gościem. mówi, że jest zdenerwowany bo ktoś opluł go jabłkiem tydzień temu. tak to było prawdziwe jabłko al ktoś to spowodował kto to był. Rand Orton człowiek który kończy ludziom kariry i mówi, że będzie nowym WWE Champem. THE CHAMP IS HERE. Na 100% przez następne 3 tygodnie do SS będzie mistrzem. Teraz poda 3 powody dla których powinien pobić Carlito.

Powód pierwszy, te drinkisą do bani

Powód drugi, Carlito pluje jabłkiem, a nie bananem

Powód trzecie bo to jest cool

John Cena rzuca się na Carlito pojawia się Randy Orton, ale nie udaje mu się sprzedać RKO i Cena robi FU na Carlito wchodzi Regal.

Regal - Cena widać jest gotowy do walki to dobrze, dziś pierwsze moje rozporządzenie Carlito i Randy Orton wybiorą Cenie przeciwnika.

Backstage: Regal pyta się Ortona i Carlito kto chce walczyć z Ceną mówią, że wybrali odpowiedniego przeciwnika IC Umaga.

Vince - Jesteś GM ale pamiętaj o moim nysie Shane który zganią w akcji, moja córka która była narażona cierpieć, moja żona którą kocham i jestem z nią bardzo długo muszę znaleźć sposób aby ich odzyskać, wiem, że to będzie bardzo trudne ale nic mnie nie powstrzyma abym odzyskał moją rodzinę.

Wygrany jest koronowany przez przeciwnika w Madison Sqare Garden

King Booker vs Jerry "The King" Lawler

Przebieg: Wymiana ciosów na ringu z lekką przewagą Jerrego. King robi arm lock i pracuje nad Jerrym sprzedaj mu Superkicka kolejne kopnięcia zakłada Arm lock, Jerry wychodzi ale nie trafia Dropkickiem, Booker znowu zdobywa przewagę ale nie trafia Scissors Kick, Jerry punchuje bokkera wypadają z ring kiedy Jerry wchodzi dostaje Scissoer kick pin 1..2...3

Zwycięzca: King Booker

Na ring wchodzi Mr.Kennedy

Mr.Kennedy - Krótkie pytanie wiecie co czuje teraz Lashley wszyscy wiedzą Kennedy Kennedy Kennedy Kennedy Kennedy Kennedy Kennedy Kennedy

backstage: Randy i Carlito motywują Umagę przed meczem.

Dating Game

Regal - Dzisiaj Divy wybiorą jednego z zawodników z kom pujdą na randkę coś w stylu randka w ciemno. Uczestnicy Jim Duggan, Ron Simmons i Santino Marella

Teraz czas na Divę tą divą jest Maria

regal - Zasady zadajesz pytania uczestnikom potem wybierasz jednego z nich.

Pytanie do Jima - Skąd mam wiedzieć, że jesteś gentelmanem Odp. Będę zawsze mówił Hauuuuuuuuuuuuuuu

Pytanie do Rona - Co byś mi zrobił gdybym miała dostać śniadanie do łóżka Odp. Spamn

Pytanie do Santino - Nim Maria zdążyła przeczytać pytanie Santino przerywa jej ta jest nie zadowolona.

Pytanie do Rona - tu akurat nie wiem co powiedziała

Santino zaczyna się rządzić Jim mówi, że są w US i tak włoch ni ma co się rządzić Regal przerywa kłótnię i każe Mari wybrać kogoś

Maria wybiera numer 2, Santino sprzeciwia się wchodzi Umaga, włoch ucieka, a Umaga zajmuje sie scenografią

Backstage: Coachman zdaje podpis na jakimś papierze dopiero po tem go czyta ale jest zadowolony.

Champion vs Champion

John Cena vs Umaga

Końcówka: Umaga robi SidewalkSlam ale nie trafia Splashem, john zakłada STFU przybiegają Orton i Carlito i zaczynają bić Cene, Umaga zdenerwowany wyrzuca Ortona i sprzedaje Superkcik Carlito, nie trafia Samoan buldoger w Carlito wchodzi Regal

Regal - Za tydzień Orton & Carlito vs John Cena & Umaga

Zwycięzca: John Cena przez DQ

Vince znowu idzie do limuzyny i widzi tych samych chłopców co wtedy rozgląda się chwila prawdy stoi przed limuzyną wchodzi ale łapie go Coachman przekazuje mu papiery w których pisze, że Vince ma jeszcze jedno dziecko !

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Undertaker_4don

2

• damiandziki

1

• Presley

1

• napadipl

1

Top użytkownicy w tym temacie

John Cena przez DQ...mógł by wygrać Umaga..........Vince ma jeszcze jedno dziecko...może to Kane :twisted:

Chyba poleci szybciej niż się spodziewałem :lol:

8363302634890420816486.jpg

nienajgorszy raw, w sumie to za bardzo nie rozkminilem o czym gada vince...

129287286446c8a666924a3.jpg

Vince znowu idzie do limuzyny i widzi tych samych chłopców co wtedy rozgląda się chwila prawdy stoi przed limuzyną wchodzi ale łapie go Coachman przekazuje mu papiery w których pisze, że Vince ma jeszcze jedno dziecko !

Kto jest synem Vinca? Mr.Keeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeddddddddddddddyyyy.

XD Znalazłem no to teraz Ken ma tytuł w kieszeni :D Nie ma to jak dobre promo Kenna który na RAW dał niezły popis mówienia "Kennedy" w różnych intonacjach :D

Na ringu pojawiają się wszystkie gwiazdy RAW. Wchodzi Vince Kennedy McMahon

Oczywiście że Mr.Kennedy.... :D

53541565549537ccb6a05f.jpg

• Urządzenie:  Android

Jasne ze Kennedy ;) a raw konkretne i z niecierpliwoscia czekam na nastepne :)

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

Raw niezły .następny też może być bardzo ciekawy;).Choć przyznam się że nie zrozumiałem ostatnich słow Coach'a .Dobrze że to przetłumaczyłeś;).

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android

Raw był jak najbardziej dobry, przede wszystkim dzięki temu, że znów pojawił się Vince! A i fajnie, że Regal został GM