Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Shane vs Hunter, Ryback w NJPW, Sandow debiutuje w TNA

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

:arrow: Zaczynamy niezłą bombą. Otóż Vince chce doprowadzić do starcia HHH vs Shane McMahon na WM, ze stypulacją - kto przegra ten opuszcza WWE. Pomysł nawet nie byłby taki zły, gdyby nie to, że walka pewnie nie najlepsza. Hunter tymczasem nie jest zainteresowany pojedynkiem z Shanem, gdyż jego relacje z synem Vince'a, są delikatnie rzecz ujmując - nienajlepsze

:arrow: W starciu Brocka Lesnara z Randym Ortonem można chyba w ciemno stawiać na tego pierwszego, gdyż wstępne plany na RR 2017 mówią, że Lesnar będzie walczył na tej gali w starciu o Universal Championship.

:arrow: Ryback negocjuje z NJPW. Właściwie dogadanie się federacji i zawodnika jest tylko kwestią czasu, do ustalenia pozostały prawdopodobnie tylko szczegóły ilości występów. Skipa zobaczymy też prawdopodobnie w październiku na dwóch galach Pro Wrestling Guerrila. Ryback pobiera 4.5 tys dolarów za występ, jednak przy bookowaniu większej ilości walk obniża swoje wymagania finansowe

:arrow: Podczas dzisiejszego TNA Impact zadebiutuje nowa gwiazda - na 99% będzie to Damien Sandow

:arrow: Wade Barret w wywiadzie z Gazetą Wyborczą (jeśli chcesz źródła, to wyschło) powiedział, że nie zamierza kontynuować kariery wrestlera, a zamierza skupić się teraz na filmach

:arrow: Spore spadki zanotowały nasze tygodniówki. RAW spadło z 3.1 mln na 2.9 mln, a SD z 2.8 mln na 2.6 mln.

:arrow: Shelton Benjamin nie dołączy do rosteru WWE. Jak wiadomo, testy medyczne wykryły groźną kontuzje. Jakie plany na niego miało WWE? Walka z Mizem o pas Intercontynentalny. Ale teraz może obejść się smakiem. Szkoda, jest niezły

:arrow: Jinder Mahal podpisał kontrakt z WWE, jednak dostał to tak naprawdę w nagrodę za nic. Dablju szukało zawodników, którzy mieliby występować na ME/Superstars, a Mahal jest po prostu stworzony do jobbowania

:arrow: The Rock dosć mocno spiął się z Vin Dieselem podczas kręcenia scen na Szybcy i Wściekli 8. Podobno sytuacja była na tyle niebezpieczna, że panowie stanęli ze sobą w cztery oczy i mieli wyjaśnić sytuację a jeszcze bardziej się zaogniła. Większość czołówki serialu jako winnego tego nieporozumienia wskazała 'ego The Rocka'

Wystarczy? Dużo ostatnio pracuję, sorry. Dzięki IIL za komentarz ostatnio :waving:

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bryx

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Chodzi o to co trzeba zrobić by zdobyć poderwać Cece.
    • -Raven-
      Jakaś podpowiedź?
    • Grishan
      Trochę trzeba było na ten tekst poczekać, ale mam wrażenie, że było warto. Jest po prostu fajny. Hania też jest fajna. "Dziadzio Szakal" też jak najbardziej daje radę. Zastanawiałem się, jak podejdziesz do tego tematu i nie rozczarowałem się: to wszystko po prostu ma ręce i nogi. Ciekawy projekt, bez dwóch zdań. I udany erp.  
    • Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
  • Dodaj nową pozycję...