Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Aktualne plany na WrestleManie, miejsce WrestleManii 33...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow: Aktualnie na WrestleManie 32 zaplanowane jest pojawienie się The Rocka, Steve’a Austina, Micka Foleya oraz Shawna Michaelsa. Według Wrestling Observer Newsletter WWE nie planuje wykorzystania innych osób prócz Shane McMahona. Podobno federacja planuje także debiut na WrestleManii Samiego Zayna. Możliwe, że Sami pojawi się wkrótce na RAW lub SmackDown, ale możliwe też, że WWE chce wrzucić go do głównego rosteru dopiero po WrestleManii. Warto wspomnieć, że Sami jest reklamowany na tournée WWE po WrestleManii w Europie.

:arrow: WWE ma ogłosić miejsce, w którym odbędzie się WrestleMania 33 w następnym tygodniu. Podobno ma być to The Citrus Bowl w Orlando na Florydzie. Jedno ze źródeł informuje, że w we wtorek ma odbyć się konferencja prasowa z Vincem McMahonem, Johnem Ceną i innymi.

:arrow: WWE zmieniło nazwę eventu „March to WrestleMania: Live from Toronto” na WWE Roadblock. Main eventem będzie walka Triple H’a z Deanem Ambrosem. Dzisiaj została także ogłoszona walka o pasy Tag Team NXT The Revival z Enzo Amore i Big Cassem oraz pojedynek Brocka Lesnara z Bray’em Wyattem.

:arrow: WWE opublikowało dane finansowe, z których wynika, że Shane McMahon nie podpisał kontraktu z WWE jako zwykły zawodnik i nie będzie pełnił żadnej funkcji na backstage’u. Shane za jego występy do WrestleManii ma otrzymać 120 tysięcy dolarów.

:arrow: Poniedziałkowe RAW oglądało 3,724 milionów widzów, jest to spadek w porównaniu do zeszłego tygodnia, kiedy to show oglądało 3,884 milionów widzów.

:arrow: Na twitterze Kofiego Kingstona możecie obejrzeć filmy, które potwierdzają, że WWE planuje pojedynek The New Day z League of Nation na WrestleManii.

CcklPgsWEAQbOgf.jpg:large

:arrow: Dana White w wywiadzie potwierdził, że Vince McMahon chciał z nim walczyć na UFC lub WrestleManii 27. Dana powiedział także, że szanuje Vince’a, ale ten jest już zbyt stary, aby w ogóle walczyć.

:arrow: WWE ogłosiło, że wraz z Sony Pictures wyda film Surf’s Up 2: WaveMania. W filmie wystąpi Vince McMahon, John Cena, Triple H, Undertaker oraz Paige.

20160229_surfsup_1920x1080--53a1fcf133961a0a678a5bb95b23d527.jpg?resize=562%2C316

:arrow: Czwartkowy epizod Total Divas zaliczył kolejny mocny spadek w dół, odcinek oglądało 591 tysięcy widzów. Jest to spadek aż o 24%, poprzedni epizod oglądało 777 tysięcy widzów.

:arrow: WWE Hall of Famer Kevin Nash zobowiązał się, że po jego śmierci lekarze będą mogli zabrać jego mózg do badań CTE – Chroniczna Encefalopatia Pourazowa.

:arrow: Według Wrestling Observer Newsletter AJ Styles nie używa już Styles Clasha, ponieważ Vince McMahon zobaczył wideo, na którym Yoshi Tatsu przyjmując ten finisher złamał kark.

:arrow: Na dzisiejszym NXT zadebiutował Austin Aries. W poniższym exclusive wideo możecie zobaczyć, co działo się chwilę potem.

:arrow: WWEShop.com wydało koszulki Tag Teamu Chrisa Jericho i AJ Stylesa – Y2AJ.

Z1rCPRl.jpg

Newsy dzięki uprzejmości portalu wwepolska

'Wszyscy muszą być kimś, mi wystarcza być sobą."

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bisz B.O.K

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
    • Bastian
      Oba Femi mówiąc, że wygra King of the Ring, nawiązując przy tym do tekstu Paula Heymana o spoilerze, spoileruje wręcz interwencję Brocka Lesnara w swojej walce, prawdopodobnie na Night of Champions. "Bestia" pozbawi "Rulera" korony i rewanż na SummerSlam gotowy. WWE, tak bardzo cierpiące na brak ikon pokroju Rocka, Austina czy Ceny, ciągle stawiające na Reignsa, Punka czy Rhodesa, mając gotowy materiał na mistrza, zaserwuje mu na drugiej najważniejszej gali roku trzecią walkę z part timerem. 
    • Grins
      AEW to nawet w plakatach niszczy WWE, chociaż w ostatnim czasie WWE przykłada się do swoich opraw graficznych to i tak AEW nad nimi góruję pod tym względem. 
    • CzaQ
      Jak Ty mnie znasz  Musiałem wygoglować, ale było warto
  • Dodaj nową pozycję...