Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Karta Takeover, Joe w głównym rosterze? Nowy nabytek i inne.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow: Po tapingach NXT tak wygląda karta na NXT „Takeover: Dallas”:

WWE NXT Title Match

Samoa Joe vs. Finn Balor

WWE NXT Women’s Title Match

Asuka vs. Bayley

WWE NXT Tag Team Title Match

Chad Gable & Jason Jordan vs. Dash & Dawson

Sami Zayn vs. Shinsuke Nakamura

:arrow: Poniedziałkowe RAW oglądało aż 4,098 milionów widzów. Jest to wzrost w porównaniu do zeszłego tygodnia, kiedy to show oglądało 3,496 milionów widzów.

:arrow: Oficjele WWE podobno planują wprowadzenie Samoa Joe do głównego rosteru na RAW po WrestleManii.

:arrow: Według Cagesideseats.com The Rock podczas WrestleManii ma być przy narożniku Romana Reignsa a Vince McMahon przy narożniku Triple H’a.

:arrow: Możliwe, że Triple H zawalczy kilka pojedynków przed WrestleManią, ale nie będą to pojedynki o pas WWE World Heavyweight.

:arrow: Podczas tapingów NXT William Regal poinformował, że Shinsuke Nakamura zadebiutuje w NXT podczas NXT „Takeover: Dallas” 1 kwietnia.

:arrow: Były mistrz WWE World Heavyweight Sheamus opublikował na twittera zdjęcie, na którym ma prawą rękę w gipsie.

CZ0TTTmXEAAHgZP.jpg?resize=377%2C352

:arrow: Podobno WWE zaproponowało Danielowi Bryanowi rolę niezwiązaną z czynnym wrestlingiem w federacji.

:arrow: Według informacji AJ Styles nie używa muzyki DMX „Ain’t No Sunshine” tylko nowego utworu wykonanego przez CFO$, który wykonał utwory dla gwiazd WWE takich jak Austin Aries, Paige, Kevin Owens, Sasha Banks czy Finn Balor.

:arrow: Zwycięzca ostatniej edycji Tough Enough Bronson Matthews napisał na twitterze, że po jego tweetcie o Social Outcasts wyciągnął wnioski.

:arrow: Chris Jericho na swoim Twitterze wspomniał, że Vince McMahon zabookował pojedynek AJ Stylesa z nim na RAW.

:arrow: WWE dodało debiut AJ Stylesa na Royal Rumble do listy najgłośniejszych reakcji publiczności w historii.

:arrow: Kenny King, TJ Perkins & Low Ki są obecnie w siedzibie 2K, gdzie trwają nagrania do gry WWE 2K17.

:arrow: Według PWInsider Karl Anderson & Doc Gallows mają od razu pojawić się w głównym rosterze, a nie w NXT.

:arrow: Stardust oraz Stephen Amell rozpoczęli nową akcję charytatywną dla Elijah’a „Drax Shadow” Mainville’a.

:arrow: „Road Dogg” BG James odpisał na twitterze na pytanie fana o Naomi, na temat kontuzji tej zawodniczki. Naomi napisała na twitterze w związku z tweetem Road Dogga, że powróci do ringu w następnym tygodniu.

:arrow: WWE i 2K podpisały wieloletni kontrakt, który obejmuje gry WWE 2K oraz WWE Supercard.

:arrow: Linda McMahon była przy ringu podczas WWE Royal Rumble w Orlando.

:arrow: Na tapingach SmackDown obecni byli, byli zawodnicy WWE, Tatanka, Brian Knobbs oraz Horace Hogan.

:arrow: Raper Wale rozmawiał ostatnio z TMZ o swoim pobycie za kulisami na RAW. Wale powiedział, że chciałby pracować dla WWE, ale nie wie, czy Triple H albo Vince kojarzą, kim jest Wale.

:arrow: Nikki Bella poinformowała, że jej operacja zakończyła się pozytywnie.

CZuoVxGWcAQzq5-.jpg?resize=307%2C409

:arrow: Smith Hart (najstarszy obecnie członek Hart Family) poinformował na twitterze, że Owen Hart nie zostanie wprowadzony do WWE Hall of Fame w tym roku przez wdowę po Owenie, Marthę.

:arrow: Na tapingach SmackDown w Amalie Arena była dosyć mała publiczność.

CZsNeXzWwAAotPi.jpg?resize=343%2C257

źródło: http://www.wwepolska.pl

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Myers

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Chodzi o to co trzeba zrobić by zdobyć poderwać Cece.
    • -Raven-
      Jakaś podpowiedź?
    • Grishan
      Trochę trzeba było na ten tekst poczekać, ale mam wrażenie, że było warto. Jest po prostu fajny. Hania też jest fajna. "Dziadzio Szakal" też jak najbardziej daje radę. Zastanawiałem się, jak podejdziesz do tego tematu i nie rozczarowałem się: to wszystko po prostu ma ręce i nogi. Ciekawy projekt, bez dwóch zdań. I udany erp.  
    • Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
  • Dodaj nową pozycję...