Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Plany na Reings'a, turn Zigglera? Heat na Blue Pants i inne.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow: Restauracja Hulka Hogana, jak i oficjalna strona tego miejsca, zostały zamknięte. Według TampaBay.com restauracja zmieni nazwę tym samym kończąc swoją przynależność do Hulkstera.

:arrow: The Undertaker zgodnie ze wcześniejszymi zapowiedziami powrócił do ringu na live evencie w Meksyku. Taker połączył siły z Kanem i pokonali oni Luke’a Harpera i Brauna Strowmana. Poniżej wejście DeadMana

https://twitter.com/WWE/status/655228551990411264

:arrow: Adam Rose podczas walki z Fandango na show w Meksyku prawdopodobnie doznał wstrząsu mózgu.

:arrow: Wciąż mówi się o istotnych zmianach dotyczących Smackdown, kiedy to tygodniówka ta zostanie przeniesiona na USA Network w przyszłym roku.

:arrow: Roman Reigns prawdopodobnie po zakończeniu swojego programu z Brayem Wyattem będzie prowadził feud z Sethem Rollinsem, który oczywiście wcześniej skończy swoją przygodę z Kanem.

:arrow: Czwartkowe SmackDown oglądało 2,090 milionów widzów, jest to spadek w porównaniu do zeszłego tygodnia, kiedy to show oglądało 2,147 milionów widzów.

:arrow: WWE World Heavyweight Champion Seth Rollins zmierzy się z mistrzem United States Johnem Ceną w 30-minute Iron Man matchu na weekendowym evencie w Lubbock i Abilene w stanie Teksas.

:arrow: Według Wrestling Observer pojawiły się plany, aby turniej Dusty Rhodes Tag Team Classic był już coroczną tradycją.

:arrow: Możliwe, że niebawem heel turn przejdzie Dolph Ziggler. Pojawiły się spekulacje, że Ziggy mógłby ponownie stać się tą „złą postacią” po zdobyciu pasa US z rąk Johna Ceny na Hell in a Cell.

:arrow: The Wrestling Observer Newsletter potwierdziło doniesienia dotyczące zakończenia występów Levy „Blue Pants” Bates w NXT. Podobno zawodniczka dostała sporo heat’u na backstage’u.

:arrow: NXT Women’s Champion Bayley na tournée w Wielkiej Brytanii w listopadzie połączy siły z Natalyą i zmierzą się one z Teamem BAD w Tag Team matchu.

:arrow: Według The Wrestling Observer Newsletter WWE Hall of Famer Scott Hall dostał kontrakt Legend od WWE i jest on bardzo wdzięczny za kolejną szansę od federacji.

:arrow: Tag Team Sawyera Fultona i Angelo Dawkinsa może być rozłączony już wkrótce. Fulton w wywiadzie dla WWE.com powiedział, że jest już zmęczony przegrywaniem.

:arrow: Zawodniczka sceny niezależnej Nikki Storm ma już wkrótce rozpocząć pracę z WWE.

:arrow: W kolejnym epizodzie „Table For 3” wystąpi The Miz, Curtis Axel i R-Truth.

:arrow: Nickname Divy NXT Jasmin Areebii został zmieniony na Aaliyah.

:arrow: Gościem Renee Young w „Unfiltered with Renee Young” będzie WWE NXT Champion Finn Balor.

:arrow: WrestlingDVDNetwork.com poinformowało, że WWE prawdopodobnie planuje wydać DVD poświęcone Shane’owi McMahonowi w maju 2016 roku. Być może w ramach jakiejś promocji w WWE pojawi się sam Shane?

:arrow: Zaktualizowana okładka DVD Owena Harta

gYZvaGV.jpg

:arrow: Top 10 SmackDown Moments

:arrow: Widać, że graficy WWE.com się nudzą :/

http://www.wwe.com/inside/offbeat-cena-us-open-challengers-list-photos

Newsy dzięki uprzejmości serwisu wwepolska.

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Myers

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grishan
      Trochę trzeba było na ten tekst poczekać, ale mam wrażenie, że było warto. Jest po prostu fajny. Hania też jest fajna. "Dziadzio Szakal" też jak najbardziej daje radę. Zastanawiałem się, jak podejdziesz do tego tematu i nie rozczarowałem się: to wszystko po prostu ma ręce i nogi. Ciekawy projekt, bez dwóch zdań. I udany erp.  
    • Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
    • Bastian
      Oba Femi mówiąc, że wygra King of the Ring, nawiązując przy tym do tekstu Paula Heymana o spoilerze, spoileruje wręcz interwencję Brocka Lesnara w swojej walce, prawdopodobnie na Night of Champions. "Bestia" pozbawi "Rulera" korony i rewanż na SummerSlam gotowy. WWE, tak bardzo cierpiące na brak ikon pokroju Rocka, Austina czy Ceny, ciągle stawiające na Reignsa, Punka czy Rhodesa, mając gotowy materiał na mistrza, zaserwuje mu na drugiej najważniejszej gali roku trzecią walkę z part timerem. 
    • Grins
      AEW to nawet w plakatach niszczy WWE, chociaż w ostatnim czasie WWE przykłada się do swoich opraw graficznych to i tak AEW nad nimi góruję pod tym względem. 
  • Dodaj nową pozycję...