Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Kariera Undertaker'a, plany na Breeze'a, NoC i inne.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow: Ronda Rousey prawdopodobnie nie pojawi się na WrestleManii 32, gdyż w tym czasie ma zdjęcia do filmu „Mile 22”.

:arrow: Podobno Undertaker nie myśli o zakończeniu kariery na WrestleManii 32 i według Jima Rossa Undertaker może pojawiać się w ringu jeszcze przez kilka lat.

:arrow: Triple H podobno ma wielkie plany dotyczące Tylera Breeze’a, który w głównym rosterze ma pojawić się jeszcze przed końcem 2015 roku.

:arrow: Według TMZ Paige i Alicia Fox zostały wyrzucone z Baltimorskiego „Supano’s Prime Steakhouse, Seafood, and Pasta”. Jedna z klientek, która podobno była pod wpływem alkoholu, robiła sobie zdjęcia z Divami bez ich zgody. Według informacji od TMZ, doszło między nimi do kłótni, przez co trzy kobiety zostały wyproszone z restauracji. Incydent może pojawić się na Total Divas, ponieważ kamery E! były właśnie w Baltimore.

:arrow: Lana w swoim oświadczeniu na temat kontuzji na treningu napisała, że od momentu debiutu w WWE przychodzi do NXT kilka godzin wcześniej przez live eventem i uczy się walczyć. Według Bryana Alvareza, Lana nigdy nie była widziana w WWE Performance Center a bardzo rzadko słychać o niej podczas eventu NXT.

:arrow: Stone Cold Steve Austin w swoim podcaście powiedział, że pierwotnie Donald Trump miał nie otrzymać Stone Cold Stunnera na WrestleManii 23, ale Vince zapytał go o taki spot i Trump się zgodził.

:arrow: Według Bryana Alvareza z F4Wonline.com Bo Dallas ma otrzymać nowy gimmick. Obecnie nie ma znanych szczegółów, ale na SmackDown Bo wykonał nowy finisher oraz powiedział, że próbował pomóc inspirować ludzi, ale oni go olewali i śmiali się z niego.

:arrow: Spekuluje się, że WWE World Heavyweight Seth Rollins na Night of Champions pierw zawalczy ze Stingiem a dopiero potem z Johnem Ceną, przy czym pierwszy pojedynek nie koniecznie miałby być openerem gali.

:arrow: W tym tygodnziu SmackDown komentowali Booker T, Jerry Lawler i Rich Brennan.

:arrow: Zwyciężczyni ostatniej edycji Tough Enough Sara Lee poinformowała na Twitterze, że spędziła pierwszy dzień w WWE Performance Center. Podobno pierwszy dzień ma także za sobą drugi zwycięzca Tough Enough Josh Bredl.

:arrow: WWE oficjalnie ogłosiło, że podpisało kontrakt z zawodniczką Kanako Urai (a.k.a. Kana). Podczas wywiadu dla WWE.com Kana powiedziała, że zawsze marzyła o pracy dla WWE i nie może doczekać się walki z Sashą Banks, Bayley, Becky Lynch oraz Charlotte.

:arrow: Jim Ross na Twitterze poinformował, że jest wielkim fanem Setha Rollinsa i jego heel’owych gierek.

:arrow: Batista wystąpi w filmie „Marauders” obok takich gwiazd jak Bruce Willise czy Christopher Meloni.

:arrow: Była Diva NXT Zahra Schreiber przeprosiła na Instagramie WWE oraz fanów za zdjęcia ze swastyką.

:arrow: Poniedziałkowe RAW oglądało 3,385 milionów widzów. Jest to spadek o 13% w porównaniu do zeszłego tygodnia. RAW zajęło 3 miejsce w oglądalności wśród osób w przedziale 18-49 lat. Są to najniższe wyświetlenia od świątecznego RAW w 2012 roku.

:arrow: Syn Roddy’ego Pipera Colton Toombs ożenił się w poprzednim tygodniu. Colton uhonorował swojego ojca, ubierając kilt.

:arrow: John Laurinaitis zapytał się fanów czy nadszedł czas na powrót „Siły Ludu”.

:arrow: 5 Things – 5 zawodników, którzy pokonali The Rocka.

:arrow: Zapowiedź traileru filmu „The Confession” z Rob Van Damem.

Newsy dzięki uprzejmości serwisu wwepolsce

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Myers

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Chodzi o to co trzeba zrobić by zdobyć poderwać Cece.
    • -Raven-
      Jakaś podpowiedź?
    • Grishan
      Trochę trzeba było na ten tekst poczekać, ale mam wrażenie, że było warto. Jest po prostu fajny. Hania też jest fajna. "Dziadzio Szakal" też jak najbardziej daje radę. Zastanawiałem się, jak podejdziesz do tego tematu i nie rozczarowałem się: to wszystko po prostu ma ręce i nogi. Ciekawy projekt, bez dwóch zdań. I udany erp.  
    • Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
  • Dodaj nową pozycję...