Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Strzelanina w PC, NoC, WrestleMania w Filadelfii?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

2dhy80l.jpg

UWAGA! NEWSPACK ZAWIERA OTWARTE SPOILERY Z RAW

:arrow: W dniu wczorajszym przed WWE Pefrormance Center doszło do niecodziennego incydentu. Postrzelony został mężczyzna o imieniu Armando Alejandro Montalvo, a stało się to po tym jak wtargnął na teren obiektu mimo wcześniejszego zakazu i z nożem w ręku nie reagował na prośby policjantów o odłożenie broni. Nie była to pierwsza tego typu sytuacja, mężczyzna pojawiał się tam już wielokrotnie wcześniej, żądając między innymi zatrudnienia go, grożąc młodym talentom a nawet rzucając w budynek… kałem. Wygląda też na to, że miał obsesję na punkcie jednej z wrestlerek. Mężczyzna aresztowany był nieraz, między innymi pod zarzutem oszustw i napaści na policjanta. Jego stan jest stabilny.

Warto jeszcze dodać, że wrestlerzy zostali poproszeni o nie wypowiadanie się na temat sprawy publicznie.

:arrow: Tak jak podawaliśmy w ubiegłym tygodniu, na Night of Champions Seth Rollins będzie bronił swoich dwóch tytułów. Najpierw z Johnem Ceną United States Championship, później ze Stingiem WWE World Heavyweight Championship.

:arrow: Kolejnym pojedynkiem dodanym do karty wrześniowej gali jest walka o pas div, w której zmierzą się Nikki Bella z Charlotte, która pokonała jej siostrę w trakcie RAW i z czasem 1:41 wygrała beat the clock challenge.

:arrow: Obecne plany na pasy tag-teamowe zakładają, że na Night of Champions zawalczą o nie aktualni posiadacze – New Day, Dudley Boyz oraz Prime Time Players.

:arrow: MizTV powróci na najbliższym Smackdown, gośćmi będą Dolph Ziggler oraz Lana.

:arrow: Na niebieskiej tygodniówce może także dojść do powrotu Kane’a. „Big Red Monster” był nieobecny z powodu prac na planie filmu „6:42” z Dolphem Zigglerem, ale ten drugi wrócił już do telewizji. Kane nie jest jednak reklamowany na najbliższe live eventy, ale w każdej chwili może dojść do zmiany decyzji.

:arrow: Edge i Christian zagoszczą w podcaście Stone Colda Steve’a Austina, który odbędzie się w przyszłym tygodniu bezpośrednio po zakończeniu RAW.

:arrow: Randy Orton oraz Sheamus nie wzięli udziału w poniedziałkowej tygodniówce, ale walczyli za to w dark matchu po gali, gdzie „The Viper” wraz z Johnem Ceną pokonali Sheamusa właśnie i Setha Rollinsa, celebrując później w ringu.

:arrow: Jak podaje CrossingBroad.com, Filadelfia stara się o organizację WrestleManii 34 i złożyła już nawet atrakcyjną ofertę federacji ze Stamford. Sama gala miałaby się odbyć w Lincoln Financial Field (blisko 70 tysięcy miejsc), a RAW i NXT w Wells Fargo Center (prawie 20 tysięcy miejsc). Fanfesty zaś miałyby się odbyć w convention center. Oczywiście taka oferta nie gwarantuje im jeszcze organizacji WrestleManii.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grishan
      Trochę trzeba było na ten tekst poczekać, ale mam wrażenie, że było warto. Jest po prostu fajny. Hania też jest fajna. "Dziadzio Szakal" też jak najbardziej daje radę. Zastanawiałem się, jak podejdziesz do tego tematu i nie rozczarowałem się: to wszystko po prostu ma ręce i nogi. Ciekawy projekt, bez dwóch zdań. I udany erp.  
    • Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
    • Bastian
      Oba Femi mówiąc, że wygra King of the Ring, nawiązując przy tym do tekstu Paula Heymana o spoilerze, spoileruje wręcz interwencję Brocka Lesnara w swojej walce, prawdopodobnie na Night of Champions. "Bestia" pozbawi "Rulera" korony i rewanż na SummerSlam gotowy. WWE, tak bardzo cierpiące na brak ikon pokroju Rocka, Austina czy Ceny, ciągle stawiające na Reignsa, Punka czy Rhodesa, mając gotowy materiał na mistrza, zaserwuje mu na drugiej najważniejszej gali roku trzecią walkę z part timerem. 
    • Grins
      AEW to nawet w plakatach niszczy WWE, chociaż w ostatnim czasie WWE przykłada się do swoich opraw graficznych to i tak AEW nad nimi góruję pod tym względem. 
  • Dodaj nową pozycję...