Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Czarne Grindersy i czarne sznurowadla. Ale po jakichs 5-6 latach glany sie rozlecialy i poszly do smieci. Generalnie wytrzymale buty, ale niszcza stope. Obecnie chodze w 'malo-metalowej' wersji Martensow. Tez niezle:) Ale tylko jak jest chlodniej. Latem noszenie glanow mija sie z celem...

I troche nie na temat: Marylin Manson to nie jest true metal. Gosc jest pozerem, choc trzeba przyznac, ze robi niezla muzyke.

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vaclav

10

• Przemk0

7

• Streetovs

4

• majonez

4

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Nigdy nie miałem glanów na nogach i szczerze mówiąc nie żałuję ;). Tym bardziej po przeczytaniu niektórych postów z tego tematu :D. Jestem zwolennikiem adidasów i dziwię się, że można w lato zakładać ciężkie buty. W ciepły (nie mówiąc już o upalnym) dzień stopy się mogą spocić w przewiewnym obuwiu tak, że szkoda gadać, a co dopiero musi się dziać w takim hermetycznym opakowaniu jak glany :>? Przyznać się, śmierdzi tak, że można truć szczury w piwnicach :D? Tylko nie mówcie, że nic nie czuć, bo nie uwierzę :P.

Aha, i pozdro dla P0, który fotografuje swoje buty :D.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Six, na te najupalniejsze dni mam czarne trampy. A Glany to rzeczywiście na ganku przed domem stawiam, bo przeż tą hermetykę to trzeba je bardzo często wietrzyć. Takie postępowanie uniemożliwia powstawanie przykrych zapachów.

Nigdy nie miałem glanów na nogach i szczerze mówiąc nie żałuję ;). Tym bardziej po przeczytaniu niektórych postów z tego tematu :D. Jestem zwolennikiem adidasów i dziwię się, że można w lato zakładać ciężkie buty. W ciepły (nie mówiąc już o upalnym) dzień stopy się mogą spocić w przewiewnym obuwiu tak, że szkoda gadać, a co dopiero musi się dziać w takim hermetycznym opakowaniu jak glany :>? Przyznać się, śmierdzi tak, że można truć szczury w piwnicach :D? Tylko nie mówcie, że nic nie czuć, bo nie uwierzę :P.

Aha, i pozdro dla P0, który fotografuje swoje buty :D.

Skorzane buty az tak nie smierdza:) No chyba, ze ktos kisi giry latem...

• 3 tygodnie później...

Glany spisują się równie dobrze jako buty galowe założone do garnituru.

Przesadziłeś chyba. Rozumiem, że jesteś fanem glanów, ale dla mnie pasują one do garnituru jak kwiatek do kożucha ;). Owszem, można je założyć, bo niby kto zabroni, ale jak by to wyglądało podczas np. spotkania biznesowego? Można również mieć na nogach trampki czy klapki, a na ręce pieszczochę z ćwiekami, ale należy zadać sobie to samo pytanie.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Spoko Sixiller, taka kombinacja jest zakładana tylko na sesje egzaminacyjną :razz: Bym czuł się pewniej i wygodniej. A jak nogawki opuścić na glany to mało kto zauważa różnicę między nini a pantoflami. Edytowane przez Vaclav

Ja zakupiłem ostatnio glany firmy BOOTS i jestem bardzo zadowolony glany wygodne i co najważniejsze nie obcierają 8)

8363302634890420816486.jpg

Bluźnicie chłopaki... Japonki reprazent, zwłaszcza w duże upały - no chyba, że ktoś ma fetysz spoconych stóp, to wtedy go-go-gadget-glany. :roll:

Od czego sa wygodne sandalki?

Co do glanow, raz mialem, firmy HD, ale potem przyszly czasu Hip-Hopu i teraz tylko wygodne adidasy za kostke ;]

Nigdy nie nosiłem glanów i nie żałuje. :P Wole zwykłe adidasy :D. A w ogóle ubieram się w stylu "Białego murzyna"( dla nie kumatych : Skate) xD więc chyba glany nie pasują :D

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg

• 5 lat później...

Z glanów posiadam tylko wingtipy STEELa:

http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/576098_331861186878916_1270018954_n.jpg

Takie w stylu rockabilly/psychobilly/hotrodder, ale i tak latem głownie chodzę w kultowych już (dla forum SLG) kapciach firmy BeFaDo.

ZNAJOMY ZBIERA PIENIĄDZE NA OPERACJE NIENARODZONEJ CÓRECZKI. WESPRZYJCIE GO JAK MOŻECIE.

http://siepomaga.pl/sercezosi

http://facebook.com/niestandardowesercezosi

P.S.

po co odkopujesz 5 letni temat ?

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

Nie można się wypowiadać w starych tematach? przepraszam nie wiedziałem.

Nie lepiej kasować stare tematy?

ZNAJOMY ZBIERA PIENIĄDZE NA OPERACJE NIENARODZONEJ CÓRECZKI. WESPRZYJCIE GO JAK MOŻECIE.

P.S.

Rozumiem jakby to był jakiś zapomniany lecz wartościowy topic, ale glany ? :smile:

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

Euz Ci co mnie znają wiedzą, że żyje głównie modą (na forum slizgu, dużo osób do mnie pisze na pw był znalazł im konkretną odzież i obuwie w konkretnym przedziale cenowym).

Wrestling znowu oglądam od tak od roku (WWE od TLC 2011, TNA od No Surrender 2012). WWF i WCW oglądałem na RTL2 i DSF jakoś tak od 1994 do 1996 (nawet kolekcjonowałem magazyn WWF - założyłem sobie teczkę w empiku), WCW z NWO chyba na polsacie, fragment (bo nie mogłem się wkręcić) Ery Attitude chyba na Wizji TV, więc mam spore zaległości.

P.S.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025

Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025
        • Lubię to
      • 25 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 039 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 710 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Haha
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• KyRenLo
      Czemuż to? Logan to dobry wrestler. Spokojnie materiał na pretendenta, a nawet głównego mistrza. Można go nie lubić, ale chyba udowodnił, że posiada godne umiejętności. W ringu bardzo dobry. Na mikrofonie więcej niż niezły. Jako Heel naturalnie dobrze sobie radzi.. Panowanie z pasem US to była lipa, ale głównie przez jego niezbyt częste pojawianie się. Teraz pewnie wyglądałoby to już inaczej. 
    • Paulek
      1. John Cena 2. Lyra Valkyria 3. Gunther 4. Jacob Fatu 5. Dominik Mysterio  
    • MattDevitto
      Myślę, że większość byłaby w miarę otwarta, szczególnie, że jeśli jest w karcie zazwyczaj 5 pojedynków to ciężko z czasem cokolwiek nadrobić w typerze. Inna sprawa o same pytania, czy przy każdym ppv miałyby sens, ale co jakiś czas ok. @ Jeffrey Nero bracie, jak myślisz?
    • CzaQ
      Dodatkowy post - tak swoją drogą fajne były kiedyś te dodatkowe pytania za dodatkowe punkty dla urozmaicenia rozgrywki jak np. czy podczas którejś walki ktoś wygra przez rollup albo ile włosów łonowych na Backlash będzie miała Lyra. Pytanie tylko czy każdemu takie coś by pasowało i czy Jeffo chciałby wymyślać
    • GGGGG9707
      A w sumie racja  Na zwykle na żywo oglądam gale PLE, SNME próbowałem pierwsze ale przez przerwy wybijałem się z rytmu i przestałem te gale śledzić 
  • Dodaj nową pozycję...