Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Przez ostatni semestr nosiłem glany w wojsku. Raz w tygodniu i to już za wiele :] Co prawda nie jest to sprzęt pierwszej świeżości, więc trudno go obiektywnie oceniać, ale i tak wolę mieć opalone łydki ;)

Japonki obciachem? Po mieście lepiej naginać w japonkach niż klapkach. Zresztą jak kto woli, ja preferuje sandały.

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vaclav

10

• Przemk0

7

• Streetovs

4

• majonez

4

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

Ja wciąż chodzę w glanach - gorąco jakoś na dworze nie jest, więc spokojnie mogę sobie na to pozwolić. Pozatym, nic tak nie pasuje do mych czarnych spodni i T - shirta jak glany właśnie.

Kto by pomyślał że ''metalowcy'' interesują się wrestlingiem :P

Ja to tylko sportowe obuwie typu , chalóweczki nike lub jakieś adasie . Ogólnie to nie przepadam za takimi metalowcami . Kilka osób u nas się tak ubiera to nazywają ich czuchry :D Ale każdy nosi co lubi i nic do tych osób nie mam...Ale z glanów to kopa niezłego można zajebać :twisted:

S-C-A-R-F-A-C-E

64787592946bd5e84039a4.gif

A co Sandman, to takie dziwne, że "metalowiec" interesuje się wrestlingiem?

Chyba nie, wystarczy spojrzeć do tematu dotyczącego rekomendacji płyt z muzyka.

A dotatkowym plusem glanów jest wlaśnie aspekt obronno - zaczepny, o ktorym wspomniałeś.

A z wami jak jest wierzycie w Boga ?? Bo wiem że ''metalowcy'' to lubią szatana :D I jakieś tam czarne mszę i księgi szatana . Wy też bawicie się w tego typu gówna ?? A z metalowców to najlepszy jest Marilyn Manson , ten to dopiero ma najebane we łbie :lol:
S-C-A-R-F-A-C-E

Ale off - top się zrobił (a ja go będę kontynuował...).

Sand, po pierwsze zdaj sobie sprawę, że metalowiec nie równa się szatanista. To że wiele zespołów ma taki wizerunek nie oznacza, że każdy kto słucha ich muzy zacznie parać się okultyzmem.

Co do wiary, to osobiście jestem ateistą (wiec z wiarą w Szatana tez u mnie krucho). Uogolniać nie mam prawa, ale zdecydowana wiekszość mych znajomych z klimatu to tez ateiści, ale kilka osob jest przykładnymi chrześcianami.

Sorka za offtop...the sandman metalowiec jak juz powiedzial Vaclav nie oznacza ze musi wierzyc w szatana i jakies ciemne moce.

Dla przykladu moj znajomy sluchal ciezkiego metalu od chyba 10 roku zycia i byl ministrantem w kosciele... :)

1480916194a0b1a85edad5.jpg

A z wami jak jest wierzycie w Boga ?? Bo wiem że ''metalowcy'' to lubią szatana :D I jakieś tam czarne mszę i księgi szatana . Wy też bawicie się w tego typu gówna ?? A z metalowców to najlepszy jest Marilyn Manson , ten to dopiero ma najebane we łbie :lol:

A z Tobą jak jest skończyłeś podstawówkę ? Bo czytając takie posty mam wątpliwości. Kolejne posty nie na temat będą kasowane.

Take me down to the paradise city

Where the grass is green and the girls are pretty

114037126847768c6792b79.jpg

A z Tobą jak jest skończyłeś podstawówkę ?

Skończyłem :D Już twoje wątpliwości zostały rozwiane...

Ja czytałem tego typu rzeczy na np. forach o Metallice . Tam to piszą jakieś różne rzeczy , że robią jakieś tam czarne msze i 666 itp . Nie wiem co ci odjebało że się do mnie sprułeś...

S-C-A-R-F-A-C-E

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Windows

Nie wiem co ci odjebało że się do mnie sprułeś...

Moderatorowi nic nigdy nie odjebuje, zapamiętaj to.. Piszesz niesamowite farmazony, że aż głowa boli.. nie wiedziałem, że istnieja takie osoby które mają takie nikłe pojęcie o subkulturach.. Już ci raz Ganzes wstawił warna za brak kultury.. chyba czas na kolejnego.

Kolejne posty na temat tego czy Metale są satanistami czy nie .. będą kasowane .. nie rozwijajmy tego wątku.

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

sorry jeszcze ja sie wypowiem na temat satan-metal, ale wpierw bez off-topu, na temat, to glany z jakimi sznurowkami nosiliscie?(pytanie potraktowac powaznie, chodzi oczywiscie o kolor)

A metal nierozlocznie jest zwiazany z satanizmem i tyle, i choc na serio(bo dla wiekszosci kapel grajacych metal satanizm byl artystyczna prowokacja, a takze nawiazaniu do demonicznosci tego rodzaju muzy) wzasadzie powaznie i mozna nazwac satanistami jedynie czesc kapel BM.

Niezmienia to faktu ze otoczka okultystyczna, satanistyczna i poganska w tekstach kapel grajacych metal jest od poczatku prawie, nawet w thrashu gdzie w tym gatunku przewazaja watki i tematyka polityczno-spoleczna.

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Windows

to glany z jakimi sznurowkami nosiliscie?(pytanie potraktowac powaznie, chodzi oczywiscie o kolor)

Czarne..

W sumie to chyba był jakiś podział, że czarne nosili metale.. punki to czerwone.. a białe to skini.. hmm ja nosiłem czarne bo takie dali w zestawie do glanów :P powinienem chyba czerwone :D

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

E tam, te podzial byl sztuczne wzasadzie, ale na poczatku to co tam znaczylo czerwone-glownie lewicujace punki czy skini, biale- skini,punki wzasadzie zwiazane z muzyka ska, gdzie bylo nawiazanie do wspolnej tradycji kultury czarnych i bialych w tej muzyce, a czarne to uniwersalne nosili wszyscy, oczywiscie pozniej sie zatarly te smieszne podzialy, nawet nazi-skins na Romper Stomper byli ukazani w bialych sznurowkach, i juz kazdy nosil jak chcial, bez zadnej otoczki.

Ja biale i czarne, czarne bo tez zawsze takie byly w zestawie, a biale bo swietnie mi pasowaly do czarnego koloru 8-)

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

Czarne, jakoś tego mi się nie chciało zmieniać.

ja czarne, też mi sie nie chciało zmieniać sznurówek :)
...
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Dzięki
      • 26 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 039 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 710 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...