Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Polecam HD , wytrzymale , bardzo wygodne bardzo solidne .
Scorpion Death Lock
  • Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vaclav

10

• Przemk0

7

• Streetovs

4

• majonez

4

Top użytkownicy w tym temacie

Polecam HD , wytrzymale , bardzo wygodne bardzo solidne .

Dokładnie ;)

Jak na glany są wygodnie i mam je już ponad rok, a stan jest dobry ;)

Glany hehe ja swoje mam juz z 10 lat i smigam w nich czesto w zime i nawet sie trzymaja az dziw. Jako ze do milosników kopania butelek niezaliczam sie :P to mysle ze pociagna jeszcze z kilka lat. Buciki firmy Marines polecam;):P
--"Szanuj przyjaciół niepozwól im się zgubić"--

to od 10 lat nie urosla Ci aani troche stopa??
Bryan Alvarez: 'what the hell is CRIMSON, what that has got to do with Amazing RED?'

11779036984f6668615c651.jpg

• Reputacja:   24

to od 10 lat nie urosla Ci aani troche stopa??

No ja swoje nosiłem 8 lat i też nie było problemu z tym.. sam się ostatnio nawet dziwiłem jak to się stało. Stopy nie kobiece piersi.. nie rośną do 24 roku życia. :lol:

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

To kobiece piersi rosną do 24 roku życia? :D :P

A co do noszenia glanów to pamiętam, że od nich zrobiły mi się trochu większe pięty.

4143166924a5dc43430e70.jpg

To kobiece piersi rosną do 24 roku życia?

A co do noszenia glanów to pamiętam, że od nich zrobiły mi się trochu większe pięty.

Mi się za to zdzierały pięty :D generalnie pierwsze dni a czasem tygodnie noszenia glanów to masakra.. mnie te nowe przez kilka dni tak cisnely i obcierały że wytrzymać nie mogłem.. ale chwila bólu i teraz są gites :D

no jakoś tak jest, że rosną do 24 lub 25 roku życia.. ale wiesz nie ma co liczyć na cuda już między rokiem 21 - 25 przyrost jest raczej minimalny :) przez ciąże jeszcze później mogą urosnąć.. ponoć po ciąży to już jest ostateczny wygląd i wielkość.. :-) ale offtop :D :D :twisted:

Stopa urosla a glany juz niestety stoja tylko kurzem obrosly;) jako ze 42 mialem wtedy a teraz 45 to niema co sie juz ludzic ze wejde w nie. Ale wiem jedno but niezniszczalny dalej jak tak stoja wygladaja jak nowe.
--"Szanuj przyjaciół niepozwól im się zgubić"--

• Reputacja:   1

Kiedys glany nosilo sie czesciej, pamietam nawet jedno lato kiedy chodzilem praktycznie tylko w nich - yeez, czlowiek byl kiedys mlody i glupi :D

Obecnie w glanach chodze tylko w ostra zime, no chyba, ze jest taka jak ta zeszloroczna, wtedy spokojnie pomykam w obuwiu letnio-wiosennym ;) Na co dzien chadzam w obuwiu hmm...deskorolkowym :) Wygodne, bardzo wytrzymale, fajny design...ostatnie moje zakupy z branzy obuwniczej wskazuja na to, ze mam wyrazna slabosc do modeli oferowanych w Cropp Town ;)

Jak glany to tylko Heavy Duty. Nie ma obcierki na poczatku (przynajmniej ja nie mialem), wygodne, nie "marszcza" sie zbyt szybko ani nie scieraja. Nie da sie tego powiedziec o Martensach niestety, ktore nie dosc ze jakas taka dziwna ta skore maja, to jeszcze zawsze ale to zawsze powoduja na poczatku przygody kazdego nosiciela powaznych rozmiarow stygmaty ciut powyzej piet ;)

Edit: Bardzo wygodne i wytrzymale sa tez glany "wojskowe", ktore mozna dostac w prawie kazdym sklepie oferujacym militaria. Tylko ze wygladaja srednio "wyjsciowo" no i noszenie ich w lato uhh...smierc na piec :D

teraz chodzę już dobre 2 miesiące w sandałach tylko..

W tym roku sie przekonalem do sandalow i okazalo sie, ze na te niemilosierne upaly, ktore byly u nas jeszcze do niedawna sa strzalem w dziesiatke.

A skoro juz Przemk0 zaczal watek to chetnie sie spytam - co sadzicie o noszeniu skarpet do sandalow? Polski wklad do swiatowych trendow w modzie, czy maksymalny obciach? (od razu moze napisze, ze sam nie nosze, zeby nie bylo :D)

Czekam na opinie, szczegolnie od Przemk0 ;)c

What is the difference between Sheamus and the World War II? WW II is over ;)

13629172384628ee9bd26ff.jpg

A skoro juz Przemk0 zaczal watek to chetnie sie spytam - co sadzicie o noszeniu skarpet do sandalow? Polski wklad do swiatowych trendow w modzie, czy maksymalny obciach? (od razu moze napisze, ze sam nie nosze, zeby nie bylo :D)

:lol: Ja nosze skarpetki do sandałów.. i nie uważam, że to obciach.. ba! zakładam nawet białe :D generalnie mam w :dupa: czy to jakiś obciach :P mi się tak podoba i już :-) aczkolwiek czasem jak jest naprawde gorąco to bez skarpetek tez poginam.. tyle w temacie

• Reputacja:   1

Tak, pierwsze tygodnie noszenia glanów to prawdziwa udręka. Ja to nazywam inicjacją, która ma na celu sprawdzenie, czy właściciel jest gotów na poświęcenia.

Ostatnio po koncercie glany znów zaczęły mnie piłować - ponosiłem dwa tygodnie z zaciśniętymi zębami i po sprawie - znów pasują :D

co sadzicie o noszeniu skarpet do sandalow? Polski wklad do swiatowych trendow w modzie, czy maksymalny obciach? (od razu moze napisze, ze sam nie nosze, zeby nie bylo :D)

Jedyny obciach to noszenie wspomnianych tu japoneczek :D

Sandaly ok, choc ja to tylko nosze jak jestem gdzies w nadmorskim kurorcie i ide na plaze i nie zakladam skarpet do tego :wink:

Wracajac do glanow to przydaja sie czaserm na koncerty czy festiwale(oczywiscie nie woodstoki zadne, jarocin to bylo to lub festiwale jak wacken), do pogo dobre bo tam 90% w glanach skacze :mad:

Wogole widze to tu prawie sama alternativ mlodziez :D

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

Edit: Bardzo wygodne i wytrzymale sa tez glany "wojskowe", ktore mozna dostac w prawie kazdym sklepie oferujacym militaria. Tylko ze wygladaja srednio "wyjsciowo" no i noszenie ich w lato uhh...smierc na piec :D

jezeli mowisz o np opinaczach czyli prawdziwych butach wojskowych to to co napisales to totalna bzdura , a jezeli ktos kupuje jakies podrobki to ma co chcial.

Scorpion Death Lock

Co do noszenia czegoś na odnóżach krocznych to letnią porą często śmigam w takim ustawieniu: czarne Najki, białe skarpetki (dosyć wysokie) i szerokie spodenki na 3/4. Do tego pasujący top w postaci odpowiednio dobranej koszulki i czapeczki. Musi być z wyczuciem ;)

Podobno białe skarpetki do czarnych butów to z deka ociach, ale mam to gdzieś ;) Strzele foto na dniach to oblukacie jak się prezentuje na galowo :)

Niby temat o glanach, ale skoro ktoś tu już offtopuje o japonkach (pomijając motyw o cyckach ;) ) to też coś dodałem od siebie.

4143166924a5dc43430e70.jpg

• 2 tygodnie później...

Jedyny obciach to noszenie wspomnianych tu japoneczek :D

Bluźnicie chłopaki... Japonki reprazent, zwłaszcza w duże upały - no chyba, że ktoś ma fetysz spoconych stóp, to wtedy go-go-gadget-glany. :roll:

2097541974d29f370d001a.jpg

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Dzięki
      • 26 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 039 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 710 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...