Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. Attitude
    Attitude opublikował(a) temat w Rezultaty
    Nazwa gali:CMLL Mercoiles Arena Mexico Data:15.07.2026 Typ:Event Lokalizacja:Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena:Arena Mexico Karta: Wyniki: Spoiler Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
  2. LionTamer
    Tylko czym on ma tu skontrować, to że na ALL OUT będą mecze w pytę to wiadomo ale wiemy o tym że na dablju przyjdzie więcej ludzi niezależnie jak potężną kartę AEW na ALL OUT da, zwłaszcza jak zapowiedzą na ten event takiego Jasia Cenę czy o zgrozo Rocka lub Romualda (bo CM Punk na pewno się tam pojawi) a to już niestety da boosta do sprzedaży biletów i WWE jak pokazało zeszłoroczne Elimination Chamber jest do tak taniego chwytu zdolne.
  3. LionTamer
    Widać WWE już całkiem odpaliło tryb ULTRA FAMILY FRIENDLY CONTENT
  4. -Raven-
    -Raven- odpowiedział(a) na Bonkol temat w Ogólna Dyskusja
    Supermanem, bo gra w serialu Superman i Lois?

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Prawda czy fikcja? #1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Również jak Grim grawantuję "pewną kontrowersyjność opinii" ("marki" Janusza wiedzą o co chodzi ;P ) Z tym, że traktujcie mnie jako zawodnika rezerwowego i dopiszcie w nawiasie ;) Jeżeli nikt "kompetentniejszy" się nie znajdzie to wchodzę w to.

4143166924a5dc43430e70.jpg

• Odpowiedzi 26
  • Wyświetleń 15,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ok to mamy komplet

[ Dodano: 2007-08-11, 19:28 ]

mozemy sie na gg spiknac nawet zaraz

14412508044c725aa0e19e.gif

Opublikowano
Już dawno temu pisałem, że warto wskrzesić ten cykl. Rozmawiałem nawet na ten temat z Lukiem, czy Bonkolem, już nie pamiętam. Któryś z nich w każdym razie bardzo się nakręcił, Ulv (pomysłodawca pierwszej edycji) pozytywnie odniósł się do idei reaktywacji, a Prawdy czy Fikcji nie było i nie było. Dlatego cieszę się, że coś w tej sprawie ruszyło z miejsca ;). Taka quasi-debata na pewno będzie ciekawa, bo ilu ludzi, tyle opinii. Od czasu do czasu poruszać możecie także kwestię naszego podwórka. Oczywiście nie mam na myśli dyskusji o tym, czy ten, który zawsze odchodzi, wróci, ale myślę, że jest parę tematów (nieshootowych ;)), których wypadałoby dotknąć.

1005187806541accfacb3d6.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

no coz poki co po tygodniu (kazdy mial ok. tygodnia na odpowiedz) dostalem tylko jeden komplet. to by bylo na tyle :)

podziekowania dla theGrimRippera za zaangazowanie

14412508044c725aa0e19e.gif

Opublikowano
Ja podeślę wieczorem.
"This liver gave me an excellent additional 8 year run" - Superstar Billy Graham

156748212945e09151e9b78.jpg

Opublikowano
Ja podeślę wieczorem.

Ja również

Opublikowano
no coz poki co po tygodniu (kazdy mial ok. tygodnia na odpowiedz) dostalem tylko jeden komplet. to by bylo na tyle :)

podziekowania dla theGrimRippera za zaangazowanie

RazorR spokojnie są wakacje...nie każdy pamięta o tym, żeby coś tam napisać. Zresztą po reakcji widzę, że jednak dostaniesz jeszcze kilka tekstów ;)

Moje odpowiedzi masz już na privie.

15974308365193fac7b7921.jpg

Opublikowano
RazorR spokojnie są wakacje...nie każdy pamięta o tym, żeby coś tam napisać.

Nie chcę być złośliwy, ale niektórzy chyba mają chroniczny zanik pamięci, a co za tym idzie - zapominają zawsze ;]. Więc w wakacje nie każdy pamięta, w czasie roku szkolnego/akademickiego nie każdy ma czas. Kiedy zatem jest dobra okazja? Jak komuś sie nie chce, to nigdy, a jak ktoś ma zapał, to znajdzie czas w każdym miejscu o każdej porze 8).

PS: powyższa wypowiedź nie odnosi sie do nikogo bezpośrednio. Jest ona wyłącznie komentarzem do pewnego dominującego w naszym społeczeństwie trendu.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Opublikowano
Ja nie wymieniłem jeszcze dowodu osobistego z komunistycznego na plasticzek hehehehe. Odpowiedzi RazoR ma już na PM-ie ;)

Opublikowano

Już skończyłem, też zaraz wysyłam.

Ja za to od początku miałem plasticzek więc nie musiałem nic wymieniać ;)

"This liver gave me an excellent additional 8 year run" - Superstar Billy Graham

Opublikowano

Ja za to od początku miałem plasticzek więc nie musiałem nic wymieniać ;)

Eee, to Ty młoda dupa jesteś hehehe. Myślałem, że jakiś leciwy wyjadacz z Ciebie ;)

RazoR już chyba może robić wrzuta ;)

Opublikowano

No młody jestem, to pewnie dlatego nie dorosłem jeszcze do delektowania się barn-wrestlingiem;)

RazorR, moja część poszła.