Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Werewolf Białoczerw WSF#1

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Cisza, spokój, świerze leśne powietrze... Tak to jest to dla czego warto żyć, w Siedmiogrodzkich lasach od zawsze było można odetchnąć pelną piersią i nie zwarzać na ludzi, samochody, zanieczyszczone powietrze, caly syf który niesie ze sobą miasto i jego mieszkańcy, nazywam się Borys Ivanowich o lat bylem gwiazdą cyrku lecz u szczytu mojej kariery postanowiłem oddać się temu co lubię najbardziej czyli troszczeniem się o przepiekne transylvańskie lasy, wierzcie mi lub nie lecz to cale podąrzanie za kasą to marnotrastwo życia, nic nie warty wyścig który do nikąd nie prowadzi, jedyne co w życiu cenię bardziej od tego to rywalizację, w zawodzie akrobaty cyrkowego nie miłem sobie równych pokonałem każdego zdobyłem setki nagród, po prostu Jestem potężnm graczem.

Lecz latka lecą, kasy na siano dla sarenek zacżlo brakować z biegiem czasu nawet na żarcie dla samego siebie, innymi słowy moja mania ochraniania przyrody obróciła się przeciwko mnie, nie można mieć wszystkiego lecz co zrobić gdy mamony brak? Byłem zmuszony pojechać do jedynej kafejki internetowej w mieście, naszczescie była to mała wiocha położona między górami, w innym wypadku pewnie porzygałbym się od nadmiaru spalin.

Zapłaciłem parę Leji szpetej babie stojącej przy kasie i na godzinę ten cód techniki był mów, czymprendzej wpisałem więc "oferty pracy dla akrobató cykowych" lecz wójaszek google okazał się nie za bardzo pomocny było kilka ofert ale z przed kilku lat. Wpadłem więc na inny pomysł, pamiętając zamiłowanie mojego przyjaciela Saszy do Wrestlingu wpisalem "Rumuńska Federacja Wreslingowa" lecz i tym razem nie znalazłem niczego interesującego a czas płynoł zostalo jakieś 20 minut gdy rzuciło mi się w oczy ogłoszenie

"WSF Reaktywuje się w Polsce, jeśli chcesz zobaczyć najlepszych zawodników sceny niezależnejodwiedź naszą witryne" Click już na niej byłe samo show co prawda gówno mnie obchodzilo lecz znalazłem na niej telefon do kolesia zajmujacego się rekrutacją w europie, A co mi tam, kilka clicków dalej i już byłem na Youtubie gdzieznalazłem moje najlepsze występy, co z tego że z przed kilku lat, przecież nikt się nie skapnie.

Kolejny Click i moje popisy wraz z moimi danymi do kontaktu znalazły się na jego mailu, wóz albo przewóz, lecz czas wracać do formy w razie gdyby ten fagas odzwonił, pozosałe kilka minut pozostawiłem na odnalezienie odpowiedniej diety, ku mojemu zdziwieniu okazało się że bardzo dużo żelaza oraz innych przydatnych rzeczy zawiera surowa dziczyzna, Czego jak czego ale tego miałem pod dostatkiem.

Postanowiłem połaczyć iść za ciosem mimo iż miałem strzelbpadek ataku wilkówę na wy postanowilem nie iść na całość ponieważ za dużo śrutu w mięsku nie jest dobre dla zdrowia. małem coś czego mógłby pozazdrościć mi nie jeden Traper ze starych amerykańskich filmów, a mianowicie szybkość, potrafiłem zaktaść się do zwierzyny niczym wilk lub inny drapieżnik szukający posiłku, okazało się że jestem w tym całkiem niezły, już nawet oczami wyobraźni widziałem mój interes z surową dziczyzną bądź nawet i wyrobami własnej produkcji lecz wtedy właśnie zadzwoniła moja Komórka...

Halo Tak to ja Borys... Tak to moje filmiki które wysłałem panu na maila... Próbna Walka? no ok świetnie a Gdzie?... Ahh nie zna pan tych okolic no cóż tutaj w Brzeszowie mamy małą halę, lecz nie wiem czy będzie odpowiadała pana wymaganiom... Za tydzień o 14 ok jak dla mnie bomba...

Tydzień ten minoł mi na intensywnych przygotowaniach, chodzieniu po linka rozmieszczonych między drzewami, wyskokami, łapaniu drewnianych kukieł w locie orz spadaniu na nich w przeróżny sposób... W końcu naddszedł sądny dzień...

Witam nazywam się Borys, i miałem się tutaj skotkać z kimś w sprawie pracy- Powiedzialem do woźnego stojącego przy drzwiach ten tylko wskazał mi faceta stojącego na środku ringu podszedłem więc, facet był potężny ale cóż wóz albo przwóz ileż można żreć to zdechłe truchło...

Dzień dobry nazywam się Borys Ivanowich- Powiedziałem głośno, moim rozmówcą okazał się przedstawiciel WSF na Europę Pan Eugen Trovinski także mój partner do walki testowej Wielkie zwaliste bydle mierzące prawie dwa metry z bicepsem rozmiaru mojej głowy nie powiem zrobił na mnie wrażenie

No więc Pokaż co potrafisz chudzielcu, jesli uda ci się mnie przewrócić w ciągu dwóch minut pogadamy o kontrakcie.... ozumiesz kurduplu? No więc czas start...

Wiedziałem że siłowo nie zdziałam wiele więc postawiłem na to co umiem robić najlepiej tanie akrobatyczne sztuczki w połączeniu z odrobiną inteligencji zrobiło swoje, mój przeciwnik okazał się dobrze zbudowanym lecz powolnym czlowiekiem jakich pelno kłusowało na moich terenach wykonałem zadanie w półtorej minuty...

Calkiem nieźle młody a więc tak chcesz dla nas pracować to podpisz ten dokument i lecimy do Polski, tam zagwarantujemy ci mieszkanie oraz wyzywienie, o kasie pogadamy po pierwszej twojej walce, jeśli pokażesz się z dobrej strony zostaniesz z nami jeśli nie pożegnamy się na dobre rozumiesz? nie zepsuj tego, na gali będzie dużo lepszych zawodników odemnie, przy nich ty to taka mała pchelka mała pierdółka która przeszkadza im w walce o najwyższe złoto organizacji... Ale kto wie może i ta pierdółka stanie się ich największą zmorą, A właściwie myślałeś może nad jakimś ring name'm?

Tak Pochodzę z Transylvanii wampir ze mnie żaden więc mówcie mi wilkołak lecz zawsze bardziej podobalo mi się Werewolf... Borysa Ivanovicha już niema pozostało tylko zwierze w nim tkwące... Zerzrę wasze serca i popiję waszą krwią. Nadchodzę...
sig.png
  • Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• GMS

3

• Vaclav

1

• IOOT_DZIKO

1

• Grishan

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   14
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Erp jest krótki i trudny w odbiorze - przynajmniej dla mnie - głównie z uwagi na błędy ortograficzne i literówki. Myślę, że to jest podstawowy problem z którym musisz się uporać. Pomysł na Twoją postać wydaje mi się ciekawy, ale musisz trochę ułatwić zadanie czytelnikom ;)

Ja tam się cieszę że coś w ogóle oddałem, mam teraz tyle roboty przy małej że łep pęka :)

sig.png

• Reputacja:   9
  • Styl:  BGZ

Przy takiej ilość literówek - to fakt, że RP jest krótki to jego największa Zaleta. ;)

W sumie ciężko coś skomentować. Rp pospolity. Bez polotów i orginalsów. Możesz mieć ciężko na pierwszej gali.

W sumie - wystarczyłoby poprawić błedy (pisać w Wordzie ;) ) i dodać trochę finezji, a wcale nie musiałbyś inwestować w długość.

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   1

A te literówki to nie specjalnie? Że niby postać z lasu i jest na bakier z poprawną pisownią? Byli już tacy... Doceniam to, że chociaż chciało Ci się oddać.

Nie, nie... pisałem to wczoraj tóż przed oddaniem nim mała mi zasneła na szybko wyszło jak wyszło ale cóż jak już wspomnialem jestem zadowolony że w ogóle coś oddałem, przed kolejną galom postaram się to bardziej dopracować.

sig.png