Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka NXT Takeover: R Evolution 2014

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W ankiencie powyżej wybieramy najlepszą walkę NXT Takeover: R Evolution 2014!

Single Match

Kevin Owens vs. CJ Parker

NXT Tag Team Championship

Tag Team Match

The Lucha Dragons (Kalisto & Sin Cara)© vs. The Vaudevillains (Simon Gotch & Aiden English)

Single Match

Baron Corbin vs. Tye Dillinger

Tag Team Match

Hideo Itami & Finn Bálor vs. The Ascension (Konnor & Victor)

NXT Women's Championship

Single Match

Charlotte© vs. Sasha Banks

NXT Championship Match

Single Match

Adrian Neville© vs. Sami Zayn

ANKIETA POTRWA 10 DNI! PROSZĘ O ZOSTAWIENIE UZASADNIENIA DLACZEGO AKURAT TĘ WALKĘ WYBRAŁEŚ.

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Myers

3

• IIL

1

• DonCarlos

1

• Coun

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Main-event. Pomimo dosyć równego poziomu czuło się co jest walką wieczoru. Kapitalne zakończenie drogi ex-Generico do mistrzostwa, świetna postawa publika, emocjonujące stracie. Nie można oddać głosu na nic innego.

Zastanawiałem się na dwiema walkami - Charlotte/Banks lub Neville/Zayn.

Po analizie całej historii oddam głos na NXT Championship bo tam rzeczywiście program był dużo bardziej emocjonujący i zagadkowy. Ringowo było świetnie w obu przypadkach, ale rezultat tego drugiego pojedynku był zdecydowanie pozytywniejszy.

• Reputacja:   1 073
  • Styl:  Ciemny

Głos na Neville/Zayin. Talent jaki występował na tej gali był nieziemski i niemal każda walka mogła dobić do takiego poziomu, ale main event otrzymał oczywiście najwięcej czasu i ich walka poparta była konkretnym story, a to również dodaje do oceny.

• Reputacja:   0

Głos leci na ME...

Panowie pokazali kawał dobrego rasslingu, a sama walka dobrze wypromowana. Publika zrobiła swoje i końcówka walki miażdżyła.

(Count, oj już nie chwal ich tak bardzo, bo Vince zobaczy i skończy się na jobbnięciu Jasiowi :8)

85470364654a3ea1bb931f.jpg

• Reputacja:   66
  • Styl:  Ciemny

Wiadomo że main event. Walka dobra pod każdym względem:poziomu,dramaturgi,psychologi ringowej, takie właśnie walki chciałoby się oglądać w głównym rosterze.

#SmartFanZone
  • 2 tygodnie później...

PODSUMOWANIE:

Adrian Neville© vs. Sami Zayn - 6 głosów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
    • Bastian
      Oba Femi mówiąc, że wygra King of the Ring, nawiązując przy tym do tekstu Paula Heymana o spoilerze, spoileruje wręcz interwencję Brocka Lesnara w swojej walce, prawdopodobnie na Night of Champions. "Bestia" pozbawi "Rulera" korony i rewanż na SummerSlam gotowy. WWE, tak bardzo cierpiące na brak ikon pokroju Rocka, Austina czy Ceny, ciągle stawiające na Reignsa, Punka czy Rhodesa, mając gotowy materiał na mistrza, zaserwuje mu na drugiej najważniejszej gali roku trzecią walkę z part timerem. 
    • Grins
      AEW to nawet w plakatach niszczy WWE, chociaż w ostatnim czasie WWE przykłada się do swoich opraw graficznych to i tak AEW nad nimi góruję pod tym względem. 
    • CzaQ
      Jak Ty mnie znasz  Musiałem wygoglować, ale było warto
  • Dodaj nową pozycję...