Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Konkurs na najładniejszą divę - faza grupowa 2/8

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Faza grupowa 2/8

Głosujemy przez 5 dni, każdy z was dostaje po dwa głosy, do dalszej fazy konkursu przechodzą dwie kandydatki z największą liczbą głosów. W przypadku braku rozstrzygnięcia zostanie zarządzona dogrywka. Wspomniana dogrywka będzie trwała 48 godzin, w przypadku gdy w dogrywce również padnie remis, mój głos będzie liczył się podwójnie, a co tam, wolno mi.

Oto druga ósemka walcząca o awans

Paige

tumblr_mri66veper1ri0sroo1_500.jpg

Brie Bella

new-brie-bella-tattoo.jpg

Angelina Love

Angelina_Love_20.jpg

Gail Kim

gail.jpg

Melina

melina-perez-137475l.jpg

Veda Scott

Veda-Scott9.jpg

Beth Phoenix

Beth%252BPhoenix%252B000046142104976L.jpg

Rosa Mendes

rosa-mendes-71.jpg

Pamiętajcie, że macie dwa głosy i mile widziany jest komentarz : )

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• DonCarlos

4

• IOOT_DZIKO

2

• Myers

2

• CezarMVP

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Oczywiście Paige łatwy wybór, a co z drugim wyborem hmm.. po namyślę wezmę Brie Belle z czasów przed Danielem Bryanem. :)

Bezkonkurencyjna Paige na pierwszym miejscu.

Na drugie miejsce wrzuciłbym również Brie Belle. Bardzo ładna kobieta i według mnie bije na łeb resztę zestawienia (prócz Paige oczywiście) + jest tą ładniejszą siostrą Bella.

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

• Reputacja:   9
  • Styl:  BGZ

Wcześniej tylko przypuszczałem, ale teraz jestem pewien. Carlos MANIPULUJE konkursem!

Przecież to zestawienie jest tak dobrane, żeby Paige bez problemu przeszła do kolejnego etapu.

Rosa i Melina od zawsze wyglądały jak transwestyci.

Angelina i Brie to tzw. syndrom wieszaka - nie wiesz czy sobie kurtkę powiesić, czy się kanapką podzielić?

Beth to już 90% faceta. Przypakowanego do tego, drag quin czy jak ta odmiana się nazywa?

Jawna manipulacja i spisek!

1537255fcaf84d96f99a4396ca2f35408183be7ba20e18fca089fecae06529cb.png-w100.jpg

Wobec powyższej próby kuglarstwa...

mój głos oddaję na Gail Kim i Scott. :twisted:

915802072594e34bce782c.jpg

Angelina to syndrom wieszaka? Wiesz jak ciężko było znaleźć fotkę na której 85% zdjęcia nie zajmują jej cycki? :lol

Poza tym chce zdementować plotki jakobym manipulował konkursem, za wszystko odpowiedzialna jest specjalnie powołana komisja wyborcza która zajmuje się zarówno liczeniem głosów jak i ustaleniem konkursu. Po wnikliwym przeanalizowaniu składów grup nie wykryto żadnych nieprawidłowości, także tego.

A tak na serio - wiadome że grupy ustawiłem pod swoje oko by nie wyJ***ć żadnych faworytek przed dalszą fazą, aczkolwiek gusta każdy ma inne co pokazuje awans Kaitlyn(która notabene jest chyba bardziej przypakowana niż Beth) z poprzedniej grupy, także wszystkim nie da rady dogodzić ;)

Głos na Paige wiadomo, drugi głos na Gail która minimalnie wyprzedza Vede i Brie :)

• Reputacja:   9
  • Styl:  BGZ

Rozumiem, że w finale gdzie weźmie udział Paige, podliczysz głosy 127% userów i oficjalnie ogłosisz, że frekwencja wyniosła 134%, zaś Paige zdobywa większość gdyż:

a) "wyników procentowych był ogrom"

b) "byłeś zbyt zmęczony, by dokładnie podliczyć głosy"

c) "zawiódł system informatyczny, a nie zostałeś przeszkolony do ręcznego liczenia głosów"

:waving:

PS. 85% Angeliny, TO SĄ cycki.

915802072594e34bce782c.jpg

Zapomniałeś dodać że będzie też ogrom głosów nieważnych, poza tym trzeba będzie też zrobić coś z głosami oddanymi na divy które nie przekroczą progu procentowego. Wszystko już dokładnie jest przemyślane, nie ma się o co martwić :lol

Ja tam nie wiem czy aby na bank Paige była faworytką żeby wygrać ten konkurs.

Co prawda jestem zawiedziony, że dalej nie przeszła Mickie James, ale jest jeszcze przecież Renee Young, która imo to wygra. :P

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

Dobra Pejdż dostaje głos :*

85470364654a3ea1bb931f.jpg

Jak dla mnie Gail Kim i hmm... a niech i Polska krew coś ma, Beth

sig.png

U mnie tak samo jak u poprzednika Gail Kim i Beth:)

Do następnego etapu awansują Paige i Brie Bella :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      AEW ogłosiło dwa nowe mecze o pasy w ramach zaktualizowanej karty AEW Revolution. Kilka tygodni temu Thekla pokonała Kris Statlander, zdobywając AEW Women’s World Championship w Strap match. Później obroniła pas przed Thunder Rosie. Jednak po ich starciu w odcinku Dynamite z 4 marca Statlander powstrzymała Triangle of Madness (Thekla, Julia Hart i Skye Blue) przed atakiem na Rosę. Tuż potem prezydent AEW Tony Khan ogłosił w mediach społecznościowych, że Thekla broni pasa przed Statlander w t
    • Grok
      New Japan Pro-Wrestling serwuje drugą noc turnieju New Japan Cup dziś w Korakuen Hall. Zapowiedziano z wyprzedzeniem tylko dwa starcia turniejowe. W pół-main evencie Taichi skrzyżuje rękawice z Renem Naritą z House of Torture. Zwycięzca awansuje do ćwierćfinału, gdzie zmierzy się z Satoshi Kojimą 12 marca. W main evencie Oleg Boltin zmierzy się z El Phantasmo. Zwycięzca awansuje do ćwierćfinału przeciwko HENARE, również 12 marca. Oleg wchodzi w to starcie po zdobyciu NJPW Strong Openweig
    • Grok
      Kyle Fletcher szykuje się do obrony swojego TNT Championship na nadchodzącej gali AEW Dynamite. W środę, podczas odcinka Dynamite z 4 marca, Kyle Fletcher, Mark Davis i Kazuchika Okada pokonali Hangman Adam Page'a, Speedballa Mike'a Baileya i Kevina Knighta, zgarniając przy okazji nowe AEW World Trios Championship. Krótko potem ogłoszono, że na odcinku Dynamite 11 marca Fletcher broni swojego TNT Championship w starciu ze Speedballem Mike'em Baileyem. Oprócz walki o TNT Championship, Adam
    • Grok
      Nowy raport wyjaśnia decyzję David Finlaya o dołączeniu do AEW zamiast długo spekulowanego debiutu w WWE. Były gwiazdor NJPW, David Finlay, niedawno zszokował fanów, debiutując w AEW podczas odcinka Dynamite z 4 marca. Tuż po debiucie Cory Hays z BodySlam podał, że Finlay odrzucił ofertę z WWE na kontrakt niższego szczebla – start od NXT zamiast głównego rosteru. To właśnie ta propozycja skłoniła 32-latka do podpisania umowy z AEW w ostatnim tygodniu. Zaraz po debiucie i reunionie z Clark
    • Grok
      Debiut The IInspiration na AEW Dynamite nie wyszedł dobrze ani Cassie Lee, ani Jessie McKay. Duet zadebiutował w telewizji AEW w środowym odcinku z El Paso w Teksasie, podejmując The Brawling Birds – Alex Windsor i Jamie Hayter. Ten debiut trwał zaledwie nieco mniej niż 90 sekund od gongu do gongu. Niepokonane Birds zakończyły walkę z byłymi WWE Women’s i byłymi TNA Knockouts Tag Team Champions, wykonując swój finisher przypominający Hart Attack o nazwie Two Birds One Stone. Wcześniej Lee i
  • Dodaj nową pozycję...