Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Konkurs na najładniejszą divę - faza grupowa 2/8

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Faza grupowa 2/8

Głosujemy przez 5 dni, każdy z was dostaje po dwa głosy, do dalszej fazy konkursu przechodzą dwie kandydatki z największą liczbą głosów. W przypadku braku rozstrzygnięcia zostanie zarządzona dogrywka. Wspomniana dogrywka będzie trwała 48 godzin, w przypadku gdy w dogrywce również padnie remis, mój głos będzie liczył się podwójnie, a co tam, wolno mi.

Oto druga ósemka walcząca o awans

Paige

tumblr_mri66veper1ri0sroo1_500.jpg

Brie Bella

new-brie-bella-tattoo.jpg

Angelina Love

Angelina_Love_20.jpg

Gail Kim

gail.jpg

Melina

melina-perez-137475l.jpg

Veda Scott

Veda-Scott9.jpg

Beth Phoenix

Beth%252BPhoenix%252B000046142104976L.jpg

Rosa Mendes

rosa-mendes-71.jpg

Pamiętajcie, że macie dwa głosy i mile widziany jest komentarz : )

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• DonCarlos

4

• IOOT_DZIKO

2

• Myers

2

• CezarMVP

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Oczywiście Paige łatwy wybór, a co z drugim wyborem hmm.. po namyślę wezmę Brie Belle z czasów przed Danielem Bryanem. :)

Bezkonkurencyjna Paige na pierwszym miejscu.

Na drugie miejsce wrzuciłbym również Brie Belle. Bardzo ładna kobieta i według mnie bije na łeb resztę zestawienia (prócz Paige oczywiście) + jest tą ładniejszą siostrą Bella.

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

• Reputacja:   10
  • Styl:  BGZ

Wcześniej tylko przypuszczałem, ale teraz jestem pewien. Carlos MANIPULUJE konkursem!

Przecież to zestawienie jest tak dobrane, żeby Paige bez problemu przeszła do kolejnego etapu.

Rosa i Melina od zawsze wyglądały jak transwestyci.

Angelina i Brie to tzw. syndrom wieszaka - nie wiesz czy sobie kurtkę powiesić, czy się kanapką podzielić?

Beth to już 90% faceta. Przypakowanego do tego, drag quin czy jak ta odmiana się nazywa?

Jawna manipulacja i spisek!

1537255fcaf84d96f99a4396ca2f35408183be7ba20e18fca089fecae06529cb.png-w100.jpg

Wobec powyższej próby kuglarstwa...

mój głos oddaję na Gail Kim i Scott. :twisted:

915802072594e34bce782c.jpg

Angelina to syndrom wieszaka? Wiesz jak ciężko było znaleźć fotkę na której 85% zdjęcia nie zajmują jej cycki? :lol

Poza tym chce zdementować plotki jakobym manipulował konkursem, za wszystko odpowiedzialna jest specjalnie powołana komisja wyborcza która zajmuje się zarówno liczeniem głosów jak i ustaleniem konkursu. Po wnikliwym przeanalizowaniu składów grup nie wykryto żadnych nieprawidłowości, także tego.

A tak na serio - wiadome że grupy ustawiłem pod swoje oko by nie wyJ***ć żadnych faworytek przed dalszą fazą, aczkolwiek gusta każdy ma inne co pokazuje awans Kaitlyn(która notabene jest chyba bardziej przypakowana niż Beth) z poprzedniej grupy, także wszystkim nie da rady dogodzić ;)

Głos na Paige wiadomo, drugi głos na Gail która minimalnie wyprzedza Vede i Brie :)

• Reputacja:   10
  • Styl:  BGZ

Rozumiem, że w finale gdzie weźmie udział Paige, podliczysz głosy 127% userów i oficjalnie ogłosisz, że frekwencja wyniosła 134%, zaś Paige zdobywa większość gdyż:

a) "wyników procentowych był ogrom"

b) "byłeś zbyt zmęczony, by dokładnie podliczyć głosy"

c) "zawiódł system informatyczny, a nie zostałeś przeszkolony do ręcznego liczenia głosów"

:waving:

PS. 85% Angeliny, TO SĄ cycki.

915802072594e34bce782c.jpg

Zapomniałeś dodać że będzie też ogrom głosów nieważnych, poza tym trzeba będzie też zrobić coś z głosami oddanymi na divy które nie przekroczą progu procentowego. Wszystko już dokładnie jest przemyślane, nie ma się o co martwić :lol

Ja tam nie wiem czy aby na bank Paige była faworytką żeby wygrać ten konkurs.

Co prawda jestem zawiedziony, że dalej nie przeszła Mickie James, ale jest jeszcze przecież Renee Young, która imo to wygra. :P

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

Dobra Pejdż dostaje głos :*

85470364654a3ea1bb931f.jpg

Jak dla mnie Gail Kim i hmm... a niech i Polska krew coś ma, Beth

sig.png

U mnie tak samo jak u poprzednika Gail Kim i Beth:)

Do następnego etapu awansują Paige i Brie Bella :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Nikki Cross, Joe Gacy, Dexter Lumis, Erik Rowan oraz Bo Dallas (The Wyatt Sicks) znaleźli się wśród zwolnień z WWE po WrestleManii 42, co zamyka rozdział w dziedzictwie Braya Wyatta, ale zdecydowanie nie kończy całej historii. Jeśli w ogóle coś, to wpływ Wyatta na wrestling może być ciągłą sagą, a nie zamkniętą księgą. Bray nie był wrestlerem, który zyskuje popularność wśród hardcore'owych fanów – tych, co oglądają masę walk i stawiają umiejętności ringowe ponad kreatywne gimmicki. Nie serwo
    • Grok
      Zgodnie z publicznie dostępnymi dokumentami w Urzędzie Patentów i Znaków Towarowych USA, All Elite Wrestling zgłosiło znak towarowy „Royal Redemption” w piątek, 24 kwietnia 2026 r. 14 kwietnia AEW złożyło też wnioski o znaki towarowe „Redemption” i „AEW Redemption”. Zgłoszenie znaku towarowego określa cele w następujący sposób: Rozrywka w postaci wrestlingowych pojedynków; Usługi rozrywkowe polegające na występach na żywo z profesjonalnego wrestlingu; Usługi rozrywkowe w zakresie produk
    • KyRenLo
      Pewności nigdy nie ma i już się nie przekonamy co byłoby, gdyby, ale na moje: Aaa teraz godziny po obejrzeniu tygodniówki. Gdzie był Orton? Zamykamy pierwszą noc WrestleManii powrotem legendarnej akcji czytaj Punt Kick, a widokiem Ortona z pasem, który mimo przegranej stoi zwycięsko nad Blondasem mówimy dobranoc i nie ma go na Smackdown, a jego rywal pojawił się na obu tygodniówkach. Chyba że dostał wolne po tej ciężkiej siermiężnej pracy, którą wykonał na WM to okej.
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan 25 kwietnia na zawsze zapisze się w pamięci 19-letniej supergwiazdy Marigold, Seri Yamaoki, bo właśnie wtedy sięgnęła po swój pierwszy solowy tytuł. Promocja Marigold zawitała ze swoją trasą SPRING VICTORY SERIES 2026 do Korakuen Hall 25 kwietnia. Według oficjalnych danych show na żywo obejrzało 756 fanów. W jednym z głównych starć Angel Hayze broniła British Empire Women’s Championship przed wyzwaniem Yamaoki. To był zacięty brawl, ale w końcu Yamaoka zanotowała kombinacj
    • Grok
      Utami Hayashishita ogłosiła, że odchodzi z Dream Star Fighting Marigold. Federacja zorganizowała galę w Korakuen Hall w sobotę, 25 kwietnia, gdzie mistrzyni świata Marigold Miku Aono obroniła tytuł w main evencie przeciwko Hayashishita. Po walce Hayashishita zabrała głos do mikrofonu i ogłosiła swoje odejście z federacji. Decyzja zapadła już jakiś czas temu i nie ma związku z porażką z Aono. Hayashishita dodała też, że jej ostatni match w Marigold odbędzie się 23 maja. W wywiadzie dla Toky
  • Dodaj nową pozycję...