Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

16.11.14:Survivor Series, Tim Wiese, Dobry Ryback

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

:arrow: Potencjalny spoiler na Survivor Series. Na backstage'u hłośno jest o tym, że Team Ceny ma wygrać na PPV, by podbudować Jasia przed Lesnarem. Ponadto plotki dotyczące Stephanie McMahon są coraz bardziej prawdopodobne i może ona zniknąć z TV przez ciążę.

:arrow:To, o czym na shoutboxie jest głośno. Tim Wiese pokazał się na gali WWE we Frankfurcie. Czy zawita on na stałe w federacji? Oto filmik z wydarzenia:

:arrow:Hogan w jednym z wywiadów stwierdził, że fajnie by było dopaść Steve'a Austina i mu wpierdzielić. To oznacza, że Hulk chciałby takiej walki. Czy ię odbędzie? Śmiem wątpić.

:arrow:Powrót Ortona na SS? Całkiem możliwe. Wszyscy wiemy, że Randy jest aktualnie na planie zdjęciowym, ale Vince chce ściągnąć Vipera na galę, by zaczął on już feud z Sethem Rollinsem. Ponadto SS odbywa się w jego rodzinnym St. Louis.

:arrow:The Great Khali i Brad Madoxx nie są już członkami rosteru WWE. O ile Madoxx to żadne zaskoczenie, to zwolnienie Khali'ego jest pewną niespodzianką. Ponadto to tylko początek zwolnień. Czekamy na kolejne doniesienia. O całej sytuacji Punjabi Playboya dyskutujemy tutaj:

viewtopic.php?p=282527#p282527

:arrow:Chris Jericho namaścił Deana Ambrose'a jako przyszłą wielką gwiazdę WWE. Po live evencie w Szkocji stwierdził, że co parę lat rodzi się w WWE ktoś wielki a Dean na taką osobę wygląda, więc Jericho widzi jego świetlaną przyszłość.

:arrow:Oto jak ludzie kochają NXT. Dzień po otwarciu sprzedaży na następną galę NXT Special, bilety zostały wyprzedane. Jest moc.

:arrow:Przed WM XXXII ma pojawić się sequel przygód Scooby'ego Doo w WWE. W filmie powinna pojawić się postać Hulka Hogana i Dusty'ego Rhodesa. Natomiast już przed najbliższą Wrestlemanią zobaczymy Flinstone'ów w wersji WWE. Film “The Flintstones & WWE: Stone Age SmackDown.” ma pojawić się wiosną 2015 roku.

:arrow:Przyjaciel CM Punk, Colt Cabana powiedział, że Punk aktualnie jest szczęśliwy jak nigdy dotąd. Zaznaczył też, że Punk zacznie się wypowiadać w mediach, kiedy będzie chciał.

:arrow:Co robi Solomon Crowe po powrocie? Puka się w głowę. Brzmi jak żart, ale to jest element gimmicku Crowe'a. Teraz uderza mikrofonem w głowę, by zachęcać do braw publiczność.

:arrow:Poza aktualnie zapowiedzianymi walkami na SS, w Pre-Show powinniśmy zobaczyć walkę Rose'a z Króliczkiem, a w głównej karcie walkę o pas TT między The Uso's, Los Matadores, The Miz & Mizdow i Gold&Stardust.

:arrow:Vince oraz HHH są zadowoleni z powrotu Rybacka. Widzą jego zmianę na backstage'u oraz to, że publika go kupuje. Panowie wiedzą, że Ryback to znakomite wzmocnienie obecnego rosteru i Mr. Feed Me More będzie dostawał push. Ryback też zauważył, że gdy zachowuje się fair wobec wszystkich, jego praca idzie dobrze i wszyscy w końcu zapomną o jego występkach z przeszłości.

:arrow:RAW w pięcu punktach:

Droga Rybacka: Którą ścieżkę wybierze Mr. Feed Me More?

Zemsta Ambrose'a: Czy Dean wytrzyma psychologiczne zagrywki Braya Wyatta?

Igranie z ogniem: Jaką wiadomość wyśle AJ dla bliźniaczki Bella?

Pożegnanie: Czy sytuacja z Rybackiem sprawi, że to będzie ostatnie RAW dla Authority?

Grumpy Cat: Czy RAW jest w stanie poprawić humor bohaterowi internetu?

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

1

• Kosaki

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   10
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Grumpy Cat: Czy RAW jest w stanie poprawić humor bohaterowi internetu?

...czekamy aż Vince sam zacznie produkować memy ze swoimi zawodnikami.

915802072594e34bce782c.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Chodzi o to co trzeba zrobić by zdobyć poderwać Cece.
    • -Raven-
      Jakaś podpowiedź?
    • Grishan
      Trochę trzeba było na ten tekst poczekać, ale mam wrażenie, że było warto. Jest po prostu fajny. Hania też jest fajna. "Dziadzio Szakal" też jak najbardziej daje radę. Zastanawiałem się, jak podejdziesz do tego tematu i nie rozczarowałem się: to wszystko po prostu ma ręce i nogi. Ciekawy projekt, bez dwóch zdań. I udany erp.  
    • Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
  • Dodaj nową pozycję...