Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

nie wchodzic na wwe.com!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z powodu spoilera (mozna o nim przeczytac w newsach).

z pewnoscia niektorzy go omineli, a wiec pamietajcie ze wwe lubi psuc zabawe, takze od jutra az do sciagnieca smacka NIE WCHODZIMY na wwe.com ;) bez odbioru

129287286446c8a666924a3.jpg

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mogę także powiedzieć że jak macie zamiar oglądać Victory Road to nie wchodźcie na tnawrestling.com, bo tak czy inaczej (nawet na stronie głównej ;/) poznacie wygranego pewnej b. ważnej walki.

EDIT:

Sam jesteś móżdżek Evertonian, mi nie o to chodziło że są spoilery przed PPV, tylko że zaraz po PPV wszędzie są zdjęcia

Joe z pasami

Edytowane przez Rzeznik

Opublikowano
  • Autor
tna nie podaje wynikow gali przed jej wyemitowaniem Mozdzku

Opublikowano
tna nie podaje wynikow gali przed jej wyemitowaniem Mozdzku

ale juz jest po gali :P

Zresztą to akurat norma, że na tnawrestling.com po gali są spoilery.. nic nadzwyczajnego. evertonian ostrzega tutaj przed czymś innym na wwe.com jest spoiler który zdradza pewne sprawy przed wyemitowaniem gali (już kilka razy WWE zrobiło fanom taki prezent.. nie wiem po co.. ale jak chcą to ich broszka)..

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Opublikowano
Ale przeciez na wwe.com nie ma tym razem nic na ten temat procz samej zapowiedzi, no chyba, ze jestem wyjatkowo slepy.
Opublikowano
hmm przyznam że nie sprawdziłem wwe.com w celu zweryfikowania postu evertoniana ale rzeczywiście nic tam nie widzę.. zero spoilera :]

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Opublikowano
  • Autor

taping jest dzis. wwe nie musi, ale moze nam podac nowego WHC champa przed wyemitowaniem gali w tv. ja sie dwa razy nacialem, po raz trzeci nie zamierzam ;]

napisalem wyrazenie ze od jutra nie wchodzimy :) analfabetyzm "fturny" sie szerzy ? :D

Opublikowano
Pierwszy raz wwe.com zaspoilerowało przed Smackiem gdy Kurt zdobył pas na battle royal, a drugi raz gdy Edge użył walizki na Undertakerze. Hmm, I see a pattern here... ;)
"This liver gave me an excellent additional 8 year run" - Superstar Billy Graham

156748212945e09151e9b78.jpg

Opublikowano
Czasem mysle, ze przydaloby mi sie ostre stukniecie mlotkiem, zupelnie pomylily mi sie dni, myslalem, ze taping smacka byl wczoraj a dzis jest sroda... wiec chyba mowic nie musze :)
Opublikowano
  • Autor
ostatnio jak smierdzialem bezrobiociem i mialem wolne od szkoly to tez mi sie dni jebaly :D

Opublikowano
Jak evertonian napisal spoiler jest zajefajny :/ nie jestem pewien czy na ECW nie bedzie tez napisow o champie ;)

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

Opublikowano
Ja bym jeszcze proponowal by evertonian dopisal, ze obecnie zagladanie na wwe.com grozi nie tylko spoilerem ale takze zawalem i chorobami serca, pozdrowienia dla Vinca.
Opublikowano
Ja nie stety wszedłem :/ I spotkałą mnie kheem "niespodzianka" Vince jest boski i tyle ;)
Largen then life.....

194233445040d59a169eb2d.jpg

Opublikowano
Gdy wczoraj wchodzilem tez nic nie było, ale weszłem dzis i zawał serca na miejscu. Normalnie pojeb... kogoś
Opublikowano
  • Autor
nie spoilowac mi tu, bo przez Was juz suie domyslam kto jest nowym champem ;]