Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Push dla Slatera, Del Rio w AAA, Bourne atakuje Cene.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Ostatnie zwycięstwa Heatha Slatera nie są dziełem przypadku. Otóż były członek 3MB może dostać w niedługim czasie nawet shota na pas mid cardowy a nawet go przejąć. Głównie mówi się tutaj o pasie US, gdyż Sheamus zdaniem oficjeli zawiódł i pasa nie wypromował. Tylko jak ma wypromować, skoro nie było feudów o niego?

Okazuje się, że konflikt Randy'ego Ortona z Romanem Reignsem ma być kontynuowany jeszcze przynajmniej na kolejnym PPV. WWE chciałoby, żeby Roman ruszył po pas WWE, ale w obecnej chwili jest to niemożliwe, gdyż Romek nie ma podjazdu ani do Ceny ani do Lesnara.

Fani WWE, a także zawodnicy na zapleczu byli zdziwieni tym, że za sprzeczkę na backstage ukarany został tylko Alberto Del Rio. Wszystko może jednak ulec zmianie, gdyż włodarze uznali iż pracownik z zaplecza również powinien ponieść kare, i prawdopodobnie wyfrunie z federacji już niedługo. Sam Albercik nie miał zamiaru nawet prowadzić rozmów w sprawie kontraktu z TNA, i kolejnym przystankiem w jego karierze będzie AAA, gdzie zresztą partnerować ma mu Ricardo Rodriguez, który również został zwolniony.

Evan Bourne aka Matt Sydal udzielił wywiadu, w którym mówił m.i.n o Johnie Cenie, i stwierdził, że w legendzie o Johnie Cenie, który zatrzymuje kariery wrestlerów jest sporo prawdy. Podobno John na zapleczu odnosi się z pogardą do młodych zawodników, jednak sam Bourne powiedział, że prawdopodobnie Cena chce tylko sprawdzić młodych wrestlerów, jak poradzą sobie w kolejnych etapach kariery w WWE.

Już można kupować nowe koszulki Brocka Lesnara, Braya Wyatta, Hulka Hogana i Stinga.

WWE potwierdziło, że Cm Punk będzie grywalną postacią w WWE 2K15. Nie nie nie, Puknkster nie wraca, chodzi tutaj o to, iż storyline do tej gry powstało ok rok temu i za nic nie można było tego zmienić.

Hulk Hogan obchodził wczoraj swoje 61 urodziny. Wszystkiego Najlepszego Hulkster. I niech on już czasami nie walczy: )

A na koniec dobra informacja dla fanów Drew McIntyera. Otóż Galloway dzisiejszego nocy zdobył pas EVOLVE, pokonując Chrisa Hero (aka Kassius Ohno). Jak widać, Drew jest doceniany w innych federacjach.

udało mi się znaleźć trochę czasu, więc przekazuje wam newsy i obym za tydzień również dał radę, dziękuje Kosakiego za robotę : )
  • Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bryx

1

• Hacjend

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Okazuje się, że konflikt Randy'ego Ortona z Romanem Reignsem ma być kontynuowany jeszcze przynajmniej na kolejnym PPV. WWE chciałoby, żeby Roman ruszył po pas WWE, ale w obecnej chwili jest to niemożliwe, gdyż Romek nie ma podjazdu ani do Ceny ani do Lesnara.
Gdy się dowiedziałem o walce Romka z Orton'em (która i tak była do przewidzenia), to się załamałem. Kilka dni temu przeczytałem, że ich walka na SummerSlam może trwać 20 minut - w połączeniu z faktem, że ma być kontynuacja feudu, to mam tylko jedno słowo na ten temat

A na koniec dobra informacja dla fanów Drew McIntyera. Otóż Galloway dzisiejszego nocy zdobył pas EVOLVE, pokonując Chrisa Hero (aka Kassius Ohno). Jak widać, Drew jest doceniany w innych federacjach.

Jeśli 8 sierpnia oznacza dla Ciebie wczoraj, to gratuluję :D Za dodatek można dodać fakt, że walka początkowo miała być non-title matchem, lecz stypulację zmienił w trakcie walki sam Hero (Ohno). Dodatkowo, Chris przed 3dniowym maratonem EVOLVE(31-33), zmagał się z kontuzja pleców, więc zmiana właściciela pasa nie powinna raczej dziwić. Aha - i jak narazie jest "doceniany" w jednej federacji i to właśnie EVOLVE.

Dzięki za jakże znakomitą paczkę newsów - zresztą jak co tydzień. Tak trzymać =))8) :8

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
    • Bastian
      Oba Femi mówiąc, że wygra King of the Ring, nawiązując przy tym do tekstu Paula Heymana o spoilerze, spoileruje wręcz interwencję Brocka Lesnara w swojej walce, prawdopodobnie na Night of Champions. "Bestia" pozbawi "Rulera" korony i rewanż na SummerSlam gotowy. WWE, tak bardzo cierpiące na brak ikon pokroju Rocka, Austina czy Ceny, ciągle stawiające na Reignsa, Punka czy Rhodesa, mając gotowy materiał na mistrza, zaserwuje mu na drugiej najważniejszej gali roku trzecią walkę z part timerem. 
    • Grins
      AEW to nawet w plakatach niszczy WWE, chociaż w ostatnim czasie WWE przykłada się do swoich opraw graficznych to i tak AEW nad nimi góruję pod tym względem. 
    • CzaQ
      Jak Ty mnie znasz  Musiałem wygoglować, ale było warto
  • Dodaj nową pozycję...