Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Newsy 17/4/2014

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow: Brock Lesnar z pewnością nie pojawi się na gali Extreme Rules. Obecne źródła poddają że bestia powróci dopiero w okolicach SummerSlam, żeby stoczyć walkę z Daniel'em Bryan'em, a stawką byłoby główne mistrzostwo WWE.

:arrow: Na ostatnim Main Event Kane powrócił w masce, a jego pierwszą ofiarą był Big Show. Najprawdopodobniej Kane ma dostać walkę z Daniel'em Bryan'em na Extreme Rules o pas WHC.

:arrow: Daniel Bryan były nie obecny podczas poniedziałkowego RAW. Przyczyną był wyjazd miodowy ze swoją małżonką Brie. Oczywiście, Daniel Bryan powróci na najbliższe poniedziałkowe RAW razem z Brie.

:arrow: Swoje miejsce w karcie na Extreme Rules ma mieć Alexander Rusev. Jednak nie wiadomo kto zostanie przeciwnikiem Ruseva.

:arrow: Obecny status CM Punka w WWE jest taki, że zarabia on na gadżetach ze swoją podobizną i ponoć jego postać figurki, koszulki itp. sprzedają się idealnie. Obecnie Brooks nie jest ani zwolniony z WWE ani zawieszony, wyrzucony. Po prostu go nie ma.

:arrow: Podczas Tapingu Smackdown ogłoszono, że walka Evolution vs The Shield została oficjalnie dodana do karty Extreme Rules.

:arrow: Podczas konferencji WrestleMania Weeks. Stephanie McMahon potwierdziła, że nowe logo WWE oczywiście te co widniej na kanałach WWE Network oficjalnie zostanie wprowadzone do końca sierpnia tego roku .

:arrow: Podczas Main Event odbył się battle royal o miejsce we walce o pas Divas. Walkę wygrała Tamina Snuka, która stoczy walkę z Paige na Extreme Rules.
  • Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• kali

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
    • Bastian
      Oba Femi mówiąc, że wygra King of the Ring, nawiązując przy tym do tekstu Paula Heymana o spoilerze, spoileruje wręcz interwencję Brocka Lesnara w swojej walce, prawdopodobnie na Night of Champions. "Bestia" pozbawi "Rulera" korony i rewanż na SummerSlam gotowy. WWE, tak bardzo cierpiące na brak ikon pokroju Rocka, Austina czy Ceny, ciągle stawiające na Reignsa, Punka czy Rhodesa, mając gotowy materiał na mistrza, zaserwuje mu na drugiej najważniejszej gali roku trzecią walkę z part timerem. 
    • Grins
      AEW to nawet w plakatach niszczy WWE, chociaż w ostatnim czasie WWE przykłada się do swoich opraw graficznych to i tak AEW nad nimi góruję pod tym względem. 
    • CzaQ
      Jak Ty mnie znasz  Musiałem wygoglować, ale było warto
  • Dodaj nową pozycję...