Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Big Dady V czyli nowy gimmick Viscery

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Monster w rybaczkach rozlewające się ciało ogromnego Visa nie jest smacznym widokiem. Poaztym czy Big Dady V będzie nowym przydupasem Strikera, pomagał mu pokonać Boogeya proszę o komentarze co sądzicie na temat nowego Viscery zwanego Big Dady V

http://img505.imageshack.us/img505/4584/vis2dh9.png

http://img502.imageshack.us/img502/4323/visjj7.png

Edytowane przez Undertaker_4don

• Odpowiedzi 41
  • Wyświetleń 12,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Wygląda niesmacznie, nie powinni go wyjmować z pidżamy.. Mam nadzieję, że wróci na RAW i już nie będzie jobberem..

164305289646824b56733d3.gif

Opublikowano

Viscera chyba po raz pierwszy pokazal swoja kolekcje tatuazy :D nigdy wczesniej ich nie widzialem, a sa calkiem niezle.

co do nowego gimmicku... gdyby wiazaloby to sie z jakims pushem to czemu nie, ale tak chyba nie widze sensu..

14412508044c725aa0e19e.gif

Opublikowano
Wygląda jak czarny duży Big Dick Johnson i powinien zostać zwolniony, nie przekonuje mnie nawet to że kiedyś (ho hoo!) wygrał KOTR. Koleś jest porażką na każdej linii. O ile zsyłka do ECW i zmiana gimmicku jakoś wypromowała Snitsky'ego, to nie widzę szans żeby stało się to samo z Big Daddy "Hundred percent body fat" V. ;)
"This liver gave me an excellent additional 8 year run" - Superstar Billy Graham

156748212945e09151e9b78.jpg

Opublikowano
no no no jakie dziary :D niech chłop tłuszczu pozrzuca by jakoś wyglądał, klata to tragedia hehe zwisajaca. Swoją drogą, że też człowiek może się tak spaść ...
...
Opublikowano
he wyglada jak wieksza wersja "Fat Fucka" Abbiego Butchera:D
Bryan Alvarez: 'what the hell is CRIMSON, what that has got to do with Amazing RED?'

11779036984f6668615c651.jpg

Opublikowano

Ej, no co wy!

Pamiętajcie, że schudł z 50 funtów od czasów Mabela :P

Rzeczywiście, już wiem dlaczego Nelson Frazier przez całą karierę nosił obszerne szaty zasłaniające całe ciało.

Porównanie z Abdullahem jak najbardziej na miejscu :D

Opublikowano

ostatnio ogladajac starsze walki zastanawialem sie czemu Viscera nosi takie pizamki...teraz juz wiem :D tak swoja droga to w stroju Viscery wyglada o niebo lepiej, wyglada na takiego poteznego czlowieka a teraz jego wyglad moze wywolac niesmak :)

ciekawe co WWE dla niego planuje

1480916194a0b1a85edad5.jpg

Opublikowano
Nowy gimmick wogole do mnie nie trafia :/ jak z trudem kupowalem jego poprzednie gimmnicki tak ten wogole jest padaka :/

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

Opublikowano
Moja pierwsza reakcja to był poprostu smiech :D Az oplułęm monitor... sorry no ale dla takich ludzi nie powinno sie marnowac czasu antenowego :P On ledwo co biegnie a jak juz biegnie to wyglada jak mialby sie rozlac na wszystkie strony :P Tragedia !!
Largen then life.....

194233445040d59a169eb2d.jpg

Opublikowano
Ściągnąłem specjalnie ECW, żeby zobaczyć jego debiut.. może i efektowny, ale Vis wygląda koszmarnie.. dajcie mu pidżamę..

164305289646824b56733d3.gif

Opublikowano
A moim zdaniem nowy gimmick może być.Vis wygląda co prawda obrzydliwie,ale od razu kojarzy się z "potworem"jakiego będzie teraz kreował.
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

Opublikowano
jak dla mnie to umaga tylko roz tela cięższy i inny po twarzy
Opublikowano
Moze to wszystko po to zeby dowartosciowac spaslunow w USA... Przy wielu z nich Viscera wyglda na szczuplego.
Opublikowano
jak dla mnie to umaga tylko roz tela cięższy i inny po twarzy

jakby Vis mial chociaz polowe umiejetnosci umagi to byloby juz dobrze...