Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza Walka PPV TLC 2013

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Tutaj możecie zagłosować na walkę która waszym zdaniem najlepiej wypadła na gali TLC 2013. Zapraszam do głosowania, potrwa ono 7 Dni !

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Clown.

2

• chlebek91pl

1

• Bryx

1

• Myers

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

TT Championship Wybrałem to ze względu na emocje bo zdecydowanie one były w końcowym etapie. Innych walk kompletnie nie czułem.

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

Mam tu ogromny problem ponieważ biorę pod uwagę jedynie dwie walki a mianowicie The Shield vs CM Punk oraz F4WTTCM w obu walkach panowie pokazali się z dobrej strony,obie miały chwilowe przestoje...jednak w jednej walce stało się coś co w drugiej nie wystąpiło,tzn była tzw "zwrotna akcja" walki i mam na myśli Spear Romana na Dean'ie...Głos leci na The Shield vs CM Punk

Według mnie najlepszą walką gali była walka Punka vs The Shield tutaj mieliśmy to co trzeba dobrej walce. Po pierwsze Punk nie uciekał i cały czas stawiał czoła swoim 3 przeciwnikom co łatwe nie było. Po drugie walka trzymała tempo i nie było nudno a to najważniejsze. Jakoś żadna inna walka nie przypadła mi do gustu chodź o pasy tag teamów też nieźle. :P

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Na pewno jeśli chodzi o całość to Main Event, ale jeśli chodzi o całość plus to co faktycznie działo się w ringu, poziom walki itd stawiam na TT Championship - Tak naprawdę słabych punktów tutaj nie było, a końcówka czyli Cody vs Rey to już majstersztyk ; ). :t_up:

Tym razem jest w czym wybierać. Oba Handicupy były dobre ze wskazaniem na Shield vs Punk, ME super, świetne wykorzystanie stypulacji no ale jak dla mnie ponownie TT skradły show. Dodania tam elimination było świetnym posunięciem i od momentu wyeliminowania RybAxel czy jak im tam było po prostu genialnie. Spodziewałem się tylko giant swift'u dla Big Show'a ale może jednak przeceniam możliwości Cesaro. Albo fizyki w sumie... W każdym razie świetna emocjonująca i szybko walka, dywizja TT kwitnie!

Muszę zagłosować na TT Championship. Chętnie zamieniłbym to na walkę o główny pas, ale po za emocjami zabrakło tam niemal wszystkiego. TT po raz kolejny kradną show. Nie było nudnych przestojów, każda z drużyn miała coś do zaoferowania, a po wyeliminowaniu dwójki RyBerg/Axel było już tylko lepiej. Końcówka tylko to potwierdziła. Rhodes Brothers są na fali i nie widać na horyzoncie godnych rywali, a mnie z przyjemnością - po za licznymi powtórkami typu Shield/Usos - ogląda się tą dywizję w akcji.

deathnotep.png

angle_02.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Zelina Vega skomentowała swoje odejście z WWE. Vega, jej mąż i partner ekranowy Aleister Black znaleźli się wśród kilku nazwisk ujawnionych w piątek w ramach cięć w rosterze WWE po WrestleMania 42. Późnym wieczorem w piątek Vega opublikowała w mediach społecznościowych: W sobotę Vega napisała: Później w sobotę Vega opublikowała wpis na Instagramie: 35-letnia gwiazda podpisała kontrakt z WWE po raz pierwszy w 2017 roku, początkowo jako menedżerka Andrade w NXT. Pod koniec 2020 r
    • Grok
      Autor: Ian McCord 25 kwietnia New Japan Pro Wrestling zorganizowało galę Wrestling Redzone In Hiroshima w Hiroshima Sun Plaza, przyciągnąwszy 2053 kibiców. Głównym daniem wieczoru było starcie Bishamon z Knockout Brothers o IWGP Tag Team Championships. Bishamon, duet Hirooki Goto i YOSHI-HASHI, wywalczył sobie right to challenge po pokonaniu Great-O-Khana i Henarea z United Empire na gali Road To Wrestling Dontaku 2026 (dzień 2) w Korakuen Hall. W main evencie Knockout Brothers i Bishamon od
    • Grok
      Kairi Sane opublikowała emocjonalny post po zwolnieniu z WWE. Sane była jedną z kilku gwiazd zwolnionych w ramach cięć rosteru WWE po WrestleMania 42. Zwolnienia te ogłoszono w piątek. W sobotę podzieliła się następującym wpisem w mediach społecznościowych: Asuka odpowiedziała jej tak: Bayley również napisała do Sane: Był to drugi pobyt Sane w WWE. Wróciła do federacji na Crown Jewel 4 listopada 2023 roku. Poprzedni run trwał od 2017 do wygaśnięcia kontraktu pod koniec 2021 roku,
    • Grok
      Swerve Strickland i Raquel Rodriguez gościli na NFL Draft w sobotę. Strickland ogłosił pick Jacksonville Jaguars w czwartej rundzie draftu w Pittsburghu. Jaguars wybrali Wesleya Williamsa, defensive enda z Duke, tym wyborem. Rodriguez pojawiła się w wideo z Monterrey w Meksyku, gdzie brała udział w turnieju flag football kobiet. Ogłosiła, że Houston Texans wybierają Febechi Nwaiwu, guarda z Oklahomy. W tym roku NFL Draft obfitował w liczne powiązania ze światem wrestlingu. Seth Rollins i
    • PercAngle
      "Apartheid" blednie przy tej epopei. Pełen wachlarz emocji, zwroty akcji, hollywoodzki rozmach, rozpiętość gatunkowa (raz rzecz skręca w stronę buddy movie, raz sensacji, raz dramatu prawniczego albo szpiegowskiego) – działo się tyle, że absurdalnej objętości tej gali w zasadzie zbytnio nie odczułem. Upadek Felipe Castro to była wielka rzecz – fajnie została rozegrana w kontekście zbliżającego się krachu całej federacji, bo niby tyran został obalony, ale niebagatelnym kosztem, który głównym boha
  • Dodaj nową pozycję...