Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza Walka PPV TLC 2013

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Tutaj możecie zagłosować na walkę która waszym zdaniem najlepiej wypadła na gali TLC 2013. Zapraszam do głosowania, potrwa ono 7 Dni !

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Clown.

2

• chlebek91pl

1

• Bryx

1

• Myers

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

TT Championship Wybrałem to ze względu na emocje bo zdecydowanie one były w końcowym etapie. Innych walk kompletnie nie czułem.

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

Mam tu ogromny problem ponieważ biorę pod uwagę jedynie dwie walki a mianowicie The Shield vs CM Punk oraz F4WTTCM w obu walkach panowie pokazali się z dobrej strony,obie miały chwilowe przestoje...jednak w jednej walce stało się coś co w drugiej nie wystąpiło,tzn była tzw "zwrotna akcja" walki i mam na myśli Spear Romana na Dean'ie...Głos leci na The Shield vs CM Punk

Według mnie najlepszą walką gali była walka Punka vs The Shield tutaj mieliśmy to co trzeba dobrej walce. Po pierwsze Punk nie uciekał i cały czas stawiał czoła swoim 3 przeciwnikom co łatwe nie było. Po drugie walka trzymała tempo i nie było nudno a to najważniejsze. Jakoś żadna inna walka nie przypadła mi do gustu chodź o pasy tag teamów też nieźle. :P

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Na pewno jeśli chodzi o całość to Main Event, ale jeśli chodzi o całość plus to co faktycznie działo się w ringu, poziom walki itd stawiam na TT Championship - Tak naprawdę słabych punktów tutaj nie było, a końcówka czyli Cody vs Rey to już majstersztyk ; ). :t_up:

Tym razem jest w czym wybierać. Oba Handicupy były dobre ze wskazaniem na Shield vs Punk, ME super, świetne wykorzystanie stypulacji no ale jak dla mnie ponownie TT skradły show. Dodania tam elimination było świetnym posunięciem i od momentu wyeliminowania RybAxel czy jak im tam było po prostu genialnie. Spodziewałem się tylko giant swift'u dla Big Show'a ale może jednak przeceniam możliwości Cesaro. Albo fizyki w sumie... W każdym razie świetna emocjonująca i szybko walka, dywizja TT kwitnie!

Muszę zagłosować na TT Championship. Chętnie zamieniłbym to na walkę o główny pas, ale po za emocjami zabrakło tam niemal wszystkiego. TT po raz kolejny kradną show. Nie było nudnych przestojów, każda z drużyn miała coś do zaoferowania, a po wyeliminowaniu dwójki RyBerg/Axel było już tylko lepiej. Końcówka tylko to potwierdziła. Rhodes Brothers są na fali i nie widać na horyzoncie godnych rywali, a mnie z przyjemnością - po za licznymi powtórkami typu Shield/Usos - ogląda się tą dywizję w akcji.

deathnotep.png

angle_02.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• -Raven-
      Jakaś podpowiedź?
    • Grishan
      Trochę trzeba było na ten tekst poczekać, ale mam wrażenie, że było warto. Jest po prostu fajny. Hania też jest fajna. "Dziadzio Szakal" też jak najbardziej daje radę. Zastanawiałem się, jak podejdziesz do tego tematu i nie rozczarowałem się: to wszystko po prostu ma ręce i nogi. Ciekawy projekt, bez dwóch zdań. I udany erp.  
    • Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
    • Bastian
      Oba Femi mówiąc, że wygra King of the Ring, nawiązując przy tym do tekstu Paula Heymana o spoilerze, spoileruje wręcz interwencję Brocka Lesnara w swojej walce, prawdopodobnie na Night of Champions. "Bestia" pozbawi "Rulera" korony i rewanż na SummerSlam gotowy. WWE, tak bardzo cierpiące na brak ikon pokroju Rocka, Austina czy Ceny, ciągle stawiające na Reignsa, Punka czy Rhodesa, mając gotowy materiał na mistrza, zaserwuje mu na drugiej najważniejszej gali roku trzecią walkę z part timerem. 
  • Dodaj nową pozycję...