Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Kto jest/był lepszym General Managerem?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U kogo działo się najwięcej? Kto podejmował najlepsze decyzję? Wasza decyzja to kliknięcie w kółeczko obok wybrańca i skomentowanie decyzji min. 3 zdaniami związanymi z tematem.

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

• Odpowiedzi 2
  • Wyświetleń 209
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Vickie. Była najlepsza, najbarziej wyrazista. Charyzmą, gadką, to jak działała na publikę po prostu miażdzyła wszystkich, którzy są tutaj dostępni. Ankieta mnie się nie podoba jest po prostu zbyt wąska, a wszyscy którzy tutaj są byli tak samio słabymi GM'ami, więc wybór żaden.

Opublikowano

A mi się ankieta podoba, mamy wszystkich menagerów z ostatnich paru lat i jest to bardzo dobry zamysł. Mój głos leci na Laurinaitis'a. Za jego rządów działo się zdecydowanie najwięcej. Madoxx jest pionkiem, Vickie przejadła się lata temu a podczas swojego ostatniego panowania na raw też była pionkiem. Booker i Long są nudni i nie robią nic poza zapowiadaniem ME SD a AJ mi do roli GM'a nigdy nie pasowała. Laurinaitisowi ta rola pasowała, też potrafił mega wkurzyć publike, robił fajne segmenty i moim zdaniem był najlpeszym GM'em ostatnich lat.