Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Kane, Wyatt Family, Destination X [12.07.13]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Wyatt Family debiut na ostatnim RAW spotkał się ze sporą falą krytycyzmu w WWE, ale są też ludzie, którzy bronią tego projektu. Obecnie są to jednak tylko i wyłącznie pierwsze głosy, które mają nie wpłynąć na dalsze plany.

Informacja dość ciekawa zważając na to, że zaraz mamy walkę o walizkę mianowicie dalsza część tego roku ma być dla Antonio Cesaro "rokiem niespodzianek". Czy to nie jest jakaś podpowiedź albo pułapka w wierzenie w jego wygraną?

Randy Orton walczy (nie bierzcie tego dosłownie) ze swoją byłą żoną o majątek, dom i tak dalej. Mowa tutaj między innymi o dwóch autach Randalla w tym Bentleya, kolekcji broni, motorze. Zawsze mnie ciekawiło ile zarabia taka gwiazda WWE, a według informacji w jakiś tam dokumentów ważnych dla tej sprawy to Viper inkasował 300.000$ miesięcznie pracując w WWE.

Stone Cold Steve Austin dodał taką o to notkę na twittera: Parks+WWE=Potential$.

Podczas Destination X główny pas TNA miałby zdobyć Chris Sabin, na galę zapowiadani są już min. Sonjay Dutt, Homicide, Petey Williams, Chavo Guerrero, Kenny King, Manik i wielu innych.

Spekuluje się jakoby Kane po ataku Wyatt Family miałby zostać zastąpiony na MiTB, ale jeszcze nie wiadomo przez kogo. Oczywiście Kane'owi nic nie jest, a jego udawanie kontuzji ma tylo dodać mocy debiutantom.

WWE zatrudniło byłego sędziego TNA, rozpoczął on już pracę podczas ostatnich tapingów NxT. Mowa o Rudy'm Charles'ie. Ten pan już kilka razy odchodził i wracał do TNA.

Nowymi postaciami w NxT mają być uwaga... Tom Philips i ALEX RILEY, mają być trenowani przez Lawlera i Ross'a. Wczoraj robiono im już jakieś zdjęcia i proma.

Z okazji Money in The Bank w niektórych barach w mieście organizującym galę można za okazaniem biletu dostać jakieś specjalne drinki, ktoś się wybiera?

W nowym show WWE mają być pokazane jakieś romanse div WWE.. Pary wyglądają tak: John Cena and Nikki Bella, Daniel Bryan and Brie Bella, Tyson Kidd and Natalya, and Jimmy Uso and Naomi.

W obecnej tabeli Bound For Glory przewodzi Magnus z kolosalną przewagą nad resztą stawki 30 punktów nad drugim Samoa Joe i 32 nad trzecim Jeff'em Hardy'm. Od 2-11 miejsca różnice są już minimalne.

Main Event Mafia ma już 5 członków są nimi przewodzący w serii BFG Magnus, "The Icon" Sting, Kurt Angle, Samoa Joei Rampage Jackson.
  • Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Chodzi o to co trzeba zrobić by zdobyć poderwać Cece.
    • -Raven-
      Jakaś podpowiedź?
    • Grishan
      Trochę trzeba było na ten tekst poczekać, ale mam wrażenie, że było warto. Jest po prostu fajny. Hania też jest fajna. "Dziadzio Szakal" też jak najbardziej daje radę. Zastanawiałem się, jak podejdziesz do tego tematu i nie rozczarowałem się: to wszystko po prostu ma ręce i nogi. Ciekawy projekt, bez dwóch zdań. I udany erp.  
    • Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
  • Dodaj nową pozycję...