Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka PPV WWE Payback 2013

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W tej ankiecie wybieramy najlepszą walkę PPV WWE Payback 2013. A oto walki:

0.

Sheamus vs Damien Sandow

1.

Intercontinental Championship

Curtis Axel vs The Miz vs Wade Barrett

2.

Divas Championship

AJ Lee vs Kaitlyn

3.

United States Championship

Dean Ambrose vs Kane

4.

World Heavyweight Championship

Alberto del Rio vs Dolph Ziggler

5.

CM Punk vs Chris Jericho

6.

Tag Team Championship

The Shield vs Daniel Bryan & Randy Orton

7.

WWE Championship

Three Stages of Heel: Lumberjack, Tables and Ambulance Match

John Cena vs Ryback

Swój wybór sensownie uzasadnij postem. Ankieta potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

2

• Deep

1

• Kosaki

1

• Arab

1

Top użytkownicy w tym temacie

Chociaż i tak uważam że walka Tag Team'owa była dobra ale oddałem głos na walkę Chris Jericho vs CM Punk CM Punk pokazał że jest najlepszy na świecie i oby dwoje udowodnili że potrafią ze sobą wykręcić ciekawą walkę mam nadzieje że za powrotem CM Punka kryje się dużo rozczarowań wrócił inny odmieniony nie zachowywał się jak Heel.

tumblr_mq3sf0Vh8u1rpv6kho1_500.gif

Nic, zu­pełnie nic...A jed­nak tak wiele.

http://secondwwe.tumblr.com/

Swój głos oddaję na Punk vs Jericho. Na Payback był to brylant w postaci 4 gwiazdek. Początek jak zawsze niemrawy, ale z czasem panowie się rozkręcili i dostaliśmy szybkie tempo zwieńczone masą świetnych kontr, genialnymi akcjami, a co ważniejsze z przejściami do finisherów. W ogóle nie było widać, że Chris złapał jakąś kontuzję, nie dał tego po sobie poznać. Dzięki temu otrzymaliśmy fantastyczną walkę.

deathnotep.png

angle_02.gif

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Tak jak głęboki i terrorysta, uważam, że to walka CM Punka z Jericho była najlepsza na tym PPV. Świetne ruchy, zwroty akcji, ambicja. Wszystko to co najlepsze.

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Cm Punk vs Chris Jericho - Ciężko dać jakikolwiek komentarz, tego nie da się opisać, to trzeba zobaczyć. A za komentarz wystarczy ... THIS IS AWESOME!

Jeżeli chodzi o emocje to walka o WHC zdecydowanie zdominowała konkurencje. Jednak niestety na koniec emocje okazały się wcale nie pozytywne i za wynik nie zagłosuje na tą walkę mimo że mam nadzieje że ma to na celu coś większego związanego z Dolphem. Tak więc mój głos leci na Jericho vs Punk. Bardzo dobra walka i ringowo i pod względem emocji, co prawda spodziewałem się czegoś więcej w sensie że się wydarzy coś ponadprzeciętnego ale mimo wszystko walka najlepsza mimo wcale nie słabej konkurencji bo i Shield i WHC no i nawet divy stały na bardzo dobrym poziomie.

• 1 miesiąc temu...

Kiedy w ringu spotyka się dwóch świetnych wrestlerów to muszą coś razem dobrego wykręcić. I tym razem to im się udało. Walką gali okazało się starcie dwóch starych wyjadaczy, Punka z Jericho. Obywoje pokazali na co ich stać i wykręcili porządną walką. Poziom ringowy jak na nich był wystarczająco zadawalający. Do tego dochodziły jeszcze emocje związane z rezulatatem walki i z tym aspektem też sobie dobrze poradzili, więc przez to ich walka okazała się najlepszą z całej gali! Wybraliśmy:

CM Punk vs Chris Jericho

Zapraszam do tematu z wynikami:

viewtopic.php?f=228&t=26246

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grishan
      Trochę trzeba było na ten tekst poczekać, ale mam wrażenie, że było warto. Jest po prostu fajny. Hania też jest fajna. "Dziadzio Szakal" też jak najbardziej daje radę. Zastanawiałem się, jak podejdziesz do tego tematu i nie rozczarowałem się: to wszystko po prostu ma ręce i nogi. Ciekawy projekt, bez dwóch zdań. I udany erp.  
    • Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
    • Bastian
      Oba Femi mówiąc, że wygra King of the Ring, nawiązując przy tym do tekstu Paula Heymana o spoilerze, spoileruje wręcz interwencję Brocka Lesnara w swojej walce, prawdopodobnie na Night of Champions. "Bestia" pozbawi "Rulera" korony i rewanż na SummerSlam gotowy. WWE, tak bardzo cierpiące na brak ikon pokroju Rocka, Austina czy Ceny, ciągle stawiające na Reignsa, Punka czy Rhodesa, mając gotowy materiał na mistrza, zaserwuje mu na drugiej najważniejszej gali roku trzecią walkę z part timerem. 
    • Grins
      AEW to nawet w plakatach niszczy WWE, chociaż w ostatnim czasie WWE przykłada się do swoich opraw graficznych to i tak AEW nad nimi góruję pod tym względem. 
  • Dodaj nową pozycję...