Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Quin, Rock, nowi mistrzowie, Chachalala, Big E, Vince i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png
:arrow: Nowy zawodnik zakontraktowany w WWE to Irlandzka wrestlerka Rebecca Quin, Sheamus na twitterze pogratulował jej i życzył powodzenia. Na razie będzie Ona występować w NxT. Zawodnika ma brązowy pas w "subbmisive wrestling" oraz wiele lat szkolenia i walczenia w Japonii oraz Irlandii.

:arrow: The Rock na twitterze twierdzi, że jest kontuzjowany, ale leci w ciula bo nagrywa jakiś badziewiaty film. : ) "Jak nagra, znajdzie czas wykorzysta rewanż" - former WWE CZEMPION.

:arrow: Obecna rozwojówka TNA - OVW pogratulowała swoim wychowankom - Zigglah i Barrett zdobycia pasów mistrzowskich w oficjalnym oświadczeniu.

:arrow: RVD ma powrócić na RAW, ma to nastąpić w najbliższych tygodniach.

:arrow: Theme song Fandango: CHACHALALA autorstwa Johnstona, wspina się na listach przebojów.

:arrow: Większość zawodników w szatni było zadowolona z tego, że Dolph został mistrzem, a ten kto nie był zadowolony się nie wychylał. Wielu osób mówiło, że jego praca przez ostatnie lata była naprawdę świetna, i że to On ma być koniem pociągowym WWE na najbliższe lata.

:arrow: Vince był strasznie zadowolony z publiki na ostatnim RAW.

:arrow: Big E Langston zadebiutował z nowym theme song'iem niestety nie mam go.

:arrow: Velvet Sky doznała kontuzji kolana.

:arrow: Kilka wypowiedzi gwiazd na temat Dolpha:

Amy Schumer: "Um, @HEELZiggler i feel like we should get back together"

Edge: "Proud of my boy @HEELZiggler finally where he belongs. So deserving. Hard work pays off"

Curt Hawkins: "I hope all the guys on the @WWE roster see @HEELZiggler as a true inspiration. Because I certainly do."

John Cena: "No problem Champ! Congrats RT @HEELZiggler: “@JohnCena: Read all about it... The Champ returns to Boston's @tdgarden tonight for SmackDown!" - @BostonGlobe”

-thanks for the plug, bro"

Więcej nie dam rady, bo komputer coś spina z przeglądarką i jest problem. : )

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bryx

1

• Ulicznik Xeb

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Czas wypowiedzieć się na temat newsów. Trochę zzieleniałem ale myślę ze nie oznacza to nic złego ; D.

Z tego co wiem to ta nowa diva wiele pojedynków w swojej karierze nie stoczyła, według zaufanej strony z której korzystam dokładnie 4, bilans to 3:1, także zobaczymy, na pewno jeśli dostanie szanse w rozwojówce albo NXT coś z niej będzie.

Nooo wiadomo że Rocky leci w ciula, wstyd mu się pokazać bo wtopił ; p. Oby nie wykorzystał rewanżu na WM bo trafi mnie piorun jaśnisty siarczysty ;c.

Czekam na Van Dama, chociaż wielkiej roli pewnie nie odegra, ale przyznam że z takim Cesaro zobaczyłbym go chętnie w jednym ringu. Myślę że po powrocie przypadnie mu rola face'a , aczkolwiek pewnie będzie sie pojawiał jak Lesnar lub Mysterio jak jest zdrowy tylko po to żeby doczołgać do HOF.

Nie widzę tak szczerze w theme Fandango jakiegoś wielkiego zajarania, ale skoro oni to lubią to cóż... samemu Curtisowi to na pewno wyjdzie na dobre ; ).

Nie no, myślę że niewielu jest takich którym wygrana Dolpha przeszkadza, zasłużył jak nikt inny latami posuchy w WWE, jobbowania głównym gwiazdom federacji. On i Ryback pewnie w niedalekiej przyszłości zostaną twarzą federacji.

Big E bardzo przyjazny theme, skille aż takie złe też nie są ; ).

Dzięki za newsy :t_up:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grishan
      Trochę trzeba było na ten tekst poczekać, ale mam wrażenie, że było warto. Jest po prostu fajny. Hania też jest fajna. "Dziadzio Szakal" też jak najbardziej daje radę. Zastanawiałem się, jak podejdziesz do tego tematu i nie rozczarowałem się: to wszystko po prostu ma ręce i nogi. Ciekawy projekt, bez dwóch zdań. I udany erp.  
    • Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
    • Bastian
      Oba Femi mówiąc, że wygra King of the Ring, nawiązując przy tym do tekstu Paula Heymana o spoilerze, spoileruje wręcz interwencję Brocka Lesnara w swojej walce, prawdopodobnie na Night of Champions. "Bestia" pozbawi "Rulera" korony i rewanż na SummerSlam gotowy. WWE, tak bardzo cierpiące na brak ikon pokroju Rocka, Austina czy Ceny, ciągle stawiające na Reignsa, Punka czy Rhodesa, mając gotowy materiał na mistrza, zaserwuje mu na drugiej najważniejszej gali roku trzecią walkę z part timerem. 
    • Grins
      AEW to nawet w plakatach niszczy WWE, chociaż w ostatnim czasie WWE przykłada się do swoich opraw graficznych to i tak AEW nad nimi góruję pod tym względem. 
  • Dodaj nową pozycję...