Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

El Generico, CM, Chavo, Taker - CM, zwolnienia WWE, Cara

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png
:arrow: Kolejna wiadomość odnośnie Generico. Ostatnio informowałem, że będzie On walczył pod swoim prawdziwym nazwiskiem, jednak WWE zmieniło plany będzie On walczył pod imieniem Sammy Sane, bez maski.

:arrow: WWE poinformowało, że CM Punk nie pojawi się na europejskim tourne, w Łodzi rownież. Sytuacja jest o tyle poważna, że ma się On też nie pojawić na Extreme Rules..

:arrow: Chavo w jakimś latinoprogramoprzeznikogonieoglądano mówił, chwalił WWE, Johna, Reya, Ortona.. Liczy na jakiś powrót na WM'ce i atak na Dwayne'a?

:arrow: Syn zmarłego Paula Bearera ma zostać jakoś wmieszany w feud Taker vs Punk, chodzi głównie o słowne wmieszanie i gadanie jakiś tam nie specjalnie potrzebnych rzeczy żeby podsycić ten feud, ale przy stanie zdrowia CM i Takera ten mecz może być klapą wiecznego streak'u.

:arrow: Zwolnienia tyczą się sędziego Jack'a Doan'a, który sędziuje w ringu WWE 22lata.

:arrow: WWE ma nowego głownego writera - Davida Kreizmana, przedstawił go na twitterze jego poprzednik.

:arrow: W TNA nowe zasady, zawodnik musi ważyć 230funtów żeby być branym poduwagę w x dywizji jak dla mnie dobry pomysł, jest to mniej więcej 105kg.

:arrow: Jeden z wojowników z UFC ma dołączyć do WWE.

:arrow: Sin Cara znów kontuzjowany, On w ogóle jest jeszcze w WWE?

:arrow: WWE wydało komunikat, że to nie Uso został aresztowany.

:arrow: Mowa jest w CT i w jakiś tam władzach, że Miz ma przerwać za rok streak Andrzeja, nie wiem skąd taka informacja, aczkolwiek się pojawiła na jednym z serwisów, jest dość szokująca i w ogóle troszkę nieprawdopodobna.
  • Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Yao

2

• Bryx

1

• Ulicznik Xeb

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Wie ktoś co dokładnie się stało Carze ? Wmieszanie w feud syna Paula jest dla mnie kompletną głupotą, odpuściłbym ten pomysł. Na koniec zakończyłeś ładnym żartem. Propsy za to :applause:

#SmartFanZone

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

No jednak bez maski , nie wiem czy to dobry wybór ze strony WWE , ale bardziej niż jego image interesuje mnie jego ring skill oraz czy umie dukać po angielsku , a nie jak Cara.

No niestety , jeśli Punkster jest kontuzjowany jego walka z Takerem może wypaść kiepsko , sam Undertaker nie pociągnie całej ich walki. Wierzę że Cm da z siebie wszystko i walka wyjdzie znakomicie.

Chavo ma w sumie chyba całkiem niezłą pozycje w TNA , a przynajmniej nie jobbuje jak w WWE i się na to nie zanosi. Nie wiem co musiałby mieć w głowie żeby wracać do WWE.

A ten pomysł by ktoś z UFC dołączył do WWE akurat mi się podoba. Taki gość z miejsca ma skilla w walce , z reguły dobry mic skill , więc może będzie z tego coś naprawdę dobrego.

Najpierw wydali komunikat że Uso może zostać zwolniony a teraz że to nie on został zatrzymany. Beka.

Dzięki za newsy :t_up:

Dodano:

Wie ktoś co dokładnie się stało Carze ? Wmieszanie w feud syna Paula jest dla mnie kompletną głupotą, odpuściłbym ten pomysł. Na koniec zakończyłeś ładnym żartem. Propsy za to :applause:

'Podczas Raw 11 marca Sin Cara w pojedynku z Jackiem Swaggerem doznał dość poważnego wstrząsu mózgu. Tydzień później przeszedł dokładne badania, a ostatni weekend miał wolny, nie pojawił się też na tapingach Smackdown. '

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

'Podczas Raw 11 marca Sin Cara w pojedynku z Jackiem Swaggerem doznał dość poważnego wstrząsu mózgu. Tydzień później przeszedł dokładne badania, a ostatni weekend miał wolny, nie pojawił się też na tapingach Smackdown. '

A to lajt. Bałem się że coś bardziej poważnego. Wstrząsy mózgu w wrestlingu to norma.

#SmartFanZone
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Chodzi o to co trzeba zrobić by zdobyć poderwać Cece.
    • -Raven-
      Jakaś podpowiedź?
    • Grishan
      Trochę trzeba było na ten tekst poczekać, ale mam wrażenie, że było warto. Jest po prostu fajny. Hania też jest fajna. "Dziadzio Szakal" też jak najbardziej daje radę. Zastanawiałem się, jak podejdziesz do tego tematu i nie rozczarowałem się: to wszystko po prostu ma ręce i nogi. Ciekawy projekt, bez dwóch zdań. I udany erp.  
    • Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
  • Dodaj nową pozycję...