Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka PPV TNA Lockdown 2013

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W tej ankiecie wybieramy najlepszą walkę PPV TNA Lockdown 2013. A oto walki:

1.

X Division Championship

Three Way Match

Kenny King vs Christian York vs Zema Ion

2.

Joseph Park vs Joey Ryan

3.

Knockouts Championship

Velvet Sky vs Gail Kim

4.

Robbie T vs Robbie E

5.

World Tag Team Championship

Triple Threat Match

Austin Aries & Bobby Roode vs Christopher Daniels & Kazarian vs Chavo Guerrero & Hernandez

6.

Steel Cage Match

Wes Brisco vs Kurt Angle

7.

Lethal Lockdown Match

Team TNA vs Team Aces & 8s

8.

TNA World Heavyweight Championship

Steel Cage Match

Jeff Hardy vs Bully Ray

Swój wybór sensownie uzasadnij postem. Ankieta potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

2

• Rejden

1

• Kotleten

1

• Deep

1

Top użytkownicy w tym temacie

Oddaję głos na Main Event. Dlaczego? Po pierwsze Jeffrey stracił pas (wreszcie!), a po drugie Ray przeszedł długo wyczekiwany heelturn. Ogólnie to PPV przywróciło moją wiarę w TNA.

• Styl:  Jasny

Ringowo to walka o pas X Division bije wszystkie pozostałe, ale za całokształt głos na Bully Ray vs. Jeff Hardy, bo zakończenie mogło dostarczyć pozytywnych emocji, a o to chodzi :)

Powinienem zagłosować na opener z racji faktu, że walka pod względem ringowym była świetna, ale bez jakiś większych emocji, te były w ME i to na niego oddaje swój głos. Cieszy fakt, że Hardy stracił pas (mimo, że to mój ulubieniec), bo był doprawdy nudnym mistrzem. Genialne zakończenie. Bully wydymał Hogan'ów i dobrze, bo zaczęli robić z niego cukierkowego baby face'a, a to przecież urodzony Heel. Ray dostał to na co wreszcie zasłużył i oby teraz zaczęło dziać się coś w tym ME ...

deathnotep.png

angle_02.gif

Mam ten sam dylemat co wszyscy, opener no po prostu ringowo genialny. ME niezły ringowo, były emocje no i super zakończenie. Jednak dla mnie zawsze emocje będą górować więc głos na ME ;)

• 1 miesiąc temu...

I tym razem najlepszą walką gali okazało się starcie, którego uczestnikiem był Jeff Hardy. Ogólnie mecz o pas, Main Event, ze stypulacją znośną. W praniu nawet nieźle wypadła, dali niezłe widowisko, do tego sam Bully Ray okazał się wrestlerem gali, więc nie ma co się dziwić, że ta walka zyskała miano walki gali. Ogólnie jak na TNA mogę zaryzykować i polecić. Wybraliśmy:

TNA World Heavyweight Championship

Steel Cage Match

Jeff Hardy vs Bully Ray

Zapraszam do tematu z wynikami:

viewtopic.php?f=228&t=26243

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
    • Bastian
      Oba Femi mówiąc, że wygra King of the Ring, nawiązując przy tym do tekstu Paula Heymana o spoilerze, spoileruje wręcz interwencję Brocka Lesnara w swojej walce, prawdopodobnie na Night of Champions. "Bestia" pozbawi "Rulera" korony i rewanż na SummerSlam gotowy. WWE, tak bardzo cierpiące na brak ikon pokroju Rocka, Austina czy Ceny, ciągle stawiające na Reignsa, Punka czy Rhodesa, mając gotowy materiał na mistrza, zaserwuje mu na drugiej najważniejszej gali roku trzecią walkę z part timerem. 
    • Grins
      AEW to nawet w plakatach niszczy WWE, chociaż w ostatnim czasie WWE przykłada się do swoich opraw graficznych to i tak AEW nad nimi góruję pod tym względem. 
    • CzaQ
      Jak Ty mnie znasz  Musiałem wygoglować, ale było warto
  • Dodaj nową pozycję...