Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Bearer, Mysterio, RAW, Orton, PPV, Sorensen i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: We wtorek rano zmarł William Moody. W WWF i WWE był znany jako Paul Bearer, menedżer i zarazem ojciec The Undertakera i Kane'a. BGZ składa rodzinie wyrazy współczucia.

:arrow: WWE zastanawia się już, czy nie wprowadzić Paula do Hall of Fame już w tym roku. Wiele osób jest temu przeciwne, ponieważ nie chcą, aby Bearer został przyćmiony przez nazwiska takie, jak Trump, Foley czy oczywiście Sammartino.

:arrow: Rey Mysterio ponownie doznał kontuzji. Tym razem kontuzjowana została noga i nie wiadomo jeszcze na jak długo wyeliminuje ona Reya z gry, lecz niemalże pewne jest, że Mysterio ominie Wrestlemanię XXIX.

:arrow: Rating ostatnie RAW (Old School) wyniósł 3.54, co jest wzrostem o 0.08 w stosunku do poprzedniego tygodnia.

:arrow: Z kolei ostatnie Smackdown osiągnęło rating 1.96.

:arrow: Na RAW w walce Tag Teamowej udział wzięli New Age Outlaws. Okazuje się, że Tag Team ma pojawić się na kolejnym RAW, a ich rywalami będą Rhodes Scholars.

:arrow: Na ostatnim RAW do karty na Wrestlemanię XXIX doszło starcie CM Punka z The Undertakerem. Niemalże pewne jest starcia Brocka Lesnara z Triple H'em.

:arrow: Brock Lesnar pojawi się na następnym RAW i odpowie na wyzwanie Triple H'a.

:arrow: Jak wiemy Randy Orton ma przejść długo zapowiadany heelturn. Ma to mieć miejsce po Wrestlemanii XXIX, aby przed największą galą w roku nie doszło do tak nagłej zmiany.

:arrow: Feud Jacka Swaggera i Alberto Del Rio nie ma zakończyć się już na Wrestlemanii XXIX. Federacja chce, aby panowie zmierzyli się jeszcze na Extreme Rules i miałby to być Submission Match.

:arrow: Znana jest nazwa czerwcowego PPV od WWE. Gala będzie nosić nazwę "Payback".

:arrow: Rating ostatniego Impactu wyniósł 1.14.

:arrow: Jesse Sorensen prawdopodobnie już nigdy nie stanie w ringu TNA. Został zatrudniony jako marketing/production assistant. Jeśli federacja uzna, że Sorensen nadaje się do tej pracy, to zostanie na tej posadzie na dłużej.
  • Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bryx

1

• Kotleten

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Szkoda mi Paula , jestem ciekawy czy na RAW o nim wspomną , pokażą jakieś promo jak to było w przypadku śmierci Savage'a. No cóż , też jest mi smutno , lubiłem bardzo Paula , nawet jak turnował do Kane'a w 2010. Wielka szkoda , liczyłem że Taker na WM 30 wyjdzie jeszcze z nim :(

Lepiej ten HOF dla Paula dać już teraz , wiadomo , Sammartino to główny 'gwiazdor' HOF'a , ale myśle że o Paulu nikt by tutaj nie zapomniał.

Rey pewnie nie dostałby wielkiej roli na WrestleManii , jest w kataastrofalnej formie , wiek także dał mu się we znaki i moim zdaniem w jego przypadku także można mysleć powoli o Hall Of Fame , zresztą to chyba oczywiste że Mysterio nigdy nie będzie już walczył regularnie , po to do cholery jest w WWE Sin Cara a będzie jeszcze jeden , zapomniałem w tej chwili jego ring name ; ).

Rating RAW bardzo dobry , w przeciwieństwie do samego show.

Na heelturn Randalla czekam i czekam. No a co do RAW znów dostaniemy walkę emerytów i pewnie jeszcze pokonają Rhodes Scholars no to chyba naprawdę będzie najgorsza RTW jaką kiedykolwiek widziałem ; ).

Dzięki za newsy :t_up:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
    • Bastian
      Oba Femi mówiąc, że wygra King of the Ring, nawiązując przy tym do tekstu Paula Heymana o spoilerze, spoileruje wręcz interwencję Brocka Lesnara w swojej walce, prawdopodobnie na Night of Champions. "Bestia" pozbawi "Rulera" korony i rewanż na SummerSlam gotowy. WWE, tak bardzo cierpiące na brak ikon pokroju Rocka, Austina czy Ceny, ciągle stawiające na Reignsa, Punka czy Rhodesa, mając gotowy materiał na mistrza, zaserwuje mu na drugiej najważniejszej gali roku trzecią walkę z part timerem. 
    • Grins
      AEW to nawet w plakatach niszczy WWE, chociaż w ostatnim czasie WWE przykłada się do swoich opraw graficznych to i tak AEW nad nimi góruję pod tym względem. 
    • CzaQ
      Jak Ty mnie znasz  Musiałem wygoglować, ale było warto
  • Dodaj nową pozycję...