Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Newsy ze sceny niezależnej 03.03.2013

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   66
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

newsyq.png

:arrow: Marzec to bardzo ważny miesiąc dla fanów Lucha Libre. To właśnie wtedy zazwyczaj równocześnie odbywają się dwie gale PPV dwóch największych federacji czyli CMLL i AAA. Oto wstępne karty na te gale:

AAA Rey de Reyes 2013:

LuFisto vs Fabi Apache vs Mari Apache vs Taya Valkyrie o tytuł Reina de Reinas

Fenix vs Daga vs Juventued Guerrera vs Crazy Boy o tytuł AAA Fusion Title

CMLL Homenaje a Dos Leyendas 2013

Finals of the 2013 Torneo Nacional de Parejas Increibles

"Block A Winners" vs. "Block B Winners"

Match type not announced

Rayo de Jalisco, Jr. vs. Universo 2000

Best two-out-of-three falls Lucha de Apuesta hair vs. hair match

Estrellita vs. La Amapola

Best two-out-of-three falls tag team Lucha de Apuesta mask and hair vs. mask and hair match.

Rey Cometa and Stuka, Jr. vs. La Fiebre Amarilla (Okumura and Namajague)

:arrow: Oto wyniki corocznego turnieju organizowanego przez niemiecką federację wXw- WXW 16 Carat Gold Tournament Dzień 1

Attendance: 432 paid

4 way match for alternate spot

Michael Dante b Kim Ray, Jay Skillet and Sebastian Sage

1st round match

Shinobu b Bad Bones

1st round match

Karsten Beck b Paul Tracey via count out

1st round match

Robert Dreissker b Yuji Okabayashi

1st round match

Tommy End b Ricochet

Intermission

1st round match

Eddie Kingston b Chuck Taylor

1st round match

Super Crazy b MASADA

1st round match

Jonathan Gresham b Ricky Marvin

1st round match

Zack Sabre Jr b Jonny Moss

Dzień 2

Attendance: 473 paid

2nd round match

Shinobu b Eddie Kingston

Toby Blunt, Paul Tracey and Sebastian Sage b Keel Holding

Ricky Marvin b Jay Skillet

2nd round match

Zack Sabre Jr b Robert Dreissker

2nd round match

Karsten Beck b Super Crazy via belt shot

Elimination rules

Bad Bones b Michael Dante, Yuji Okabayashi and MASADA

2nd round match

Tommy End b Jonathan Gresham

Ricochet and Chuck Taylor b Axel Dieter jr and Da Mack

wXw title match

Axel "Axeman" Tischer © b Big Van Walter via rear naked choke

:arrow: A oto jak wypadły 11 urodziny Ring of Honor:

* DARK MATCH: Grizzly Redwood pinned Darren Dean

* ACH defeated QT Marshall, Silas Young, Mike Sydal, Adam Page and Tadarius Thomas in six-man mayhem

* Steve Corino and Jimmy Jacobs defeated Cedric Alexander and Caprice Coleman via pin

* BJ Whitmer defeated Charlie Haas in a no holds barred match via referee stoppage

* The American Wolves (Richards and Edwards) defeated Forever Hooligans (Romero and Kozlov) via pin

* Michel Elgin defeated Roderick Strong in a two of three falls match (2-1)

* Matt Taven defeated Adam Cole via pin to become the new ROH TV Champion

* Bobby Fish and Kyle O'Reilly defeated The Briscoes via pin to become the new ROH Tag Team Champions

* Kevin Steen defeated Jay Lethal to retain the ROH Title

:arrow:Sabu nie pojawił się wczoraj w Kanadzie na gali Hardcore Roadtrip. Powodem nie obecności był problem z przekroczeniem granicy przez zawodnika.Sabu miał wystąpić w Main Evencie. Na razie nie mamy informacji z jakiego powodu legenda ECW nie mogła wjechać na teren Kanady.

:arrow: Family Wrestling Entertainment to federacja niezależna która często do swoich szeregów sproawdza ludzi niegdyś związanych z WWE. Można przypuszczać że FWE chciało spróbować zwerbować samego Stone Colda jednak chyba im się nie udało ale federacja się nie poddała i znalazła kogoś na jego zastępstwo. Bez wątpienia ten wrestler będzie jednym z kandydatów na głupotę/absurd roku :8

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HaIqw8a48G4

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... aIqw8a48G4

:arrow: Lucha Libre USA powraca, swój pierwszy live event po przerwie odbędą 14 Kwietnia w Ontario, California.

:arrow: MVP skończył współpracę z NJPW. Zamierza się na razie skupić na swoim nowym programie w TV jednak mówi że jest otwarty na wszelkie propozycje od WWE i TNA.Oto co napisał na twitterze:

"Poinformowałem NJPW o tym że nie przedłożę już kontraktu.Chciałem podziękować @njpw1972 za to że pozwoliła zrealizować mi marzenie,kocham Japonię i zawsze będę wdzięczny.Odszedłem w odpowiednim czasie jak zawsze.

Ostatecznie i tak wrócę do wrestlingu. Jestem otwarty na powrót do WWE, NJPW, i nawet TNA. Jednak teraz moim celem jest rozwój mojego programu telewizyjnego."

:arrow: CZW zapowiedziało kilka walk jakie odbędą się 5 kwietnia na imprezie WrestleCon :

* CZW champion Masada vs. "Crazy Monkey" Jun Kasai, representing Big Japan.

* Colt Cabana vs. Greg Excellent

* Ohio Is 4 Killers' Jake & Dave Crist vs. The Sumerian Death Squad, Tommy End & Michael Dante, representing WXW in Germany.

* The Gulak Campaign will take on The Front in an eight man tag.

:arrow: Japońska korporacja Speed Partners kupiło 100 procent akcji AJPW. Prezes Speed Partners Nobuo Shiraishi ogłosił że niedługo wyda oświadczenie które wprowadzi wiele poważnych zmian w federacji. Przypomnijmy że pierwszym właścicielem w 1972 Shohei "Giant" Baba to dzięki niemu w latach 80tych federacja miała najwięcej sukcesów jednak po śmierci Buby w 90tych latach większość topowych gwiazd przeszła do konkurencyjnej federacji NOAH.

#SmartFanZone
  • Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Yao

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Yao

Yao 1 odpowiedź

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• -Raven-
      Jakaś podpowiedź?
    • Grishan
      Trochę trzeba było na ten tekst poczekać, ale mam wrażenie, że było warto. Jest po prostu fajny. Hania też jest fajna. "Dziadzio Szakal" też jak najbardziej daje radę. Zastanawiałem się, jak podejdziesz do tego tematu i nie rozczarowałem się: to wszystko po prostu ma ręce i nogi. Ciekawy projekt, bez dwóch zdań. I udany erp.  
    • Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
    • Bastian
      Oba Femi mówiąc, że wygra King of the Ring, nawiązując przy tym do tekstu Paula Heymana o spoilerze, spoileruje wręcz interwencję Brocka Lesnara w swojej walce, prawdopodobnie na Night of Champions. "Bestia" pozbawi "Rulera" korony i rewanż na SummerSlam gotowy. WWE, tak bardzo cierpiące na brak ikon pokroju Rocka, Austina czy Ceny, ciągle stawiające na Reignsa, Punka czy Rhodesa, mając gotowy materiał na mistrza, zaserwuje mu na drugiej najważniejszej gali roku trzecią walkę z part timerem. 
  • Dodaj nową pozycję...