Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. vieiraa55
    vieiraa55 odpowiedział(a) na MattDevitto temat w Sondy
    Bruv, czekam na Omega vs Ospreay
  2. vieiraa55
    vieiraa55 odpowiedział(a) na IIL temat w Dyskusje
    Chyba po prostu to że my dorośliśmy i nasza świadomość jak ta branża działa i brakuje tej dziecinnej niewinności kiedy zaczęliśmy się tym interesować
  3. Attitude
    Attitude opublikował(a) temat w Rezultaty
    Nazwa gali:AEW Dynamite #354 Data:15.07.2026 Typ:TV-Show Lokalizacja:Boston, Massachusetts, USA Arena:MGM Music Hall At Fenway Format:Live Platforma:TBS Komentarz:Excalibur, Taz, Tony Schiavone & Don Callis Karta: Wyniki: Spoiler Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna
  4. IIL
    IIL opublikował(a) temat w Ogłoszenia
    Od dawna nie podobało mi się to, że najważniejsze treści na forum upchane były w max dwóch działach: Dyskusje i Wydarzenia. W dyskusjach tematy zbiorcze dla tygodniówek itd zlewały się ze sobą i ciężko tam było cokolwiek znaleźć. Stali bywalcy się do tego już zapewne przyzwyczaili, ale patrząc z boku wyglądało to mało atrakcyjnie i panował tam spory nieporządek. Nowy podział: Dyskusje - miejsce na ogólne tematy. World Wrestling Entertainment - megatematy weekly shows + PLE z Wydarzeń i cały kontent o WWE. All Elite Wrestling - jak wyżej. Independent Zone - tutaj miałem sporą zagwozdkę jak to zorganizować. TNA i ROH może średnio pasują jako subfora pod "sceną niezależną", ale trzeba było je jakoś odizolować (mają dużo archiwalnej treści, więc warto było to uporządkować). Japonię chciałem wyciągnąć do osobnego, ale na razie zostaje połączona z działem. Dział Wydarzenia został usunięty. To gruba zmiana i sam od wielu lat też przywykłem do wcześniejszego stanu rzeczy, ale myślę, że warto popróbować nowych rozwiązań. Jestem otwarty na sugestie, itd. Wszystko można w każdej chwili przeorganizować.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Jutro wywiad z McMohonem, Polskie serwisy o Benoit, Wysoki r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

* Meredith Viera przeprowadzi jutro wywiad z Vincem McMahonem w programie Today Show (NBC). Tematem rozmowy będzie oczywiście tragedia w domu Benoita oraz powiązanie sterydów z tą sprawą.

* ECW (Sci-Fi) w tym tygodniu zanotowało rating 1.78 (PWTorch.com).

* W polskich serwisach informacyjnych także pojawiły się i...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/index.php?strona=viewnews&id=1303

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

W obu wywiadach McMahony opowiadaja o swoim Wellness Policy i jak to skutecznie walcza ze sterydami, narkotykami itd. Powinni raczej powiedziec, ze zrobia wszystko, zeby taka sytuacja sie nie powtorzyla

A prawda jest taka, ze wrestling musi sie zreformowac. Jesli tego nie zrobia to tego rodzaju przypadkow bedzie wiecej. Jednym nie wytrzymuje pikawka, a innym jak widac odwala.

Zreszta problem dopingu dotyczy takze sportu zawodowego w USA. Ze szczegolnym naciskiem na NFL i MLB

Opublikowano
  • Autor
W obu wywiadach McMahony opowiadaja...

W których wywiadach ? :) bo ja tutaj pisze tylko o jednym który będzie dopiero jutro :)

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Opublikowano
A sorki, pochrzanilem. Na stronie WWE sa dwa wywiady. Jeden, Vince'a dla NBC, drugi - Linda dla ABC. W obu podkreslaja jak to oni testuja swoich zawodnikow na rozne sposoby. Duzy nacisk tez klada na to, ze WWE ma przede wszystkim bawic ludzi. Takie troche mydlenie oczu. Ale predzej czy pozniej beda musieli zabrac sie za zdrowie wrestlerow. Na dzien dzisiejszy inwestowanie w akcje WWE na gieldzie nie wydaje sie zbyt rozsadnym posunieciem. Ten prozaiczny powod zmusi Vince'a do zreformowania sie.