Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Zwolnienia, Foley, poważna kontuzja, RAW, Gut Check i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: Trent Barretta został zwolniony z WWE. Zawodnik spędził w WWE 4 lata.

:arrow: Kolejnym zwolnieniem jest Skyler Moon, diva NXT. Planowane są kolejne zwolnienia.

:arrow: Pierwszym zapowiedzianym w Hall of Fame 2013 jest Mick Foley. W najbliższych tygodniach poznamy kolejnych zawodników w "Holu sław".

:arrow: Tyson Kidd doznał kontuzji kolana, która wyklucza go z walki na 8 miesięcy! Jeśli brać pod uwagę rehabilitację, to Tysona w ringu możemy zobaczyć dopiero za rok.

:arrow: Brodus Clay i Zack Ryder pracują ostatnio na Live Eventach jako Team i według WWE wychodzi im to naprawdę dobrze. Niewykluczone, że na stałe zostaną połączeni w Tag Team.

:arrow: Mówi się, że El Generico ma już podpisany kontrakt z WWE. Nie są to oficjalne informacje, lecz jest duże prawdopodobieństwo, że obie strony podpisały umowę.

:arrow: Liczono, że Big E Langston będzie miał większą rolę niż ma obecnie w głównym rosterze. Federacja nie chce, aby był on w cieniu Dolpha Zigglera i AJ Lee i niewykluczone, że niedługo się od nich odłączy.

:arrow: Na Smackdown poznaliśmy kolejnego zawodnika, który wystąpi w Royal Rumble Matchu i jest to Antonio Cesaro. Oto lista osób, które zapowiedziały swój występ: John Cena, Randy Orton, Sheamus, Dolph Ziggler, 3MB oraz Antonio Cesaro.

:arrow: Rating RAW wyniósł 3.14 i jest to znaczna poprawa w porównaniu z poprzednimi galami.

:arrow: Dolph Ziggler zebrał bardzo dobre opinie po swojej walce z Johnem Ceną na pierwszym RAW w 2013 roku. Sam Cena był bardzo zadowolony z pracy, jaką wykonali razem w ringu. Wiele osób jest zdania, że Ziggler powinien szybko sięgnąć po pas WHC.

:arrow: Hulk Hogan pochwalił CM Punka za jego przemówienie na ostatnim RAW.

:arrow: Na 20-leciu RAW obecny ma być Ric Flair, który ponownie będzie miał konfrontację z CM Punkiem.

:arrow: Na RAW ma odbyć się także koncert The Rocka. Ostatni miał miejsce w marcu 2012 i był o Johnie Cenie, z którym The Rock zmierzył się na Wrestlemanii XXVIII. Ten koncert ma być adresowany oczywiście do CM Punka, gdyż obydwaj zawodnicy zmierzą się ze sobą na najbliższym Royal Rumble.

:arrow: Poza tym na RAW ponownie dojdzie do starcia o pas Div pomiędzy Eve Torres i Kaitlyn.

:arrow: WWE jest bardzo zadowolone z pracy, jaka dzieje się na NXT. Powstają tam nowe talenty, w związku z czym planowana jest budowa campusu NXT. Byłyby wtedy większe możliwości treningu oraz oswajanie zawodników przy mikrofonie.

:arrow: Pozostając przy NXT...

Na ostatnich tapingach odbył się turniej o pasy NXT Tag Team Championship. Znamy już finalistów, którzy na kolejnych tapingach zmierzą się ze sobą o te pasy

:arrow: Ezekiel Jackson poinformował na Twitterze, że wyleczył już kontuzję i w ringu wróci za około 5 miesięcy. Żeby go wcześniej nie zwolnili...

:arrow: Jak wiemy na Smackdown nowym World Heavyweight Championem został Alberto Del Rio. Oto najnowsze "Backstage Fallout", w którym wystąpił między innymi właśnie Alberto:

:arrow: W Gut Check TNA wystąpi Polish Giant. Jego występ odbędzie się 24 stycznia, a duże nadzieje, co do Polaka ma Jeff Jarrett. Powodzenia!

:arrow: Co do Gut Checku, zmieniony został jego system. Dotychczas zawodnicy testowani walczyli z kimś z głównego rosteru, lecz teraz będą walczyli przeciwko sobie.

:arrow: Christopher Daniels za swój cel obrał najważniejszy pas TNA. Oznacza to odłączenie się od Kazariana i TNA nie wyklucza, że Daniels będzie miał szansę sięgnąć po pas.

:arrow: Rating ostatniego Impactu wyniósł 1.02, co jest spadkiem o 0.12 z poprzedniego tygodnia.

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Bryx

1

• Kotleten

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Trent tak naprawdę niczym się w WWE nie wyróżnił , nie wiem czy miał chociaż 5 walk w głównym rosterze , ja sam pamiętam tylko jedną , bodajże jego rywalem był Drew MCIntyre i Trent tą walkę przegrał. Tej drugiej divy nie znam , no ale nie oglądam NXT , czytam tylko raporty od Kotletena.

Foley zasługuje na to żeby być w HOF. On chyba najlepiej w historii umiał przyjmować ciosy , w tej chwili kimś takim jest Dolph Ziggler , ale Mick jest już legendą nie tylko hardcoru (moim zdaniem Raven go zjada w tym temacie) , ale Foley jest legendą całego WWF/E i za to głównie należy mu się HOF.

Szkoda Tysona Kidda - liczyłem że odegra jakąś ważniejszą rolę na Royal Rumble. Szkoda go bo może zostać zwolniony , chociaż chyba chroni go kontrakt. Ostatnio wydawało się że Tyson dostanie większy push , był na MITB , gdzie wykonał kapitalną akcje na Dolphie Zigglerze , potem chyba jeszcze walczył z Del Rio gdzie przegrał i zniknął z głównego rosteru . Ciekawe co teraz zrobią z Gabrielem. Mam nadzieje że go nie zwolnią bo ten akurat w głównym rosterze mógłby być.

Tag Team Brodusa i Zacka pewnie będzie bardzo kiepski , bo już Marella ma lepsze skille od Brodusa , a Zack jest przeciętny. No ale gdzieś trzeba upchać tego Rydera...

El Generico w WWE ale od podpisania kontraktu do debiutu w głównym rosterze minie trochę czasu. Trochę za dużo tych luchadorów , nie jestem fanem zamaskowanych power rangersów (nie obrażając Yao bo on chyba jest fanem luchadorów).

Oby Langstona odłączyli od Dolpha , pewnie dostanie feud z Rybackiem żeby Wędkarza kimś zająć jeśli ten nie wygra RR.

Koncert The Rocka ? Eeee wolałbym już zobaczyć walkę Rica Flaira z Vincem Mac Mahonem -.-. Dajcie wrestlingu a koncerty niech odbywają się gdzie indziej.

Coś wydaje mi się ze tym razem Evka straci pas.

Co ten Ezekiel robi jeszcze w WWE , kiedy on ostatnio walczył z tego co pamietam w głównym rosterze przegrał w squashu z Damienem Sandowem. Alberto da radę jako WHC. To tyle ode mnie , dzięki za newsy ; )

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Koncert The Rocka ? Eeee wolałbym już zobaczyć walkę Rica Flaira z Vincem Mac Mahonem -.-. Dajcie wrestlingu a koncerty niech odbywają się gdzie indziej.

Co do tego to każdy ma swoje zdanie, ale ostatnim razem ten jego "koncert" wyszedł genialnie. A po drugie to jest Rock, więc nie może on ciągle tylko gadać. Wszelkie innowacje są jak najbardziej mile widziane ;)

Kolejne zwolnienia, kolejne zatrudnienia. To jest biznes, choć WWE ma jeszcze zawodników kompletnie niepotrzebnych, usuwając tych bardziej przydatnych. Clay & Ryder? Weźcie mnie zabijcie. Jak oni faktycznie zostaną połączeni w TT i będą zaliczać występy tydzień po tygodniu to show ucierpi nam tym i to bardzo. O ile do Zack'a mogę się przyzwyczaić to tego drugiego już nie trawię. Generico niech szybko pojawia się i walczy, bo takiego zawodnika brakuje. Rating RAW w końcu wyszedł ponad liczbę 3, więc jest to sukces ze strony federacji. Jeśli ten poziom będzie szedł w górę to kiedyś może ujrzymy rating w skali 3,5 albo wyżej ;D

Dzięki :t_up:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Chodzi o to co trzeba zrobić by zdobyć poderwać Cece.
    • -Raven-
      Jakaś podpowiedź?
    • Grishan
      Trochę trzeba było na ten tekst poczekać, ale mam wrażenie, że było warto. Jest po prostu fajny. Hania też jest fajna. "Dziadzio Szakal" też jak najbardziej daje radę. Zastanawiałem się, jak podejdziesz do tego tematu i nie rozczarowałem się: to wszystko po prostu ma ręce i nogi. Ciekawy projekt, bez dwóch zdań. I udany erp.  
    • Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
  • Dodaj nową pozycję...