Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wielka prośba o logo!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.Mam dzisiaj wielką prośbę do grafików,wiem że na forum jest wiele userów którzy ogarniają PS'y itp. Sprawda jest taka że razem z lokalną ekipą zrobiliśmy drużynę w miejskiej lidze gdzie gramy już z 2 lata. Ostatnio padł pomysł by zakupić profesjonalny strój do grania. Siano uzbierane ale pozostał jeden szczegół, logo. Głupio by było wydać tyle siana by kupić zwykłe koszulki bez loga. Zrobiłbym sam ale niestety moje skillsy w PS'ie pewnie jak wiecie nie są wielkie a chciałbym by wyglądało to w miarę profesjonalnie. Na necie znalazłem obrazek z motywem który chyba by się nadawał na logo:

ballvf.jpg

\

Tak więc jakby ktoś dodał/wtopił tam jeszcze jakiś napis nazwy drużyny(Turbo Zgorzelec) i ewentualnie jakiś ogień z tyłu(ale to nie jest aż tak konieczne,jeżeli nie będzie dobrze wyglądało to można olać te płomienie :D). W sumie to daje wam wolną rękę i mam nadzieje że coś skombinujecie. Będę wam za to naprawdę wdzięczny i nawet mogę wam dać tam reputa,browara czy co tam się daje na BGZ za zrobienie pracy ;). Z góry dzięki :thumb:

Dodano:

Okej widzę że nikogo to zbytnio nie zainteresowało tak więc mam coś dla kogoś kto zrobi najlepszą pracę

Nagroda: 10 zł!

#SmartFanZone
  • Odpowiedzi 1
  • Wyświetleń 630
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Spróbuję coś wykombinować. Napisz mi na PW co dokładnie chcesz, kolory, wymiary itp.