Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

The Rock vs. CM Punk, Hardy i jego nowy pas, Sunny i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: Kreatywni WWE wpadli na kolejny pomysł, a mianowicie iż The Rock zmierzy się z CM Punk'iem o pas WWE na RR i WM 29, jednak to nie wszystko. Okazuje się, że te pojedynki miałby okazać się ME. Plany te zmieniają się z minuty na minutę, lecz pytanie co z RR Match'em?

:arrow: Pojedynek o pasy Tag Team może nie odbyć się na najbliższym PPV Hell in a Cell. Powodem jest grypa żołądkowa Mysterio. WWE bardzo chce dokończyć turniej, lecz choroba temu uniemożliwia. W zamian mielibyśmy dostać pojedynek Team Hell No vs. Team Rhodes Scholars, a turniej zostałby przełożony do Survivor Series. Wszystko się wyjaśni na najbliższym RAW. Rey powrotu do zdrowia ;)

:arrow: Niedługo tzw. Wielkie Tour WWE po Europie, a John Cena nie jest w pełni zdrów. I co teraz? John chce być w 100% gotowy i dlatego wykorzystuje ten "wolny" czas na pracę z lekarzami.

:arrow: Ryback vs. Dolph Ziggler. Taki pojedynek ujrzymy na kolejnym odcinku WWE Main Event. Kto oglądał poprzedni odcinek, ten wie, że Dolph złożył ofertę (Open Challenge), z której Rybak skorzystał. Ciekawe ile ten pojedynek będzie trwał :thinking:

:arrow: Nowy kontrakt Heyman'a obowiązujący od SummerSlam pozwala na pojawianie się kiedy tylko chce Paul'a w live eventach. WWE nie zostało bez głosu i otóż Paul MUSI! występować na każdej tygodniówce/PPV.

:arrow: Goldust bez maski, choć z kobietą na resztę życia:

001.jpg

:arrow: Mark Henry jak na razie sobie wypoczywa, ale są plany, że powróci na RR, a później wystąpi w Elimination Chamber Match'u.

:arrow: Sunny z pomocą finansową WWE oczywiście, uda się na leczenie od uzależnień. Sama w podziękowaniu napisała, że chce rozpocząć życie na nowo i tego jej serdecznie życzymy :)

:arrow: Była diva WWE Candice Michelle w nocy urodziła swoją drugą córeczkę. Bobasek od dziś to Ryumi Grace. Gratulujemy. :applause:

ABC.png

:arrow: Jack Swagger oraz JTG wrócili do akcji! Podczas live event'u ten pierwszy przegrał z Brodusem Clayem, z kolei ten drugi przegrał z Damien'em Sandow'em.

:arrow: Steve Austin powiedział, że Sheamus nie jest gotowy na bycie mistrzem wagi ciężkiej. Rozmowa miała ciąg dalszy, cokolwiek to znaczyło:

Doceniam słowa @ steveaustinBSR - i staram się być lepszym codziennie fella. Ciężka praca to coś co kocham .. Zobacz mnie na Hell in a Cell
@WWESheamus idź po em, dzieciaku. Zawsze bądź "studentem gry" i ciężko pracować. Bezpieczne podróże. #respect from the #BSR

:arrow: Jeff Hardy na tapingu TNA zaprezentował nowy wygląd pasa wagi ciężkiej. Zdjęcie poniżej:

HardyNewBelt2012.jpg

Za fanfanfan'a. Czytać i komentować :!:

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Yao

1

• Clown.

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Ja osobiście nie widzę innej opcji niż ta że RR Match wygrywa Rock i na WM'ce spotykają się o tytuł.Osobiście gdybym to bookować to zrobiłbym tak że ostatnimi wrestlerami w ringu w RR Matchu byliby właśnie Punk i Rock.W sumie nawet lepiej. SS to gala o dużym prestiżu i finał turnieju na takiej gali na pewno zachęci do tego PPV. Czuje że Cara i Rey to wygrają bo normalnie w takiej sytuacji by dali do finału kogoś za nich. I dobrze że bo Cara i Rey mimo iż nie mają charyzmy to jest to taki skład który ogląda się świetnie.Jack Swagger oraz JTG wrócili do akcji!Jakoś nie skacze z radości o ile Swaggera jestem w stanie przeboleć to JTG to jedna z tych osób która już dawno powinna opuścić tą federacje.Nie wiem co jest bardziej żałosne to że Hardy wogóle dostał ten pas czy to że tylko dla Hardyego robią nowy a potem narzekają na problemy z finansami. Dzięki za newsy ;)

#SmartFanZone

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Jeszcze do nie dawna słyszałem że WWE planowało rewanż pomiędzy Ceną a Rockiem o pas na WM 29. Teraz jednak już zmienili swoje zdanie i to Punk ma być rywalem Rocka na WM o pas ! No cóż szczerze mówiąc chętnie bym zobaczył taką walkę, na pewno przyniosła by nam wiele niezapomnianych emocji. Szczerze mówiąc to może i to lepiej że o pasy tag teamów zmierzą się Cody i Sandow bo moim zdaniem oni lepiej się prezentują. Na pewno walka ich z Hell No będzie świetna ale za pewne mistrzowie obronią swoje pasy. Ciekawi mnie jak po powrocie będzie wyglądał Mark i ciekawe jak będzie sobie radził w końcu to będą jego ostatnie miesiące w federacji. Ten nowy wygląda pasa TNA trochę mnie odrzucił, nie zbyt mi się podoba ten stary wygląd był o wiele lepszy od tego. Dzięki za newsy, tyle ode mnie. :)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Chodzi o to co trzeba zrobić by zdobyć poderwać Cece.
    • -Raven-
      Jakaś podpowiedź?
    • Grishan
      Trochę trzeba było na ten tekst poczekać, ale mam wrażenie, że było warto. Jest po prostu fajny. Hania też jest fajna. "Dziadzio Szakal" też jak najbardziej daje radę. Zastanawiałem się, jak podejdziesz do tego tematu i nie rozczarowałem się: to wszystko po prostu ma ręce i nogi. Ciekawy projekt, bez dwóch zdań. I udany erp.  
    • Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
  • Dodaj nową pozycję...