Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

RAW, wrestler FCW aresztowany, plany na Summerslam i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

CZĘŚĆ 1

:arrow: Na Smackdown pojawi się Vince McMahon, aby ogłosić nam, kto zostanie nowym GM'em Smackdown!

:arrow: Wrestler rozwojówki WWE, Andre Tyson został aresztowany za awanturowanie się w jednym z barów.

:arrow: Mówi się, że walkę Lesnar vs Triple H zobaczymy tylko raz. Nie jest planowany żaden rewanż, a zwycięzcą zostać ma Brock, aby odkuć się na przegranej z Johnem Ceną na Extreme Rules.

:arrow: Jednym z planów na Summerslam jest walka Daniel Bryan vs... Charlie Sheen! Oby szybko z tego zrezygnowano...

:arrow: Evan Bourne ogłosił na Twitterze, że za kilka tygodni powróci do TV.

:arrow: Rey Mysterio przebywa obecnie w Tajwanie, gdzie promuje WWE. To oznacza, że nie zobaczymy go na tapingu Smackdown.

:arrow: Yoshi Tatsu nie jest zadowolony ze swojej pozycji w WWE. Czyżby dni Japończyka w WWE dobiegały końca?

:arrow: Kolejne RAW poświęcone będzie HBK'owi Shawnowi Michaelsowi. Zapowiedziany jest oczywiście Michaels, ale także Triple H oraz... Brock Lesnar!

:arrow: Wade Barrett pojawił się na live evencie FCW. Jak widać zmienił nieco swój wizerunek:

881Wade_Barretts_New_Look.jpg

CZĘŚĆ 2

SPOILERY Z RAW

:arrow: Na RAW dowiedzieliśmy się, że na Summerslam CM Punk będzie bronił pasa WWE na Summerslam w Triple Threat Matchu przeciwko Johnowi Cenie i Big Showowi.

:arrow: CM Punk pomimo swojego heelturnu nadal zbiera ogromny pop.

:arrow: Na RAW po 60 dniach zawieszenia powrócił Randy Orton. Pokonał on w squashu Heatha Slatera.

:arrow: Alberto Del Rio ogłosił, że nie będzie walczył w ringu aż do Summerslam, gdzie zmierzy się z Sheamusem. WWE nie wyjaśniło jeszcze, dlaczego podjęto taką decyzję.

:arrow: W Street Fight Matchu Sheamus pokonał Daniela Bryana. Oto, co na temat Sheamusa na Twitterze myśli Mick Foley:
"Really enjoyed @WWESheamus & @WWEDanielBryan - hard-hitting, creative street-fight. Sheamus continues to build credibility as champion."

:arrow: Oto co JR napisał na Twitterze o CM Punku:

"@CMPunk is brutally blunt, whether one agrees w/ him or not. Best in World's verbal jousting w/ @JerryLawler is good stuff. #SauceIt"

:arrow: A tutaj oto, co Matt Striker myśli o "złym" Punku:

"If @CMPunk doesnt like Jerry Lawler or Michael Cole's commentary I can think of someone's style he may appreciate.... Let me be clear: I do not endorse anyone ripping on Jerry Lawler. He has paved the way so a guy like me can be in this business."

:arrow: Na zakończenie "Backstage Fallout" tuż po RAW:

http://www.youtube.com/watch?v=UNW_JNzxoD4&feature=plcp
  • Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Kotleten

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Mam nadzieję, że na SD będzie godny tego show GM. Może HBK? A może Edge? Może inna gwiazda, która już nie występuje? Oby to nie był Tedy, ani jakaś Tamina... "Once in a Lifetime" po raz kolejny? Wszystko na to wychodzi. Pojedynek Lesnar'a z HHH ma być w tym stylu i raczej taki będzie, chociaż nie chciałbym kończyć tego feud'u w jednej walce, ale jeśli Brock miałby dalej zostać w WWE i regularnie występować to ta jedna walka może mieć sens :P Bryan vs. Aktor? Czy kogoś porąbało? A może dajcie walkę Bryan vs. Ciężarówka Chuck? Żałosne. Tatsu nie jest zadowolony ze swojej pozycji w WWE i ja się dziwię, bo czego on się spodziewał? Niech wraca do Japonii i tam rozkręca karierę, bo tutaj ani porządnie przy mikrofonie, ani przy walce.. Barret wygląda bardzo świeżo. Niedługo go pewnie zobaczymy w TV, a ta bródka mu pasuje :) Alberto nie zobaczymy aż do SS. Wypocznie i zdobędzie pas na SS? Nie wiem jaki jest cel tej nieobecności, ale wg mnie bezsensu, chyba, że ma drobną kontuzję. Notatki w twitterów miały być tłumaczone...

Dzięki :t_up:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Chodzi o to co trzeba zrobić by zdobyć poderwać Cece.
    • -Raven-
      Jakaś podpowiedź?
    • Grishan
      Trochę trzeba było na ten tekst poczekać, ale mam wrażenie, że było warto. Jest po prostu fajny. Hania też jest fajna. "Dziadzio Szakal" też jak najbardziej daje radę. Zastanawiałem się, jak podejdziesz do tego tematu i nie rozczarowałem się: to wszystko po prostu ma ręce i nogi. Ciekawy projekt, bez dwóch zdań. I udany erp.  
    • Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
  • Dodaj nową pozycję...