Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Newsy ze sceny niezależnej 22.07.2012

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   66
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

newsyq.png

:arrow: Coraz bliżej do debiutu nowego Mistico! CMLL jeszcze bardziej podgrzewa atmosferę przed tym wielkim wydarzeniem i wydaje kolejny. moim zdaniem znakomity filmik który pokazuje jak Mistico trenuje przed powrotem. Oczywiście w tle leci "Ameno" były theme Misticio i prawdobnie będzie nadal używany w nowej odsłonie Mistico.

:arrow: Pojawiło się również nowe promo największej gali w Meksyku czyli Triplemanii XX:

:arrow: Pełna karta na Triplemanię oraz dyskusje dotyczącą tej gali znajdziecie tutaj:

http://www.wrestlingforum.pl/viewtopic.p ... 78#p268678

:arrow: Oto aktualny skład drużyn które wezmą udział w tegorocznym turnieju Chikary King of Trios:

* The Extreme Trio: Jerry Lynn, 2 Cold Scorpio, Tommy Dreamer

* F.I.S.T: Chuck Taylor, Johnny Gargano, Icarus

* The Batiri: Obariyon, Kobald and Kodama

* The Spectral Envoy: Hallowicked, Frightmare, Ultramantis Black

* The Throwbacks: Mr. Touchdown, Dasher Hatfield and Matt Classic

* Team JWP: Comando Bolshoi, Tsubasa Kuragaki and Kaori Yoneyama

* Team Ring of Honor: Nick Jackson, Matt Jackson and Mike Bennett

* The Swarm: combatANT, deviANT, Soldier Ant

* Quack, Jig and Toyota: Mike Quackenbush, Jigsw and Manami Toyota

* The Faces of Pain: Meng, The Warlord and The Barbarian

* Team Osaka Pro: Ebessan, Kikutaro and Takayakida

*The Faces of Pain: Meng, The Warlord and The Barbarian

:arrow: Oto pojedynki jak możecie zobaczyć na najnowszej tygodniówce od ROH. Walki bez wyników:

Eddie Edwards & Adam Cole vs. Mike Bennett (with Maria) & Brutal Bob

Wrestling's Greatest Tag Team vs. Fusion DX (Dragon and Matt Saigon)

:arrow: ROH ogłosiła, że ​​Michael Elgin podpisał długoterminową umowę z federacją.

:arrow: Jay Rios który był wrestlerem takich federacji jak DGUSA i ROH ogłosił iż zaginęła jego czternastoletnia kuzynka Brittany Navarro. Wrestler prosi o pomoc w poszukiwaniach. Ostatni raz dziewczynka była widziana w różowej koszuli oraz spodniach tego samego koloru w okolicach Branch Brook Park w mieście Newark/Jersey City.

:arrow: Federacja AWA powraca na antenę ESPN Classic oto co będziemy mogli zobaczyć w ich programie :

* Nikita Koloff vs. Tom Burton

* Larry Zbyszko vs. Kent Carlson

* The Trooper vs. Jones

* The Destruction Crew vs. D.J. Peterson and Brad Rheingans

:arrow: 20 Lipca nowo otwarta federacja Shine wypuściła już swoją drugą galę.Oto jakie walki zostały oficjalnie zapowiedziane na ten event:

* Daffney - Live Event Hostess

* Main Event - First Time Ever Dream Match: Sara Del Rey vs. Jazz

* Nikki Roxx vs. Rain

* Veda Scott vs. Kimberly

* Santana Garrett vs. Tina San Antonio

* Tracy Taylor & Su Yung vs. Allysin Kay & Taylor Made

* Reby Sky vs. Jayme Jameson

* Mercedes Martinez vs. Leva Bates

* Christina Von Eerie vs. Cherry Bomb

:arrow: Ognisty bonus z kryminalistą w roli główniej :) Dobre połączenie :]

#SmartFanZone
  • Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Yao

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Filmik promujący nowego Mistico w pełni ukazuje jego zaangażowanie, chęci oraz wielką wolę w to co robi. Pomysł świetny i jeszcze te przejścia między akcjami połączone muzyką, Bomba ;) Największa gala roku w Meksyku zbliża się bardzo szybko, a karta wygląda obiecująco. Promo również ciekawe, ale zastanawia mnie jaki poziom przedstawią zawodnicy z TNA... Wrestlerowi zaginęła malutka kuzynka i jeśli do tej pory się nie odnalazła to dla rodziny musi być to wielki szok. Gdyby chłopak walczył w WWE to miałbym teorię, że jest to związane z jakimś story, ale w tym wypadku współczuję i liczę, że dziewczynka się znajdzie, choć szanse maleją z minuty na minutę. Bonus po prostu płonie przed oczami :lol

Dzięki :t_up:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Chodzi o to co trzeba zrobić by zdobyć poderwać Cece.
    • -Raven-
      Jakaś podpowiedź?
    • Grishan
      Trochę trzeba było na ten tekst poczekać, ale mam wrażenie, że było warto. Jest po prostu fajny. Hania też jest fajna. "Dziadzio Szakal" też jak najbardziej daje radę. Zastanawiałem się, jak podejdziesz do tego tematu i nie rozczarowałem się: to wszystko po prostu ma ręce i nogi. Ciekawy projekt, bez dwóch zdań. I udany erp.  
    • Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
  • Dodaj nową pozycję...