Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rock, Mysterio, była diva WWE aresztowana i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: Na RAW nie wydarzyło się nic ważnego. Dowiedzieliśmy się jednak, że na specjalnym 1000 odcinku RAW pojawi się... The Rock!

:arrow: Sara Del Rey jest nową divą WWE. Podpisania kontraktu pogratulowała jej Natalya.

:arrow: Rey Mysterio jest zapowiadany na taping Smackdown w przyszłym tygodniu! Odbędzie się on w San Diego, więc Reya raczej nie może tam zabraknąć.

:arrow: Oto walki, które nagrano przed RAW na Superstars:

Justin Gabriel vs Hunico

Alicia Fox/Kaitlyn vs Beth Phoenix/Natalya

Alex Riley vs Jinder Mahal

:arrow: A tu wyniki:

Hunico

Alicia Fox/Kaitlyn

Jinder Mahal

:arrow: Oto, co Vickie Guerrero napisała po RAW na twitterze:

"Great night tonight! @HEELZiggler shined with perfection! I cant wait to bring home the briefcase from Money in the Bank on Sunday."

:arrow: Ostatnio zaobserwować możemy ostrzejszy gimmick Alberto Del Rio. Ma on szanse już w niedzielę zdobyć pas WHC. Jeśli jednak to się nie uda, jeszcze w 2012 roku powinien zdobyć jeden z dwóch głównych pasów.

:arrow: W piątek puszczono powtórkę Super Smackdown Live, a jej rating wyniósł 1.47. Jak widać, wiele osób nie wiedziało, że gala jest już we wtorek...

:arrow: Okazało się, że podczas swojej walki na RAW, Kane krwawił pod maską w wyniku akcji przeciwnika.

:arrow: Batista odezwał się na twitterze odnośnie swojego powrotu:

"Follow @JohnnyRyanJr he's leaking the announcement this week. You fans are gonna fucking flip out."

:arrow: A z kolei była Diva WWE, Jillian Hall napisała na twitterze coś na temat śpiewu Heatha Slatera:

"Does it make me a bad person to be annoyed by Heath slater's rip off?? Lol.. And I say that in the nicest possible way : )"

:arrow: Była Diva WWE, Serena Deeb została aresztowana 2 dni temu, za kierowanie statkiem pod wpływem alkoholu. Serena znana była z działalności z CM Punkiem w Straight Edge Society.

:arrow: I na zakończnie najnowsze "Backstage Fallout":

http://www.youtube.com/watch?v=5UXhNzunlaM&feature=plcp
  • Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Kotleten

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Rock pojawi się na 1000 odcinku RAW i to raczej nie była niespodzianka, gdyż można było przypuszczać, że takie wielkie wydarzenie bez Rock'a nie miałoby sensu... Oczywiście dla federacji. Mysterio będzie na SD czy nie? Sporo plotek już mieliśmy o jego powrotach, więc już sam nie wiem. Sądzę, że ten prawidłowy powrót odbędzie się na 1000 odcinku RAW, a na tapingu SD, Rey zawalczy wyłącznie dla publiczności. Alberto w tym roku musi zdobyć pas wagi ciężkiej.. Nie mówię, że to będzie na dzisiejszej gali PPV, ale chłopak stara się jak może i coś takiego mu się należy.

Tłumaczcie notki z twitterów, bo od dawna mówiło się, że będą w naszym ojczystym języku.

Dzięki :t_up:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Chodzi o to co trzeba zrobić by zdobyć poderwać Cece.
    • -Raven-
      Jakaś podpowiedź?
    • Grishan
      Trochę trzeba było na ten tekst poczekać, ale mam wrażenie, że było warto. Jest po prostu fajny. Hania też jest fajna. "Dziadzio Szakal" też jak najbardziej daje radę. Zastanawiałem się, jak podejdziesz do tego tematu i nie rozczarowałem się: to wszystko po prostu ma ręce i nogi. Ciekawy projekt, bez dwóch zdań. I udany erp.  
    • Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
  • Dodaj nową pozycję...