Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pushe, Sin Cara, Taker, Ratingi, zwolnienia w TNA i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: Już od dawna mówi się o pushach takich osób jak Wade Barrett, Dolph Ziggler, czy AJ Lee. Teraz mówi się o sporym pushu dla Tysona Kidda.

:arrow: Coraz częściej słyszy się, że Sin Cara może zostać zwolniony z WWE! Otóż zarząd nie jest zadowolony z jego występów i Cara może szybko wrócić do Meksyku.

:arrow: Powrót Undertakera jest planowany na Survivor Series! Jego występ ma być oczywiście powiązany z kolejną walką na Wrestlemanii.

:arrow: Rating ostatniego RAW wyniósł 3.20 co przekłada się na 4,700,000 widzów.

:arrow: Z kolei wtorkowe Smackdown osiągnęło rating 1.70 i jest to spadek o 0.12 w porównaniu do ostatniego odcinka.

:arrow: DDP na ostatnim RAW rozmawiał z Mattem Bloomem (Tensai) za kulisami. Ten drugi chciał mieć z nim program, lecz DDP oświadczył, że nie zamierza wracać na ring.

:arrow: Coraz mniej osób wierzy, że każde RAW po 1000 odcinku będzie 3-godzinne. Mówi się, że już w styczniu RAW powróci do dwóch godzin. Ja sam obstawiam, że to da radę najwyżej 5 odcinków...

:arrow: Wiele osób ma natomiast nadzieje, że na 1000 odcinku RAW stałym GM'em zostanie Ric Flair. Problemem wciąż jest jednak proces trwający pomiędzy WWE i TNA.

:arrow: To oficjalne! Bret "The Hitman" Hart wystąpi na 1000 odcinku RAW!

:arrow: Bray Wyatt (Husky Harris) poinformował, że na jednej z gal FCW doznał kontuzji, która wykluczy go z akcji na 6 miesięcy!

:arrow: Mark Henry szykuje się już do powrotu na 1000 odcinek RAW. Zawodnik schudł ostatnio 30 funtów!

:arrow: Coraz dłużej odkłada się powrót Reya Mysterio. Miał on powrócić ma specjalnym Smackdown, a teraz niemalże na pewno powróci na 1000 odcinku RAW.

:arrow: Najpierw kontrakt z TNA rozwiązała Angelina Love, a teraz Shannon Moore.

:arrow: Rating odcinka Impactu z 28 czerwca wyniósł 0.97.

:arrow: Oto wiadomość, jaką na twitterze zamieścił Kurt Angle:
„I Whipped Robbie E in 40 Seconds. I’m The Best In Wrestling today. Not Orton or Cena or CM Punk. I Am the Best. And I’m TNA!”
  • Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Yao

1

• Kotleten

1

• Deep

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Wreszcie słychać coś o pushu dla Tysona Kidda moim zdaniem jeżeli dadzą mu ciekawszy gimmick i doszlifuje umiejętności przy mikro to może coś z niego być.Zwolnienie Sin Cary? Mi by to pasowało tylko mam nadzieje że powróci do AAA bo w CMLL mają już nowego Mistico i dziwnie by to wyglądało a może Japonia? Jak dla mnie jeżeli WWE szuka zastępcy Reya Mysterio to powinni bardziej poszukać zawodników jak Hunico czy podbijający teraz scene indy Samuray del Sol. Mam nadzieje że pomysł z 3 godzinnym RAW nie przejdzie i powrócą do 2 godzin które wystarczają.Co do wypowiedzi Kurta to sam potem napisał na twitterze że ktoś mu zhackował konto i napisał te bzdury.Dzięki za newsy.

#SmartFanZone

Mówi się o sporym docenieniu Kidd'a, ale jeśli w walce MitB nie pokaże się z dobrej strony to ten push może mu przejść koło nosa. Ogólnie to jestem zadowolony z tego, że wkońcu chłopak został zauważony, ale miejmy nadzieję, że nie jest to chwilowe zauroczenie. Cara miałby zostać zwolniony? W sumie to w WWE nie szło mu tak dobrze jak w CMLL i raczej to się nie zmieni, więc odejście Cary z WWE byłoby dobre dla samego zawodnika. Pożyjemy, zobaczymy, ale takie plotki pojawiać się będą coraz częściej, aż wkońcu dostaniemy wiadomość o zwolnieniu bądź zawieszeniu zawodnika. Po 1000 odcinku RAW każde show miałoby być 3 godzinne. No przecież od razu widać, że to bzdura i kompletny bełkot. Kto wpadł na takie coś? Vince ledwo trzyma poziom na 1,5h odcinku, a co dopiero na 3h.. No chyba, że wtedy znalazłby czas dla tych niedocenionych, ale to też jest mało prawdopodobne. TNA powoli pozbywa się swoich dziewczyn i być może niedługo pozbędą się Velvet :roll:

Dzięki :t_up:

Push dla Kidd'a nie oznacza wcale możliwości zdobycia walizki. Może to po prostu oznaczać więcej czasu antenowego tak jak to było z Ryder'em. Może też dostanie szanse na jeden z pasów Mid Cardowych. Tak czy inaczej zasłużył wreszcie na coś więcej niż przebywanie na Superstars czy Joobowanie. Może pokuszą się o jakiś porządny program z jego udziałem. Cara co prawda poprawił się i nie wykonuje już tyle botchy, jednak cały czas WWE nie ma dla niego pomysłu i nic się z nim nie dzieje Dobrym pomysłem byłby powrót do Meksyku, ale zapewne pod innym gimmnickiem skoro CMLL ''stworzyło'' już nowego Mistico. Wyszło by to na dobre zawodnikowi. Wątpię czy pomysł z 3-godzinnym show wypadnie. Tak jak patryniu wspomniał trudno jest im utrzymać poziom na przeszło godzinę. No chyba, że będą chcieli zajmować czas bezsensownymi segmentami i walkami, które nic nie wnoszą, ale za takie coś to ja podziękuje.

deathnotep.png

angle_02.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Chodzi o to co trzeba zrobić by zdobyć poderwać Cece.
    • -Raven-
      Jakaś podpowiedź?
    • Grishan
      Trochę trzeba było na ten tekst poczekać, ale mam wrażenie, że było warto. Jest po prostu fajny. Hania też jest fajna. "Dziadzio Szakal" też jak najbardziej daje radę. Zastanawiałem się, jak podejdziesz do tego tematu i nie rozczarowałem się: to wszystko po prostu ma ręce i nogi. Ciekawy projekt, bez dwóch zdań. I udany erp.  
    • Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
  • Dodaj nową pozycję...