Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Newsy ze Sceny Niezależnej 01.06.2012

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   66
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

newsyq.png

:arrow: Znamy już pierwszą walkę na tegoroczną Triplemanię! Będzie to walka o maskę a zmierzą się w niej Dr. Wagner Jr. i Máscara Año 2000 Jr.!!

:arrow: W Meksyku nadal jest głośno o "Nowym" Mistico. Dragon Lee od czasu pozyskania nowego gimmicku zyskał sporą popularność w Meksyku i pojawił się wielu programach w telewizji oraz audycjach radiowych. Na tygodniówkach CMLL pojawiło się oficjalne promo zapowiadające debiut "Nowego" Mistico. Zadebiutuje on 3 Sierpnia 2012 roku w Arenie Mexico! Debiut Mistico jest promowany hasłem "Mistico, La Nueva Era" poniżej możecie obejrzeć to promo

:arrow: 29 Czerwca w Arenie Mexico odbyło się kolejne PPV od CMLL o nazwie Infierno en el Ring 2012.W walce wieczoru dostaliśmy walkę Pań w klatce gdzie stawką była maska bądź włosy.Oto kto przegrał tą walkę:

estelar20.jpg

Goya Kong przegrała i tym samym straciła maskę!

:arrow: Wczoraj odbyła się kolejna gala ROH tym razem federacja odwiedziła Pittsburgh. Oto jakie walki zostały zapowiedziane na tą galę:

* Kevin Steen vs. Roderick Strong for the ROH Title

* The Briscoes vs. Michael Elgin and Rhino

* B.J. Whitmer vs. Jimmy Jacobs

* Charlie Haas vs. Rhett Titus

* Eddie Edwards vs. Tommaso Ciampa

* Kenny King vs. "The Prodigy" Mike Bennett vs. Mike Mondo vs. Mike Sydal in a four corner survival match

* Jay Lethal vs. Kyle O'Reilly

* Adam Cole vs. Pepper Parks

:arrow: Wczoraj odbyła się również kolejna gala byłych wrestlerów ECW o nazwie "Extreme Rising Show" oto jakie walki zostały zaplanowane na tą galę:

* Jerry Lynn vs. Homicide vs. Matt Hardy

* The Gangstas vs. BLK Out

* Stevie Richards vs. Luke Hawx

* The FBI vs. The Dramatics

:arrow: Oraz wyniki z tejże gali:

* Perry Saturn defeated Papadon via pin

* The FBI defeated Los Dramticos via pin

* Balls Mahoney defeated CW Anderson via pin

* 2 of 3 Falls Extreme Lucha Match: Bestia 666 defeated Pescadilla 2 falls to 1

* Stevie Richards defeated Luke Hawx via pin

* Sabu defeated Devon Storm via pin

* The Gangstas defeated BLK OUT via pin

* Homicide defeated Jerry Lynn and Matt Hardy via pin

:arrow: Teraz Wielki Spoiler z ostatniego tappingu Ring of Honor. Jeżeli oglądasz ich tygodniówki to nie patrz i nie psuj sobie zabawy !

Ring of Honor wrzuciło na swoj kanał amatorski film z ostatniego tappingu gdzie Adam Cole pokonuje Rodericka Stronga i tym samym zdobywa tytuł ROH TV oto ten filmik:

:arrow: Wczoraj odbyła się również kolejna gala EVOLVE.Była to już 16 gala tej federacji.Zobaczmy jakie walki zostały zapowiedziane na ten event:

Open The Freedom Gate Champion Johnny Gargano vs. Silas Young (non title)

Chuck Taylor vs. Samuray Del Sol

Style Battle Tournament Match: AR Fox vs. Tommy Taylor

Style Battle Tournament Match: Bobby Fish vs. Jon Davis

Mike Cruz & Cheech vs. John Silver & Alex Reynolds

:arrow: Oraz wyniki z tej gali:

FUW Pre-Show

* Dark Match: Steel Horse Vachon versus Threat

* Flash Champion Lince Dorado defeated Rocky Santiago and Maxwell Chicago via pin

* Kory Chavis defeats Bill Slater via pin

* The James Boys retained the FUW Tag Team Titles over Francisco Ciatso and Eric Cooper

* Sam Shaw defeated James Alexande via pin

* Kevin Sullivan defeated Fidel Siera

* FUW Heavyweight Champion Kahagas defeated Michael Tarver via pin

EVOLVE 16 iPPV

* The Scene (Caleb Konley and Scott Reed) defeated Kennedy Kendrick and Damien Angel via pin

* Style Battle Tournament Match: AR Fox defeated Tommy Taylor via pin

* Lince Dorado defeated AR Fox via pin

* Alex Reynolds and John Silver defeated Mike Cruz and Cheech via pin

* Jake Manning defeated Blain Rage via pin

* Non Title Match: Open the Freedom Gate Champion Johnny Gargano defeated Tony Nese via submission

* Samuray Del Sol defeated Chuck Taylor via pin

* Style Battle Tournament Match: Jon Davis defeated Bobby Fish via pin

:arrow: Na ostatniej gali TNA pojawiła się nowa postać o nazwie Rubix jest to wrestler bardziej znany fanom Chikary jako Jigsaw! W sieci krążą plotki o ty że TNA myśli o współpracy z Chikarą w najbliższym czasie!

:arrow: Od 29 Czerwca do dziś federacja WWC organizuje serie gal które mają uczćić 39 rocznice powstania federacji. Trzeba przyznać że WWC gdyż ściągneło do siebie wiele byłych gwiazd TNA i WWE zresztą sami zobaczcie kartę!:

Mascaras vs Cabelleras (Tiene que haber un ganador & Invader de arbitro especial )

Ray Gonzalez & Carlito vs Thunder & Lighting

WWC Universal Title

“The Preciuos One” Gilbert © vs Apolo

Reto Especial

Primo & Epico vs Shelton Benjamin & John Morrison

Lucha de Damas

Velvet Sky vs Melina

Reto Especial

Davey Richards vs Chris Angel

WWC Tag Team Title

Cuervo & Tommy Diablo © vs Diabolico & “Hombre Bestia” Angel

Starr Corporation vs Nuevo Mando

Chiky Starr, Xix Xavant, Jay Velez & Bolo vs Orlando Toledo, The Patriots & Clemente.

Reto Especial

Chris Joel vs SuperStar Romeo

:arrow: Dzięki za przeczytanie newsy :t_up: A na koniec oczywiście bonus prosto z Japonii :)

http://www.youtube.com/watch?v=Fc4QXuwiQnU

http://www.youtube.com/watch?v=Fc4QXuwiQnU

#SmartFanZone
  • Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Yao

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Promo nowego Mistico zwyczajne, bo przecież ma zwiastować jego nowy rozdział w życiu. Mam nadzieję, że chłopak się nie spali i ten jego ponowny debiut będzie bardzo udany oraz początkiem czegoś dobrego. TNA w najbliższym czasie miałoby współpracować z Chikarą? Zarząd TNA szuka, rozważa, myśli nad tym, aby ich show przyciągało o wiele więcej ludzi, także takie znajomości mogą im się raczej przydać. WWC stworzyło porządną kartę na swoje gale. Znając niektórych zawodników z WWE, a także z TNA mogę stwierdzić, że dla prawdziwych fanów będzie to nie lada gratka :) Kolejny bonus z Japonii i jest on po raz kolejny zaskakujący. Zastanawiam się czy ten wybuch jakoś wpłynął na zdrowie zawodników, ale skoro to Japonia to pewnie tak :5

Dzięki :t_up:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Chodzi o to co trzeba zrobić by zdobyć poderwać Cece.
    • -Raven-
      Jakaś podpowiedź?
    • Grishan
      Trochę trzeba było na ten tekst poczekać, ale mam wrażenie, że było warto. Jest po prostu fajny. Hania też jest fajna. "Dziadzio Szakal" też jak najbardziej daje radę. Zastanawiałem się, jak podejdziesz do tego tematu i nie rozczarowałem się: to wszystko po prostu ma ręce i nogi. Ciekawy projekt, bez dwóch zdań. I udany erp.  
    • Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
  • Dodaj nową pozycję...