Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

RAW, Ric Flair, Metallica i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: Tradycyjnie zaczynamy od RAW:

-Gwiazdą, która gościnnie wystąpiła w tym tygodniu był Sycho Sid! Nietrudno zgadnąć kogo pokonał - Heatha Slatera

:arrow: A oto obecna karta Money in the Bank w związku z wydarzeniami z RAW:

WWE Championship

Singles Match

CM Punk © vs. Daniel Bryan

WWE Championship Money in the Bank Ladder Match

Big Show vs. Kane vs. John Cena vs. Chris Jericho vs. TBD vs. TBD vs. TBD vs. TBD

:arrow: Na następnym RAW dowiemy się o decyzji Brocka Lesnara na temat wyzwania Triple H'a!

:arrow: Najczęściej tweetowanymi hasłami na RAW były:

Brock Lesnar, Vickie Guerrero, Sid, Kane, Jack Swagger, Santino Marella, Bob Barker, Charlie Sheen i Star Wars.

:arrow: W Dark Matchu przed RAW Bray Wyatt (dawniej Husky Harris) pokonał Alexa Riley. Natomiast gdy RAW zeszło z anteny, John Cena pokonał Big Showa i Tensai w 2-on-1 Handicap Matchu. Pojawił się John Laurinaitis, który chciał zaatakować Cenę krzesłem, lecz otrzymał Attitude Adjustment.

:arrow: A na następnym Smackdown...

Sheamus będzie bronił swój pas WHC przeciwko Dolphowi Zigglerowi i Alberto Del Rio!

:arrow: Kolejny odcinek "Backstage Fallout":

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=s3qlH3VfSDA

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=s3qlH3VfSDA

:arrow: Rating ostatniego Smackdown wyniósł równe 2.0, co przekłada się na 2.970.000 widzów.

:arrow: Na chwilę obecną istnieją całkiem duże szanse, że Metallica wystąpi na tegorocznym Summerslam!

:arrow: Wczoraj o 21:40 doszło do kłótni pomiędzy Ric'iem Flairem a jego żoną. Ostatecznie żona... zaatakowała Rica, aż interweniować musiała policja. Nie dało się Figure 4 Leg Locku założyć?

:arrow: Wczoraj 34 urodziny obchodziła Layla! 100 lat!

Dzisiejsza mała ilość newsów spowodowana brakiem czasu.

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Kotleten

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Mam nadzieję, że na następnym RAW pojawi się Lesnar, bo trochę brakuje mi tej jego złości, choć wątpię aby do jakiś rękoczynów miało dość to niewątpliwie coś takiego byłoby fajną sprawą rozpoczynającą tą całą szopkę przed walką na SS. Rating SD nie jest najwyższy, ale stoi ciągle na tym samym poziomie, także to chyba cieszy Vince'a. Żona bije Ric'a? Ten świat to jednak jest popieprzony. Flair pewnie nie chciał stać się damskim bokserem, ale przecież mógł ją powstrzymać. Gdybym był policjantem i dostał zgłoszenie, że żona bije profesjonalnego zapaśnika dawniej WWE, obecnie TNA to bym się uśmiał :lol Layla ma już 34 lat? O kurde, a ja myślałem, że coś koło 25. Ten makijaż to jednak sprawie cuda :)

Dzięki :t_up:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Lewis Carlan Turniej Champion Carnival 2026 w All Japan Pro-Wrestling trwa w najlepsze. 26 kwietnia gala odbyła się w Sanjo City Public Welfare Hall przy 728 widzach. Głównym starciem bloku A było zestawienie obecnego mistrza Triple Crown Kento Miyahary z Talosem, który jest połówką mistrzów AJPW World Tag Team Champions. To był rewanż za ich bój o pas Triple Crown z 25 stycznia, kiedy Miyahara obronił tytuł przed siedmiostopowym Talosem. Tym razem Talos lepiej rozpracował Miyaharę i z
    • Grok
      Tiffany Stratton oświadczyła, że jest zdeterminowana, aby nie zostać pominiętą z karty WrestleManii po raz kolejny. Stratton nie wystąpiła na WrestleManii 42 w tym roku, choć 26-letnia gwiazda silnie odbiła się po tym, pokonując Giulię i zdobywając WWE Women’s United States Championship w odcinku SmackDown z 24 kwietnia. W niedawnym wywiadzie dla Joey'ego Karniego Stratton stwierdziła, że skupia się na tym, co może kontrolować, i zamierza zrobić wszystko, by uniknąć kolejnego pominięcia Wres
    • estevez
      To ja Ci odpowiem również z poziomu twórcy. Przy okazji reaktywacji HVW 3 lata temu, liczyłem tam na oko ile zajmuje mi stworzenie gali. Wiadomo, ciężko to policzyć, bo pisanie to jedno. Drugie to wymyślanie storyline'ów i wszystkiego dookoła. Tego nawet nie da się policzyć, bo nie policzysz tego że gdzieś na spacerze rozkminiasz jak rozwiązać dane story, wymyślasz jakiś segment żeby miał ręce i nogi. Tego nawet nie da się z góry zaplanować, bo jesteś zależny od RPów uczestników, które potrafią
    • StuPH
      Wiadomo, że to już powolny zjazd WCW do bazy, ale zawsze mam taką zajawę jak słucham theme, które podrzuciliście, a do tego odpalę filmiki tego typu:      
    • VictorV2
      Po Intro, trafiamy do stołu komentatorskiego, razem z Renee Young i Sonyą.   Young: Witamy serdecznie! Po raz trzeci, Valkyries mają okazję pokazać co potrafią. A czeka nas dzisiaj kolejna okazja do zaprezentowania nowych twarzy - w tym Morgan Black!    Sonya: Morgan pojawiła się na koniec ostatniego show i tak jak pozostałe zawodniczki - pokazała otwarcie co - a raczej kto - jest jej celem.   Young: Katherine Edwards i Asian Doll zmierzą się ze sobą raz jeszcze, po
  • Dodaj nową pozycję...