Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Dużo Twittera, Niedoszłe feudy, The Rock, Lesnar i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: Zaczynamy notką z Twittera od Johna Laurinaitisa, w które mówi o ściągnięciu przez niego do WWE i People Power, Brocka Lesnara!

"Bringing #BrockLesnar back to WWE was one of the best decisions I've ever made. He personifies what the era of #PeoplePower is all about."

:arrow: YES! YES! YES! Nowa koszulka Daniela Bryana "YesYesYes"w której wystąpil na Smackdown jest do kupienia w WWE Shopie i sprzedaje się jak ciepłe bułeczki! YES! YES! YES! Kupuje ktoś? YES! YES! YES!

:arrow: Walki nagrane przed Raw na WWE SuperStars w spoilerze (w pierwszym bez wyników, w drugim z wynikami):

Curt Hawkins vs. Kofi Kingston

Kelly Kelly vs. Brie Bella

Kofi Kingston pokonał Curta Hawkinsa

Kelly Kelly pokonała Brie Bellę

:arrow: John Cena miał rozpocząć feud z Lordem Tensai'em, jednak wszystko diametralnie zmieniło przyjście do federacji Brocka Lesnara!

:arrow: Stone Cold Steve Austin otworzył nowe konto na Twitter'ze, oto link do niego: facebook.com/brokenskullranch

:arrow: The Rock ma pojawiać się w WWE w ciągu roku 4-5 razy, o czym powiadomił nas... Dolph Ziggler :P

:arrow: Yoshi Tatsu napisał 2 notki na Twitter'ze odnośnie swojej przegranej z Lordem Tensai na ostatnim Raw, o dziwo nawet wam je przetłumaczę!

- Nie chce szukać wymówek. Nie mogłem dzisiaj nic zrobić. Ale to nie oznacza, że to Lord Tensai wygrał! #YoshiRevolution

- Dzieki za doping. Lord Tensai jest obecnie dla mnie za silny. Ale ja nigdy sie nie poddam jak @John Cena! #YoshiRevolution

:arrow: Odnośnie Raw wypowiedział się również Epico!

Coż, tag team champs pozostawiono na kolejny tydzień... Ale tym razem nie będziemy płakać... Zamierzamy wziąć sprawy w swoje ręce.

:arrow: W tym tygodniu kiedy Raw zeszło z anteny nie zobaczyliśmy Dark Match Main Eventu. Za to na ringu pojawił się Dolph Ziggler, obrażał Cenę, na co ten również się pojawił i sprzedał Dolph'owi AA.

:arrow: Wczoraj światło dzienne ujrzał news, że nie będziemy świadkami feudu Punk vs. Lesnar o pas WWE, bo ten pierwszy jest... za mały :lol

:arrow: Notka od Punka, odnośnie newsa wyżej i tego jak według niego jest postrzegany za kulisami:

"Dirt sheets can call me small, skinny, beat up, road-tired, fat, ugly, no friends etc...everyone else calls me champ. Everyone."

:arrow: Podczas Dark Matchu przed Raw, wktórym Damien Sandow pokonał JTG, ten drugi pojawił się w nowej fryzurze, nieco krótszej jak to sam napisał na wzór Lil'a Wayne'a!

:arrow: Podczas Smackdown została zapowiedziana kolejna walka na Extreme Rules, a jest to:

World Heavyweight Championship Match

2 out of 3 Falls Match

Sheamus © vs. Daniel Bryan

:arrow: A poniżej w kolejnym spoilerze wyniki Smackdown:

Match 1

Randy Orton vs. Mark Henry zakończył się No Contest

Match 2

Ryback pokonał Benny'ego Camer'a

Match 3

Tag Team Match

The Usos (Jimmy & Jey Uso) pokonali Heath'a Slater'a & Tyson'a Kidd'a (w/ Jimmy Hart)

Match 4

Intergender Tag Team Match

The Great Khali, Alicia Fox & Natalya pokonali Drew McIntyre'a & The Bella Twins (Brie & Nikki Bella)

Match 5

Hunico (w/ Camacho) pokonał “Hacksaw” Jim'a Duggan'a przez DQ

Match 6

Tag Team Match

Sheamus & “Mean” Gene Okerlund pokonali Alberto Del Rio & Daniel'a Bryan'a

:arrow: Damien Sandow otworzył swoje konto na Twitter'ze, ale o dziwo nie on je prowadzi, a jego jak to zostało nazwane "personal scribe". @TheDamienSandow ;)

:arrow: Piosenka "Surrender" zespołu "Angels & Airwaves" ponoć zostaje wykorzystywana już teraz do promocji Wrestlemanii 29.

:arrow: THQ zaprezentuje nam pierwsze szczegóły co do gry WWE'13 już w czerwcu!

:arrow: Ted DiBiase pracuje nad powrotem do ringu, jest już zdrowy i jak zawiadomił na Twitter'ze zacząl treningi na siłowni.

:arrow: Nowy odcinek "WWE Download" czyli kolejnego show od WWE na YT! Link poniżej:

http://www.youtube.com/watch?v=3HnrFIqnwDw&feature=player_embedded

:arrow: Jak wiemy Abraham Washington pojawił się tydzień temu na MNR, za to w tym tygodniu nie oglądaliśmy go, za to dodal on notkę. Zgadnijcie gdzie?! Przetłumaczona : D

Jesli @TheMarkHenry chce zdobyć tytuł WWE to radzę mu zadzwonić oraz ktokolwiek inny w rzeczywistości chciałby zostać CHAMPIONEM!

:arrow: Daję w spoiler, bo być dotyczy to najpewniej także walki, która może odbyć się na HS w Gdańsku:

Na najbliższe live event'y (nie wiem czy na ten w Gdańsku też) została zapowiedziana walka CM Punk vs. Chris Jericho w stypulacji No DQ!

:arrow: Jak wiemy bądź nie, TNA zażądało jednej gwiazdy WWE na jedno ze swoich DVD w zamian za pojawienie się Rica Flaira na ceremonii HoF. Jeszcze nie wiadomo kto będzie tą postacią, ale mówi się, że może mieć powiązania ze Stingiem, Hulkiem Hoganem i Ric'kiem Flairem.

:arrow: Możliwe, że po odejściu The Bella Twins z WWE, które może nastąpić z końcem kwietnia kiedy to bliźniaczkom kończy się kontrakt, mogą one (chwilowo?) skończyć z wrestlingiem i zająć się czymś innym (czyżby kariery modelek?).

:arrow: Bliźniaczki są zapowiedziane na 19 Maja w Kalifornii na podpisywanie autografów pod hasłem "Brianna i Nicole, byłe Bella Twins w WWE"!

:arrow: Poniższy film jest krótką promocją nowego programu Fitness, w którym swój udział weźmie John Morrison.

http://www.youtube.com/watch?v=wiAnD6qTYO4&feature=player_embedded#!

:arrow: 24 Lipca do sprzedaży ma wejść DVD z wszystkimi pełnymi walkami Undertakera na Wrestlemanii oraz zostanie częściowo omówiona kariera jego rywali.

:arrow: Scott Hall 6 Kwietnia znowu został aresztowany na Florydzie, w tych samych rejonach co w 2011r. Więcej informacji jak narazie nie ma.

:arrow: Jessica Alba weszła w poneidziałek w Los Angeles do ringu... po to by nakręcić w nim jakąś reklamę! Co więcej jej "rywalem", któremu założyła headlock był John Morrison!

:arrow: Najprawdopodobnie niedługo do karty na ER zostaną dodane pojedynki, które w spoilerze, dodatkowo dopisane są prawdopodobne stypulacje tych walk:

WWE Championship Match: CM Punk vs. Chris Jericho - No DQ Match

Kane vs. Randy Orton - No Holds Barred Match

:arrow: Oraz aktualna karta na Extreme Rules:

John Cena vs. Brock Lesnar

World Heavyweight Championship Match

2 out of 3 Falls Match

Sheamus © vs. Daniel Bryan

:arrow: No to jeszcze karta na TNA Lockdown:

World Heavyweight Championship Match:

Bobby Roode © vs. James Storm

Lethal Lockdown Match:

Team Eric Bischoff vs. Team Garett Bischoff

Grudge Match:

Jeff Hardy vs. Kurt Angle

World Tag Team Championship Match:

Magnus and Samoa Joe © vs. The Motorcity Machine Guns

TNA Knockout's Championship Match:

Gail Kim © vs. Velvet Sky

TNA Television Championship Match:

Devon © vs. Robbie E

Grudge Match:

Crimson vs. Matt Morgan

:arrow: No to jeszcze notka od Setha Rollinsa, czyżby miała dać komuś do zrozumienia, żeby dać mu szansę w głównym rosterze?

Jestem w najlepszej formie w moim życiu. Psychicznie, fizycznie, duchowo. Nigdy nie byłem lepiej przygotowany do powstania. #Changeyouchangetheworld

:arrow: Następne Raw ma odbyć się na żywo w Londynie, co więcej najpewniej zabraknie na nim Brocka Lesnara, który jest taką gwiazdą, że na to wychodzi, że nie pojedzie na event :lol

:arrow: Wczoraj Paul Bearer obchodził swoje 58 urodziny! Wszystkiego Spóźnionego Najlepszego! ;)

:arrow: Ryback jest już oficjalnie w rosterze Smackdown na stronie wwe.com.

*Zapraszam do czytania i komentowania newsów.

**Przepraszam jeżeli jakieś newsy się powtórzyły, nie porównywałem z tym co było we wczorajszej paczce.

***Sorki, że troche notek z Twittka po polsku, troche po angielsku, ale niektórych zwyczajnie nie rozumiałem, a niektóre były banalne.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Deep

1

• fanfanfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

John Cena i niby Lord Tensai? Dobrze, że do tego nie doszło, gdyż razem z Brockiem stworzą dobry, pełen w akcji feud. Już po RAW można było dotrzeć, że będzie ciekawie, a to dlatego iż, że nasz terminator krwawił żywą i prawdziwą krwią! Yoshi Tatsu zachowuje się jak dzieciak i zamiast pisać głupie komentarzyki na różnych stronach internetowych to wziąłby się za trening..

Newsy przeczytane co do jednego wyrazu, lecz komentarz tego nie pokazuje. Dzięki :t_up:

Już wcześniej mówiło się o feudzie Tensaia z Ceną. Moim zdaniem pomysł dobry, bo jak na razie feud Ceny z Brockiem jakoś mnie nie zaciekawił. Punk nie, że jest za mały, ale nie byłby wiarygodnym przeciwnikiem Brocka przez swoją posturę. W sumie wychodzi na to samo :P Nie zmienia to faktu, że feud jak i walka mogłaby wypaść lepiej niż z Ceną. Podobno Hall został aresztowany za pobicie swojej dziewczyny/ żony, ale nie jestem do końca pewien. Gdy wyjdzie DVD o Takerze z pewnością go oglądnę. Spóźnionego najlepszego dla Paula. Dzięki :thumb:

deathnotep.png

angle_02.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Chodzi o to co trzeba zrobić by zdobyć poderwać Cece.
    • -Raven-
      Jakaś podpowiedź?
    • Grishan
      Trochę trzeba było na ten tekst poczekać, ale mam wrażenie, że było warto. Jest po prostu fajny. Hania też jest fajna. "Dziadzio Szakal" też jak najbardziej daje radę. Zastanawiałem się, jak podejdziesz do tego tematu i nie rozczarowałem się: to wszystko po prostu ma ręce i nogi. Ciekawy projekt, bez dwóch zdań. I udany erp.  
    • Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
  • Dodaj nową pozycję...