Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepszy wrestler PPV WWE Royal Rumble 2012

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Z racji, że walka Royal Rumble jest jedną z najważniejszych w roku, to za jej zwycięztwo nie można zawodnika pominąć. Tak więc swój głos oddaję za Sheamusa, głównie za sam fakt zwycięztwa. Można uznać ten moment za drugi start tego zawodnika, po pamiętnym przyjściu do federacji. Więc trzeba zobaczyć czy tym razem zostanie to ponownie dobrze pociągnięte i Sheamus będzie jedną z głównych postaci tego roku. Pozostaje pytanie kogo, bądź co obierze sobie na cel? To jest już jednak temat do dyskusji w innym temacie.

• Odpowiedzi 18
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• Zaq123

1

• Kotleten

1

• Nathan1674325991

1

Top użytkownicy w tym temacie

A dla mnie najlepszym zawodnikiem gali był Miz.Utrzymał się w ringu około 40 minut wchodząc jako pierwszy.Miz jest jeszcze młody a to czego dokonał było nie małym osiągnięciem.Więc mój głos leci na pana Awesome.

Jestem podobnego zdania jak większość czyli wrestlerem gali musi zostać Sheamus! Choćby za samo wygranie tej jakże ważnej walki, zapewnienie sobie biletu na WM'ke, a trzeba pamiętać że jeszcze rok temu walczył on w Dark Matchu tej gali. Ponowny start do Main Eventu dla Irlandczyka jak to Pro napisał. Można by tu jeszcze powiedzieć o Kingstonie, ale wiadomo to Sheamus jest naznaczony tym że wygrał 25 edycje RR i to będzie za nim ciągnęło się latami, że dokonał tego. Do tego pokonał faworyta ludu i to mnie bardzo cieszy bo się wyłamywałem z opinii że Y2J powinien wygrać bo nie powinien, czas na młodszych!

• 2 tygodnie później...

Podsumowanie:

1. Sheamus

2. Dolph Ziggler & Kofi Kingston

3. The Miz & Cody Rhodes

Zapraszam również do tematu:

viewtopic.php?f=227&t=19896

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Chodzi o to co trzeba zrobić by zdobyć poderwać Cece.
    • -Raven-
      Jakaś podpowiedź?
    • Grishan
      Trochę trzeba było na ten tekst poczekać, ale mam wrażenie, że było warto. Jest po prostu fajny. Hania też jest fajna. "Dziadzio Szakal" też jak najbardziej daje radę. Zastanawiałem się, jak podejdziesz do tego tematu i nie rozczarowałem się: to wszystko po prostu ma ręce i nogi. Ciekawy projekt, bez dwóch zdań. I udany erp.  
    • Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
  • Dodaj nową pozycję...