Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepszy wrestler PPV WWE Royal Rumble 2012

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1.Nie będzie żadnych ankiet.

2.W tym temacie będziecie pisać jakiego wrestlera uważacie za "Wrestler PPV".

3.Do wybrańca musi być uzasadnienie.

4.Nie musi być ono długie, wsytarczą dwa argumenty.

5.Wybranego wrestlera którego napiszecie w poście proszę pogrubić, aby był łatwiej widoczny.

6.Dzięki za uwagę i liczę na sporą ilość postów.

Głosowanie potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 18
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• Droopi

1

• Kazek

1

• Vejder

1

Top użytkownicy w tym temacie

Mój głos idzie na Sheamusa. W RR Matchu pokazał sporo, szczególnie w końcowym fragmencie z Jericho, który, nawiasem mówiąc, był moim faworytem. No i przede wszystkim wygrał cały mecz.

Dolph Ziggler . Mimo tego, że nie udało mu się zdobyć trofeum WWE, wygrać w RR Match'u to wg mnie zasługuje na takie "odznaczenie", gdyż sprawił się dobrze w porównaniu co do innych... To co pisałem w Najlepsza walka, razem z Punk'iem wykręcili całkiem niezłe widowisko. Ładnie, Ładnie :t_up:

Mój głos idzie oczywiście na Sheamus'a, za to że po raz pierwszy wygrał Royal Rumble Match, i na WM XVIII będzie miał szanse na stoczenie walki o pasa WWE lub WHC i za to że po pięknej walce z Jericho wygrał ten Royal Rumble Match.

lig48.jpg

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Sheamus! To on był dla mnie wrestlerem gali! Dlaczego on? No bo kto inny? Walki zanudzały, RR Match nawet też, prócz dobrej końcówki. Sheamus wygrał po raz pierwszy RRM i uważam, że zasługuję na miano wrestlera tej gali.

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

Sheamus. Czy trzeba tłumaczyć dlaczego? Odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu. Wygrał prestiżowy Royal Rumble Match, spisuje się w ringu znakomicie. Poszerzył swój move set i ogląda się go przyjemnie. Kiedyś jakoś był mi obojętny, lecz kilka miesięcy temu wszystko się zmieniło. Stał się w moich oczach przyszłą wielką gwiazdą. Życzę mu teraz wygranej na Wrestlemanii :).

Cody Rhodes Zastanawialem sie pomiedzy Rhodsem a Mizem. Obaj panowie wytrzymali ponad 40 minut w ringu. Ale Cody zasluzyl na miano wrestlera gali. Moze dziwna decyzja ale jak kto lubi :)

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

A dla mnie na miano wrestlera gali zasłużył Kofi Kingston. To co zrobił w ringu, a właściwie poza nim było poezją. Następnej nocy na Raw zrobił świetne show z Mizem, co utwierdziło mnie w przekonaniu że Kofiemu push się jednak należy. Może wygra walkę MitB na Wrestlemanii? :P

Sheamus, zdecydowanie, rozegrał bardzo dobry pojedynek z Jericho, a i wcześniej dobrze się prezentował, no i oczywiście za samą wygraną.

akerdrugi.png

Popieram przedmówcę, ale podobał mi się również wątek z KHARMA, szkoda, że Ziggler ją wywalił tak szybko z ringu (co za ham- tak potraktować ''kobietę'' ) ;)

pic.php?mode=large&pic_id=73

Nie będę oryginalny i głosik leci na zwycięzce RR machu czyli Sheamus'a. Za sam fakt wygrania tej walki jak co roku nalezy się miano najlepszego ale poza tym naprawdę pokazał sporo, stoczył bardzo emocjonujący, ciekawy i na wysokim poziomie pojedynek z Jericho, wcześniej też pokazał pare fajnych akcji jak np efektowne wyrzucenie Kofiego po przechwyceniu go z TiP. Ogólnie Sheamus zrobił wielkie postępy, jego walki sie przyjemnie ogląda i mam nadzieje na dobry feud i WHC!

Było dwóch zawodników na RR którzy pokazali że są świetni a są to Kofi to co pokazał w RR Matchu to było coś świetnego moim zdaniem powinien dostać większy push niż ma teraz. Ale zagłosuje jednak na Shemusa który jak wiemy wygrał Royal Rumble a jak wiemy zwycięzca Royal Rumble nie jest kimś tam po prostu mu się to należało więc mój głos leci na niego.

Dla mnie najlepszym zawodnikiem RR 2012 byłSheamus. Wygrał najważniejszą walkę całej gali i otrzymał miejsce w walce o pas WHC na Wrestlemanii. Co tu więcej mówić zasłużył na zwycięstwo, cieszę się że WWE nareszcie zaczęło dawać push temu zawodnikowi bo zasługuje na niego od dawien dawna. :)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Można tu by było każdego wrestlera wybrać na wrestlera gali, lecz ja jednak jestem za tym aby został nim Dolph Ziggler. Why?! Odpowiedź jest dośc prosta, każdy mógłby na to wpaść. Po pierwsze był w dwóch pojedynkach gali RR jak i walce o pas. Nice. Można do tego dodać, że tak szybko nie wypadł z pojedynku o miano walki na WM'ce. Do tego stowrzył niezłą walkę z Punkiem.

ahfo.png

luba_049.png

Niby Sheamus wygrał, niby Dolph wyciągnął dwie walki, ale to dzięki Kofiemu Kingstonowi ta walka miała sens. Akcja ze staniem na rękach - super. Na dodatek ciągle go było pełno w ringu, gdzie nie spojrzeć - Tam Kofi szaleje. Życzyłbym sobie jego draft na SD i pas IC (dla Rhodesa oczywiście WHC), bo na to jak najbardziej zasługuje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Bastian
      Bohater filmu "Zeroville", grany przez Jamesa Franco, ma swój jeden ulubiony film. Podaj jego polski tytuł.
    • MattDevitto
    • -Raven-
      Tak jest.
    • VictorV2
      Wyobraźmy sobie sytuację w której musimy robić nic, żeby być chwalonymi za dobry produkt.  I zamiast tego, wysilić się i zrobić wszystko żeby to zjebać. Randy wygrywa EC, atakując znienacka Cody'ego. Idzie na WMke, gdzie pomaga podbudować Drew. W międzyczasie Cody i Jacob kontynuują swój feud. Drew wygrywa z Randy'm, Jacob z Cody'm. Jacob i Drew wracają do swojego programu rozpoczętego X miesięcu temu kiedy Drew kosztował Jacob'a jego match o WWE title, Randy i Cody wracają do sytuacji
    • Kaczy316
      Lecimy z pierwszym SD po Elimination Chamber i ciekawi mnie w co ostatecznie pójdziemy, mamy dzisiaj walkę Drew vs Cody o tytuł Undisputed WWE, chciałbym, żeby Drew to obronił, ale Cody vs Orton jako singlowe starcie o tytuł również mi nie przeszkadza, zobaczmy w co pójdą, tutaj nie ma złej decyzji imo, a przynajmniej jest o nią bardzo ciężko.   Poza standardowo powtórką wydarzeń z sobotniego Elimination Chamber to na ring wychodzi Randy Orton! Chętnie się przekonam co nam powie! Orton
  • Dodaj nową pozycję...