Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Punk, Ryan, wypadek Rossa i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: Na e-bayu pojawiła się aukcja, której zwycięzca będzie mógł towarzyszyć byłej Divie WWE Maryse w drodze do ringu na Saturday's Pro Wrestling Superstars Show w Westin Los Angeles Airport.

:arrow: Ted DiBiase odniósł kontuzję w walce z Codym Rhodes’em na live evencie w Winnipeg. Odniósł kontuzję ręki i nie wiadome jest czy będzie musiał długo pauzować. Na najbliższych galach zastąpi go Alex Riley.

:arrow: Kolejną gwiazdą która myśli nad powrotem do WWE jest … MVP. Ja osobiście mam nadzieję że to prawda :D

:arrow: UFC fighter Chael Sonnen powiedział, że WWE Champion CM Punk nigdy oficjalnie nie miał eskortować go do „ośmiokąta” na UFC na FOX’ie w tym miesiącu w Chicago. Sam Punk stwierdził, że Vince odsunął go od występów na UFC.

:arrow: Oto jak Jim Ross wypowiedział się odnośnie swojego wczorajszego wypadku samochodowego :

Dzięki pasom bezpieczeństwa i poduszce powietrznej mam niewielkie obrażenia części ciałą, o jakich istnieniu nie miałem pojęcia. Jestem już w domu. Wypadek spowodowany był bezprawnym zakrętem innego kierowcy.

:arrow: Już wkrótce w sprzedaży ma się pojawić figurka byłej gwiazdy WWE – King Konga Bundyego.

:arrow: - The Rock wypowiedział się w wywiadze odnośnie tego kto inspirował go za małolata, jaki i odnośnie jego najnowszego filmu. Twierdzi, że jego idolami są tacy aktorzy jak Harrison Ford czy Sylvester Stallone. Jego nowy film nosi tytuł Journey 2: The Mysterious Island. Dziękował wszystkim ludziom którzy razem z nim pracowali nad filmem. Ważnym elementem filmu, mają być monstra, takie jak T-Rex, gigantyczne jaszczury, ogromne pszczoły i słonie.

:arrow: Ostatnie SmackDown! oglądało 32,663 widzów, co jest spadkiem w stosunku do poprzedniego o 21%. Mimo to SmackDown! i tak pozostaje najchętniej oglądanym piątkowym show.

:arrow: Nowym partnerem Kofiego Kingstona po zawieszeniu Bourne’a został … Mason Ryan!!

:arrow: Tommy Dreamer wypowiedział się odnośnie wprowadzenia Edge’a do Hall of Fame. Link poniżej :

http://www.thewhig.com/ArticleDisplay.aspx?e=3442773

:arrow: Poniżej trailer filmu dokumentalnego o tematyce wrestlingowej zatytułowanego „The Hard Way” :

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bo5R5Wm3NkU

:arrow: - Poniżej video przedstawiające akcję wprost z Indyjskiego projektu TNA – Ring Ka King :

:arrow: TNA ogłosiło, że Ring Ka King będzie można oglądać tylko na terenie Azji

:arrow: - Oto Live Eventy TNA, które mają odbyć się jeszcze w styczniu :

24 stycznia : Brussels

26 stycznia : Nottingham

27 stycznia : Manchester

28 stycznia : London

:arrow: Poniżej Matt Hardy zapowiadający powrót do Wrestlingu po 7 miesiącach …

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vfUsoX8fGs4

:arrow: Oto karta na zbliżającą się galę ROH która odbędzie się w Norfolk, Virginii :

-ROH Champion Davey Richards & Kyle O'Reilly vs. The House of Truth's Roderick Strong & Michael Elgin

-ROH Tag Team champions Jay & Mark Briscoe vs. Caprice Coleman & Cedric Alexander

-Eddie Edwards vs. Mike Bennett

-ROH TV Champion Jay Lethal vs. Tommaso Ciampa

-Adam Cole vs. Kevin Steen

-Kenny King vs. Andy Ridge

-Charlie Haas I Shelton Benjamin pojawią się na gali

Newsy pisane w zastępstwie za Vadera/ Przepraszam że w ciągu ostatnich tygodni nie mogłem zająć się obowiązkami na forum, ale jest to związane z tym że musiałem przejść operację. Od tej pory wszystko powinno być w porządku.

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Mr. Underson

1

• Mistico17

1

Top użytkownicy w tym temacie

Jeżeli z tym powrotem M.V.P to nie plotka to byłbym bardzo zadowolony,ponieważ to bardzo utalentowany zawodnik.Byłoby miło znowu zobaczyć go w WWE.Całe szczęście że JR nie ucierpiał powaznie.Tag team Ryan i Kingston to bardzo ciekawe połaczenie,zobaczymy co z tego wyjdzie.Na początek pewnie feud z Epico&Primo o pasy Tag Temaowe.Co do Matta to sam nie wiem co o tym myśleć.Moim zdaniem powinien już sobie dać spokój z Wrestlingim,przynajmniej na jakiś czas,bo w jego życiu ostatnio wydarzyło się zbyt dużo i wypadałoby troche odpocząć.Dzięki za newsy!

Bilecik u boku drogiej Maryse? Osz kurde.. Ciekawe ile trzeba zapłacić, aby móc poznać, a może i dotknąć piękność :D Powrót MVP? Tylko nie to. Z jego odejściem byłem zadowolony i oby ten powrót okazał się plotką. Powiedźmy sobie szczerzę, gówno robił. Nie podobał mi się i dalej mi się nie podoba. Jego obecność w WWE będzie jeszcze gorsza niż jego rak, także mam nadzieję, że to plotka. Jim Ross ma jednak wielkie szczęście. Gdyby nie pasy i poduszka mogłoby to się skończyć tragicznie, więc jest co komu dziękować ;)

Dzięki :t_up:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Chodzi o to co trzeba zrobić by zdobyć poderwać Cece.
    • -Raven-
      Jakaś podpowiedź?
    • Grishan
      Trochę trzeba było na ten tekst poczekać, ale mam wrażenie, że było warto. Jest po prostu fajny. Hania też jest fajna. "Dziadzio Szakal" też jak najbardziej daje radę. Zastanawiałem się, jak podejdziesz do tego tematu i nie rozczarowałem się: to wszystko po prostu ma ręce i nogi. Ciekawy projekt, bez dwóch zdań. I udany erp.  
    • Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
  • Dodaj nową pozycję...