Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Punk, Ryan, wypadek Rossa i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: Na e-bayu pojawiła się aukcja, której zwycięzca będzie mógł towarzyszyć byłej Divie WWE Maryse w drodze do ringu na Saturday's Pro Wrestling Superstars Show w Westin Los Angeles Airport.

:arrow: Ted DiBiase odniósł kontuzję w walce z Codym Rhodes’em na live evencie w Winnipeg. Odniósł kontuzję ręki i nie wiadome jest czy będzie musiał długo pauzować. Na najbliższych galach zastąpi go Alex Riley.

:arrow: Kolejną gwiazdą która myśli nad powrotem do WWE jest … MVP. Ja osobiście mam nadzieję że to prawda :D

:arrow: UFC fighter Chael Sonnen powiedział, że WWE Champion CM Punk nigdy oficjalnie nie miał eskortować go do „ośmiokąta” na UFC na FOX’ie w tym miesiącu w Chicago. Sam Punk stwierdził, że Vince odsunął go od występów na UFC.

:arrow: Oto jak Jim Ross wypowiedział się odnośnie swojego wczorajszego wypadku samochodowego :

Dzięki pasom bezpieczeństwa i poduszce powietrznej mam niewielkie obrażenia części ciałą, o jakich istnieniu nie miałem pojęcia. Jestem już w domu. Wypadek spowodowany był bezprawnym zakrętem innego kierowcy.

:arrow: Już wkrótce w sprzedaży ma się pojawić figurka byłej gwiazdy WWE – King Konga Bundyego.

:arrow: - The Rock wypowiedział się w wywiadze odnośnie tego kto inspirował go za małolata, jaki i odnośnie jego najnowszego filmu. Twierdzi, że jego idolami są tacy aktorzy jak Harrison Ford czy Sylvester Stallone. Jego nowy film nosi tytuł Journey 2: The Mysterious Island. Dziękował wszystkim ludziom którzy razem z nim pracowali nad filmem. Ważnym elementem filmu, mają być monstra, takie jak T-Rex, gigantyczne jaszczury, ogromne pszczoły i słonie.

:arrow: Ostatnie SmackDown! oglądało 32,663 widzów, co jest spadkiem w stosunku do poprzedniego o 21%. Mimo to SmackDown! i tak pozostaje najchętniej oglądanym piątkowym show.

:arrow: Nowym partnerem Kofiego Kingstona po zawieszeniu Bourne’a został … Mason Ryan!!

:arrow: Tommy Dreamer wypowiedział się odnośnie wprowadzenia Edge’a do Hall of Fame. Link poniżej :

http://www.thewhig.com/ArticleDisplay.aspx?e=3442773

:arrow: Poniżej trailer filmu dokumentalnego o tematyce wrestlingowej zatytułowanego „The Hard Way” :

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bo5R5Wm3NkU

:arrow: - Poniżej video przedstawiające akcję wprost z Indyjskiego projektu TNA – Ring Ka King :

:arrow: TNA ogłosiło, że Ring Ka King będzie można oglądać tylko na terenie Azji

:arrow: - Oto Live Eventy TNA, które mają odbyć się jeszcze w styczniu :

24 stycznia : Brussels

26 stycznia : Nottingham

27 stycznia : Manchester

28 stycznia : London

:arrow: Poniżej Matt Hardy zapowiadający powrót do Wrestlingu po 7 miesiącach …

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vfUsoX8fGs4

:arrow: Oto karta na zbliżającą się galę ROH która odbędzie się w Norfolk, Virginii :

-ROH Champion Davey Richards & Kyle O'Reilly vs. The House of Truth's Roderick Strong & Michael Elgin

-ROH Tag Team champions Jay & Mark Briscoe vs. Caprice Coleman & Cedric Alexander

-Eddie Edwards vs. Mike Bennett

-ROH TV Champion Jay Lethal vs. Tommaso Ciampa

-Adam Cole vs. Kevin Steen

-Kenny King vs. Andy Ridge

-Charlie Haas I Shelton Benjamin pojawią się na gali

Newsy pisane w zastępstwie za Vadera/ Przepraszam że w ciągu ostatnich tygodni nie mogłem zająć się obowiązkami na forum, ale jest to związane z tym że musiałem przejść operację. Od tej pory wszystko powinno być w porządku.

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Mr. Underson

1

• Mistico17

1

Top użytkownicy w tym temacie

Jeżeli z tym powrotem M.V.P to nie plotka to byłbym bardzo zadowolony,ponieważ to bardzo utalentowany zawodnik.Byłoby miło znowu zobaczyć go w WWE.Całe szczęście że JR nie ucierpiał powaznie.Tag team Ryan i Kingston to bardzo ciekawe połaczenie,zobaczymy co z tego wyjdzie.Na początek pewnie feud z Epico&Primo o pasy Tag Temaowe.Co do Matta to sam nie wiem co o tym myśleć.Moim zdaniem powinien już sobie dać spokój z Wrestlingim,przynajmniej na jakiś czas,bo w jego życiu ostatnio wydarzyło się zbyt dużo i wypadałoby troche odpocząć.Dzięki za newsy!

Bilecik u boku drogiej Maryse? Osz kurde.. Ciekawe ile trzeba zapłacić, aby móc poznać, a może i dotknąć piękność :D Powrót MVP? Tylko nie to. Z jego odejściem byłem zadowolony i oby ten powrót okazał się plotką. Powiedźmy sobie szczerzę, gówno robił. Nie podobał mi się i dalej mi się nie podoba. Jego obecność w WWE będzie jeszcze gorsza niż jego rak, także mam nadzieję, że to plotka. Jim Ross ma jednak wielkie szczęście. Gdyby nie pasy i poduszka mogłoby to się skończyć tragicznie, więc jest co komu dziękować ;)

Dzięki :t_up:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      No mi też jakoś to nie przeszkadza ale będę szczery jednak wolałbym Drew/Cody w Hell in a Cell Matchu i to w takim brutalnym niż to coś co dostaliśmy teraz, jestem uwierzyć że panowie daliby brutalny Main Event WM jakby im tylko pozwolili, a tak to oni myślą że jak zestawili Orton/Cody to nagle wzrosną bilety, nie nie wzrosną dlatego że są w chuj drogie i ogólnie całe Las Vegas jest drogie stąd słabo schodzą im te bilety, przy okazji też nikt nie chce płacić kupe siana aby zobaczyć jak Cody wygr
    • HeymanGuy
      Status Jordynne Grace uległ zmianie z powodu urazu. Miała wystąpić w Triple Threacie z Giulią i Stratton o pas Women's US. Albo zrobią z tego singles Giulia vs. Tiffy, albo wcisną jakąś Chelsea.
    • Grok
      AJ Francis przedłużył kontrakt z TNA Wrestling do końca 2026 roku. Ogłoszono dziś, że Francis — wcześniej znany jako Top Dolla w WWE — przedłużył umowę z TNA. Skubie Mageza z ESPN podaje, że deal obowiązuje do końca 2026 roku. Francis to były gracz futbolu amerykańskiego, który studiował na University of Maryland, zanim w 2013 roku trafił do NFL z Miami Dolphins. Występował w kilku zespołach, aż do zakończenia kariery w 2018 roku. „Były zawodnik Maryland Terrapins i NFL Defensive Linema
    • Grok
      Swerve Strickland jest wielkim zwolennikiem swojego kolegi z AEW, Buddy'ego Matthewsa. Od lutego 2025 roku Matthews jest poza akcją z powodu urazu kostki, który nie zagoił się prawidłowo i ostatecznie wymagał operacji. Nadal przechodzi rekonwalescencję, a nie wiadomo, kiedy wróci do ringu. Strickland w podcaście Battleground Podcast stwierdził jednak, że z niecierpliwością czeka na powrót Matthewsa i chciałby stoczyć z nim pojedynek. Matthews był członkiem House of Black, które rozpadło
    • Bastian
      Przecież kilka miesięcy temu Rhodes sam o sobie mówił, że w WWE jest QB1. 😜 
  • Dodaj nową pozycję...